Това относно химиите е някакъв много скапан стереотип. Повечето хора не пият нещо повече от протеин и витамини. Някои добавят креатин, което също е ествествен продукт, но поне по мое мнение далеч не е толкова нужен като приема на протеин.
Здравословното на фитнеса е това, че те стимулира допълнително да не ядеш пържено, фаст фууд, чипсове и всякакви подобни лайна. Като започнеш да тренираш и усетиш нуждата от истинска храна, защото иначе не се възстановяваш пълноценно, разбираш, че фитнеса на любителско ниво е нещо наистина полезно. Със супер много хора съм говорил и са споделяли, че когато ходят на фитнес са по-стимулирани да се хранят здравословно.
Хората не отиват там само заради вида или само заради здравословното. Вероятно отначало отиват с идеята - искам да се стегна и да изглеждам по-добре. След това положителния ефект ги удря и разбират, че фитнеса е много повече от изваяно тяло.
Не боготворя фитнеса. Отдавам му заслуженото, че е единственото нещо, което за толкова малко време ти позволява да се фокусираш върху всяка част на тялото ти и да я натовариш.
Знаехте ли, че един млад човек, който не спортува абсолютно нищо, още на 25 годишна възраст започва да изпитва симптоми на атрофия, каквито се срещат при възрастните хора?
Да, фитнеса ми е отврат през общо 3те часа. През останалите 165 обаче го обичам, защото работи за мен
@Мастър Люх - ахахахааххахахаха вярно си е. Аз ходя с приятелката ми, навиваме се един друг да ходим и така не пропускаме. Обаче от време на време като искам да изпържа гърдите или пък трицепса на лежанката, а пък ме е страх да не се затисна... се кротвам и не опитвам, защото тя няма как да ме пази

Няма как да правя и серии до отказ на лежанка.