Space station Lightsabers!Jedi Knight написа:Oбърни внимание, че качеството на графиката и анимациите продължава да се подобрява...
Честно, как можаха в ранните дни да ни покажат скрийншотове с такива огромни оръжия, не ми бе ясно...
Space station Lightsabers!Jedi Knight написа:Oбърни внимание, че качеството на графиката и анимациите продължава да се подобрява...
Виж, това е лошо. Особено като се вземе предвид факта, че джедаите са едни от най-иконичните представители на вселената на Star Wars, и като минем през най-малко дванадесетте клипа с обещания, че ще получим "йебати кефа и екшъня, братле" от играта с последователите на джедаиските догми. Все пак, целта на бета тестването е именно отстраняването на тези проблеми, така че не се съмнявам, че всичко накрая ще е наред.Capo написа:Общо взето джедайските класове засега се оказват най-слаби.
Говорех за други игри, не за TOR специфично.Capo написа:Трудно може да вземеш всички видове "магии"...
duhCapo написа: И също така Smuggler е абсолютно доминиращ клас
Такова изобщо ще има ли ?Draksis написа: Говоря за Stealth, Awareness, Persuade и така нататък.
Радвай се, докато не са заредили nerf gun-a. Smuggler-a ще е първия, който ще обстрелят.Дади написа:duhCapo написа: И също така Smuggler е абсолютно доминиращ клас![]()
Нямаш абсолютно никаква представа колко ми стопли душата с тези думи.Capo написа:Ще има и PvP сървъри, където се очаква да може да се биеш по всяко време и навсякъде и срещу собствената си фракция.
Бях се поотказал да я играя, но с това изречение ми върна желаниетоCapo написа:Ще има и PvP сървъри, където се очаква да може да се биеш по всяко време и навсякъде и срещу собствената си фракция.
Някой почне да ти вика "OMZGOLOLZ, mai Truper's gnna pWN u, n00b" и ти с добре премерен Slam от Консулът си му вкарваш акъл в простата тиква. Безценно.Tiny написа:Бях се поотказал да я играя, но с това изречение ми върна желаниетоCapo написа:Ще има и PvP сървъри, където се очаква да може да се биеш по всяко време и навсякъде и срещу собствената си фракция.
Е, да де, но в такъв случай ще са нужни сигурно 10 Smugglers да се справят с един Sith ако спазваме lore. Класовете трябва да са равностойни, все пак е игра. Дано се поучат от глупостта на SWG, където джедаите бяха направени безумно силни в сравнение с другите класове.Omega-x написа:. Надявам се в крайния продукт да имаме баланс, който да е максимално съобразен с lore-a.