Приключенията на Турски Бор
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
-
VALEN7INVS
- Цар
- Обратна връзка:
TheGuardian написа:Disturbеd написа:Пичове, не че нещо, може да ви прозвучи като параноя, ама моля ви се, махнете го тоя сайт... Представете си какво ще стане като го види някой турчин... Аз нямам нищо против турците като нация, а ако някой тучин направо същото с "Български бор" на вас няма да ви е кеф, нали? Стига селянии, беше интересен, сега започна да става банален... Пича избива турци без никакви явни причини.. А и не виждам каква заплаха са турците за българите... Поне да беше "Цигански бор" - по-добре. Не е хубаво така да се гаврите, помислете какво би било :
1. Ако го види някой турчин и разкаже на всичките си приятели турци - няма да им е хич кеф.
2. Ако някой турчин направи същото - на нас няма да ни е хич кеф.
Стига с тея пуберски простотии, всеки има право да живее като останалите, освен пълните кретени. А аз познавам доста свестни турци, които са големи пичове. Айде моля ви се, стига простотии.
П.П. Не целя да обидя никой. Ако щете продължавайте, но спор мен е една голяма селска проява.
http://www.varna-sport.com/?pg=ViewNews ... 1173249361
Дали не е взаимно?
Котенце! :)
QVOD·EST·SVPERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
Тва не го бях чел .... но след такива неща ми се иска да ги избия всичките!
>> http://www.varna-sport.com/?pg=ViewNews ... 1173249361 <<
()_()
(^.^)
().I.()
(^.^)
().I.()
Gramoten написа:Тва не го бях чел .... но след такива неща ми се иска да ги избия всичките!
Tурски Бор трябва да се заеме с това
Gilbert Arenas написа:Gramoten написа:Тва не го бях чел .... но след такива неща ми се иска да ги избия всичките!
Tурски Бор трябва да се заеме с това![]()
Недей, ще изглежда като гавра с тия момчета.
В малки дози алкохолът е полезен във всякакви количества.
Руска мъдрост
Руска мъдрост
Nhaz'Ul написа:Gilbert Arenas написа:Gramoten написа:Тва не го бях чел .... но след такива неща ми се иска да ги избия всичките!
Tурски Бор трябва да се заеме с това![]()
Недей, ще изглежда като гавра с тия момчета.
То вече си е станало гавра.
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
-
rock_forever
Да не би да смятате, че няма други раси освен бялата раса??? Расизъм винаги е имало и винаги ще има. Това е напълно нормално. А който смята, че има равенство между расите е доста заблуден. Колкото до това да се обиждате на расисти, аз си признавам, че съм расист и не бих се обидил. Дори не смятам, че автора на Турски бор трябва да се извинява на турският народ или да казва, че няма за цел да обижда други хора. Напротви, даже гордо трябва да заяви, че това е с цел обида и накърняване достойнството на тези паразити. В БЪЛГАРИЯ трябва да има само Българи. Просто вие самите смятате расизма за лош. Не е вярно. Какво лошо има в това да кажа, че белите вече изследват Космоса, а африканците имат само сламената колиба?
- DukeNukem
- Обратна връзка:
rock_forever написа:Да не би да смятате, че няма други раси освен бялата раса??? Расизъм винаги е имало и винаги ще има. Това е напълно нормално. А който смята, че има равенство между расите е доста заблуден. Колкото до това да се обиждате на расисти, аз си признавам, че съм расист и не бих се обидил. Дори не смятам, че автора на Турски бор трябва да се извинява на турският народ или да казва, че няма за цел да обижда други хора. Напротви, даже гордо трябва да заяви, че това е с цел обида и накърняване достойнството на тези паразити. В БЪЛГАРИЯ трябва да има само Българи. Просто вие самите смятате расизма за лош. Не е вярно. Какво лошо има в това да кажа, че белите вече изследват Космоса, а африканците имат само сламената колиба?
Как се нарича човек който не вижда червено - далтонист.
Как се нарича човек който различава всички цветове - расист.
Чрез омраза ще живея, със омраза ще си спомням за нея, през омраза ще гледам как тя умира и върху тази омраза живота си ще изградя,докато по друга започна да тлея.
-
rock_forever
Напълно съм съгласен с този виц. Това си е самата истина. Все пак изразяваме свободно мнението си. И защо като обидиш някой резняк си наречен расист???? Те са ни изнасилвали, коляли, бесили, резали, измъчвали и на края сме били изгаряни, а в днешно време трябва да ги търпя тия забулени фесове да се разхождат в БЪЛГАРИЯ. Как така? Тези гадове са ни избивали с хиляди, а в момента точно те ни управляват. Комиксът е дори цензуриран. Трябва да се направи много повече от това.
rock_forever написа:Да не би да смятате, че няма други раси освен бялата раса??? Расизъм винаги е имало и винаги ще има. Това е напълно нормално. А който смята, че има равенство между расите е доста заблуден. Колкото до това да се обиждате на расисти, аз си признавам, че съм расист и не бих се обидил. Дори не смятам, че автора на Турски бор трябва да се извинява на турският народ или да казва, че няма за цел да обижда други хора. Напротви, даже гордо трябва да заяви, че това е с цел обида и накърняване достойнството на тези паразити. В БЪЛГАРИЯ трябва да има само Българи. Просто вие самите смятате расизма за лош. Не е вярно. Какво лошо има в това да кажа, че белите вече изследват Космоса, а африканците имат само сламената колиба?
Точно така си е но аз просто се старая да си смекча положението ако ме набарат
()_()
(^.^)
().I.()
(^.^)
().I.()