Автор |
Съобщение |
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Сеп 2007 00:00
bobakin, не прави героя си прекалено силен, не е уместно и не е особено интересно, трудно се намират предизвикателства така.
2Д, много добра част, браво!
Sidhe, стила ми харесва, само дето си разпилял историята до немай-къде. Аз бих ти дал шанс.
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
|
|
|
|
|
IceQueen
|
|
Мнения: 1353 Местоположение: Някъде там в неизследваните райони!!!
В момента играе: Knight online
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Сеп 2007 01:04
^^ 2D Що уби мечо бее - Готина част.
Тогава да дадем шанс и на Sidhe.
bobakin ... ще се присъединя към Сентри. Прекалено хубаво, не е на хубаво.
Ади Лека нощ от мене, че аз пак се олях ^^ Приятна изненада м/удругото, за 4 дена толкова нови неща - "НЕ вярвам аз - мълчи стадиона!"
___________________________________ Крещя, следователно съществувам!
|
|
|
|
|
Дръвник
|
|
Мнения: 199 Местоположение: CHERNOBIL KINGDOM :) on the way to nowhere
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Сеп 2007 14:41
ОК,вампира отслабва ...Треа да оправя правописните грешки и другия път няма да убивам цял град,обещавам!
___________________________________ [PROUD DEFENDER OF STINKY SOCKS]
---------------------------------------------
a.k.a. bobakin
|
|
|
|
|
Кирилица
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Сеп 2007 15:20
Били май се отказа, май ще трябва да убия героя му, майтап.
Аре давайте следващия, да идва по-бързо моето време.
___________________________________ Кирилица goes Jason
|
|
|
|
|
IceQueen
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Сеп 2007 15:46
Ами мисля, че Кирето остана да се включи само.
Така, Кирето е пас за тази врътка. Аз съм на ред, но си броя 2 дена от утре, че и аз леко страдам от липса на време за писане точно сега ... Извинявам се за което.
|
|
|
|
|
Reaver
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 18 Сеп 2007 23:46
Ами другите какво мислят за разказа на Sidhe? Щото тука имаме един проблем и ми трябва бързо мнение за да знам дали да пиша.
___________________________________ A slight call afar is tempting me Like a whisper sweet or an awful scream I cannot ignore what I've always been I am leaving again - one last time?
|
|
|
|
|
2D'
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Сеп 2007 00:47
Sidhe is like totally radical duude! Let him in.
Ама трябва да си оправи правописа и пунктоацията. Не че аз не правя грешки, нищо подобно, просто казвам.
___________________________________ LOVE & PEACE!!! Барай меча!!! - Touch da Sword!!! Не спичай - Don't speak/bake Ни мъ ибе - It doesn't fuck me Да еба майка ти, да еба! - To fuck yer mother to fuck! Лайната се случват - Shit happens
|
|
|
|
|
Shady
|
|
|
|
|
|
|
|
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Сеп 2007 15:08
Shady написа: Ами намери ми мангата пича, моя вот е "ДА".
Егати корупцията
Та, значи Sidhe е вътре и ще го помоля като мине и види темата да пусне част.
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
|
|
|
|
|
Sidhe
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Сеп 2007 14:35
Благодаря ви, ще се постарая до някое време довечера да съм готов с частта. Ще се постарая и да си пооправя правописа, пунктуацията ми е безнадеждна.
___________________________________ And if you could have seen her there Boys if you had just been there The swan was in her movement and the morning in her smile All the roses in the garden they bow and ask her pardon For not one can match the beauty of the Queen of all Argyll
|
|
|
|
|
Дръвник
|
|
Мнения: 199 Местоположение: CHERNOBIL KINGDOM :) on the way to nowhere
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Сеп 2007 16:33
Остава 1 проблем.Сега след като с sidhe ce включихме,трябва да постне някой по какъв ред ще се пише.
___________________________________ [PROUD DEFENDER OF STINKY SOCKS]
---------------------------------------------
a.k.a. bobakin
|
|
|
|
|
2D'
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Сеп 2007 21:56
То за сега строго определен ред няма. По-точно има но не е ъпдейтван отдавна, а и все се случва някой да не успее да постне на време бла бла бла... Тъй че, който има възможност да постне, нека го направи. Аз също смятам, до края на седмицата, да напиша нова част... ЕДИТ: Преди някой(най-вече нашата ледена кралица ) да ми е направил нещо на героя, докато е в безсъзнание.
___________________________________ LOVE & PEACE!!! Барай меча!!! - Touch da Sword!!! Не спичай - Don't speak/bake Ни мъ ибе - It doesn't fuck me Да еба майка ти, да еба! - To fuck yer mother to fuck! Лайната се случват - Shit happens
|
|
|
|
|
Sidhe
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Сеп 2007 00:46
Съжалявам хора, в момента съм скапан и не мога да довърша започнатото. Утре до обяд обещавам.
___________________________________ And if you could have seen her there Boys if you had just been there The swan was in her movement and the morning in her smile All the roses in the garden they bow and ask her pardon For not one can match the beauty of the Queen of all Argyll
|
|
|
|
|
IceQueen
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Сеп 2007 10:02
2D написа: То за сега строго определен ред няма. По-точно има но не е ъпдейтван отдавна, а и все се случва някой да не успее да постне на време бла бла бла... Тъй че, който има възможност да постне, нека го направи. Аз също смятам, до края на седмицата, да напиша нова част... ЕДИТ: Преди някой(най-вече нашата ледена кралица ) да ми е направил нещо на героя, докато е в безсъзнание.
Ммммм Добра идея :Ь Като се вреш къде не ти е работата, може и да загазиш
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Сеп 2007 11:33
Само да кажа, че сега се разправям с квартири и нанасяне в София, пренасяне на багаж , университетски глупости и т.н., всичко ми дойде нанагорно, та ще занемаря малко работата за известно време, извинявам се
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
|
IceQueen
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Сеп 2007 12:08
Кире_Гръчата написа: Само да кажа, че сега се разправям с квартири и нанасяне в София, пренасяне на багаж , университетски глупости и т.н., всичко ми дойде нанагорно, та ще занемаря малко работата за известно време, извинявам се
Ами предлагам теб просто да не те закачаме като герой, пък ти кат се появиш, ще ни настигнеш и готово. То както е тръгнало едва ли ще те изпреварим с повече от 2-3 дена (Врътки) ако и 2 станат
Чакаме Sidhe, ако 2D Е готов да пусне веднага след него, ще го изчакам Ако не е ... е ще видя какво ще му измислим. ^^ Сега съм в що-годе добро настроение, та може и да съм по-благосклонна към опита ти да ми ядеш Мечока ^^
Само внимавайте с Тихия Шепот Все още не знам какво точно представлява и ви съветвам да не го стигате преди мене, че не гарантирам какво точно ще изскочи от Сърцето и какво е сърцето на гората.
|
|
|
|
|
Sidhe
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Сеп 2007 14:53
Пуснах, дано ви хареса, извинявам се за закъснението.
|
|
|
|
|
Кирилица
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Сеп 2007 15:10
Аз съм следващия! Заемам се да напиша най-добрата част от приклячението на моя герой.
|
|
|
|
|
IceQueen
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Сеп 2007 16:26
Така. Моя милост трябва да вкара някои оточнения за гората, защото станаха вече проишествия, че ги забравих.
Когато писах предишната част, компа ми се ресна и съм забравила да напиша, защо аджеба животните в гората не се изпобиха докат наблюдаваха Шон.
Така, основно това си е Гора като гора, та нормално е животните да се ядат. Понеже пък 2D се натресе на "Говореща мечка". Искам да го помоля някак си да не се окаже на 100 км от Шон, а в рамките на 2-3 км, от където моята Самодива почива.
Причината, е че сега ще обясня "Закона за временен Мир", който ще гласи, че при неочаквана заплаха за гората и животните там, влиза в сила закон, който забранява в радиус от определени км. да се извършват нападения и убийства м/у животните.
^^ И все пак, аз съм горско Същество, нормално е да си говоря с животните Не го забравяйте
|
|
|
|
|
Кирилица
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Сеп 2007 08:29
Значи с IceQueen се разбрахме тя да е следващата
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|