Автор |
Съобщение |
Stranen
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Юни 2007 16:47
Ами турски Бор може да ми създаде доста проблеми затова ще правя нещо което не е ръсистко
___________________________________ ()_()
(^.^)
().I.()
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Юни 2007 16:49
това е яко, но турски бор е по-яко .
не спирай никви проблеми няма да имаш...
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Юни 2007 17:06
TheGuardian написа: Disturbеd написа: Пичове, не че нещо, може да ви прозвучи като параноя, ама моля ви се, махнете го тоя сайт... Представете си какво ще стане като го види някой турчин... Аз нямам нищо против турците като нация, а ако някой тучин направо същото с "Български бор" на вас няма да ви е кеф, нали? Стига селянии, беше интересен, сега започна да става банален... Пича избива турци без никакви явни причини.. А и не виждам каква заплаха са турците за българите... Поне да беше "Цигански бор" - по-добре. Не е хубаво така да се гаврите, помислете какво би било : 1. Ако го види някой турчин и разкаже на всичките си приятели турци - няма да им е хич кеф. 2. Ако някой турчин направи същото - на нас няма да ни е хич кеф. Стига с тея пуберски простотии, всеки има право да живее като останалите, освен пълните кретени. А аз познавам доста свестни турци, които са големи пичове. Айде моля ви се, стига простотии.
П.П. Не целя да обидя никой. Ако щете продължавайте, но спор мен е една голяма селска проява. http://www.varna-sport.com/?pg=ViewNews ... 1173249361Дали не е взаимно?
Котенце! :)
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
|
Stranen
|
|
|
|
|
|
|
|
Nhaz'Ul
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Юни 2007 18:15
Gilbert Arenas написа: Gramoten написа: Тва не го бях чел .... но след такива неща ми се иска да ги избия всичките! >> http://www.varna-sport.com/?pg=ViewNews ... 1173249361 << Tурски Бор трябва да се заеме с това
Недей, ще изглежда като гавра с тия момчета.
___________________________________ В малки дози алкохолът е полезен във всякакви количества.
Руска мъдрост
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Юни 2007 19:09
Nhaz'Ul написа: Gilbert Arenas написа: Gramoten написа: Тва не го бях чел .... но след такива неща ми се иска да ги избия всичките! >> http://www.varna-sport.com/?pg=ViewNews ... 1173249361 << Tурски Бор трябва да се заеме с това Недей, ще изглежда като гавра с тия момчета.
То вече си е станало гавра.
|
|
|
|
|
Stranen
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Юни 2007 19:39
Против тва нищо не може да се напраи, се пак в тая държава са 40% турци и 60% хора Като се обединят нищо не можеш да им кажеш ако нямаш някоя друга граната под ръка.
(^.^)
().I.()
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Юни 2007 19:41
Изпускаш 35-те%-та мангали
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
Stranen
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Юни 2007 19:50
Е тва вече е ръсизъм, как може да твърдиш че в тая държава има само 25% хора
(^.^)
().I.()
|
|
|
|
|
Nhaz'Ul
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Юни 2007 22:07
Ти понеже не прояви "рЪсизъм" в предишния си пост... ("40% турци и 60% хора"). Сори, сега съм в лошо настроение, затова ги пиша такива.
___________________________________ В малки дози алкохолът е полезен във всякакви количества.
Руска мъдрост
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Юни 2007 23:14
Да не би да смятате, че няма други раси освен бялата раса??? Расизъм винаги е имало и винаги ще има. Това е напълно нормално. А който смята, че има равенство между расите е доста заблуден. Колкото до това да се обиждате на расисти, аз си признавам, че съм расист и не бих се обидил. Дори не смятам, че автора на Турски бор трябва да се извинява на турският народ или да казва, че няма за цел да обижда други хора. Напротви, даже гордо трябва да заяви, че това е с цел обида и накърняване достойнството на тези паразити. В БЪЛГАРИЯ трябва да има само Българи. Просто вие самите смятате расизма за лош. Не е вярно. Какво лошо има в това да кажа, че белите вече изследват Космоса, а африканците имат само сламената колиба?
|
|
|
|
|
DukeNukem
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Юни 2007 23:22
rock_forever написа: Да не би да смятате, че няма други раси освен бялата раса??? Расизъм винаги е имало и винаги ще има. Това е напълно нормално. А който смята, че има равенство между расите е доста заблуден. Колкото до това да се обиждате на расисти, аз си признавам, че съм расист и не бих се обидил. Дори не смятам, че автора на Турски бор трябва да се извинява на турският народ или да казва, че няма за цел да обижда други хора. Напротви, даже гордо трябва да заяви, че това е с цел обида и накърняване достойнството на тези паразити. В БЪЛГАРИЯ трябва да има само Българи. Просто вие самите смятате расизма за лош. Не е вярно. Какво лошо има в това да кажа, че белите вече изследват Космоса, а африканците имат само сламената колиба?
Как се нарича човек който не вижда червено - далтонист.
Как се нарича човек който различава всички цветове - расист.
___________________________________ Чрез омраза ще живея, със омраза ще си спомням за нея, през омраза ще гледам как тя умира и върху тази омраза живота си ще изградя,докато по друга започна да тлея.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Юни 2007 23:32
Напълно съм съгласен с този виц. Това си е самата истина. Все пак изразяваме свободно мнението си. И защо като обидиш някой резняк си наречен расист???? Те са ни изнасилвали, коляли, бесили, резали, измъчвали и на края сме били изгаряни, а в днешно време трябва да ги търпя тия забулени фесове да се разхождат в БЪЛГАРИЯ. Как така? Тези гадове са ни избивали с хиляди, а в момента точно те ни управляват. Комиксът е дори цензуриран. Трябва да се направи много повече от това.
|
|
|
|
|
Stranen
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Юни 2007 07:52
rock_forever написа: Да не би да смятате, че няма други раси освен бялата раса??? Расизъм винаги е имало и винаги ще има. Това е напълно нормално. А който смята, че има равенство между расите е доста заблуден. Колкото до това да се обиждате на расисти, аз си признавам, че съм расист и не бих се обидил. Дори не смятам, че автора на Турски бор трябва да се извинява на турският народ или да казва, че няма за цел да обижда други хора. Напротви, даже гордо трябва да заяви, че това е с цел обида и накърняване достойнството на тези паразити. В БЪЛГАРИЯ трябва да има само Българи. Просто вие самите смятате расизма за лош. Не е вярно. Какво лошо има в това да кажа, че белите вече изследват Космоса, а африканците имат само сламената колиба?
Точно така си е но аз просто се старая да си смекча положението ако ме набарат
(^.^)
().I.()
|
|
|
|
|
Дади
|
|
В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Юни 2007 17:59
Добре бе, само аз ли не виждам къде му е смешното и якото на това?
___________________________________ "Properly read, the Bible is the most potent force for atheism ever conceived." — Isaac Asimov.
|
|
|
|
|
zip0
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Юни 2007 18:00
Дади написа: Добре бе, само аз ли не виждам къде му е смешното и якото на това?
da:)
___________________________________ ...
|
|
|
|
|
Nhaz'Ul
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Юни 2007 18:40
Дади написа: Добре бе, само аз ли не виждам къде му е смешното и якото на това?
Не. Аз също. Ако ме питаш какво харесвам на Турски Бор, казах. Но не съм расист.
Руска мъдрост
|
|
|
|
|
Stranen
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Юни 2007 18:47
Ето едно поздравче
(^.^)
().I.()
|
|
|
|
|
MALIGOS
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Юни 2007 20:37
ха ха ха само така грамотен с коя програма ги рисува
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|