Star Wars: The Old Republic

Игри за PC
Публикувай отговор
странник

Re: Star Wars: The Old Republic

Мнение от странник »

Jedi Knight написа:
TheChosen1 написа:Споко, Минотавъра е прав по default... За над 100 страници тема не съм видял нито веднъж да се е съгласил с някого... очаквай километричен пост, противоречащ на мнението ти в следващите 10 минути
Ще го направя вместо него и направо ще ви кажа, че е прав ;)
Моите спомени от KotOR II са на по-малко от седмица.
Добре де ,отговорете ми като на нормален човек !Кажете ми накратко ,кой персонаж ,какво е казал за Реван ,че чак да противоречи :!:
Аватар
TheChosen1
В момента играе: Star Wars KOTOR 2

Мнение от TheChosen1 »

Just wait for it....Минотавъра като влезе ще си получиш есето
Vermic написа:Само да ти кажа че Лотро е къде по-голяма икона от стар ти ворса : /
Минотавъра написа:Свестен американец или германец се намира сравнително лесно, българин - не.
Аватар
Jedi Knight
В момента играе: League of Legends
Mass Effect
Обратна връзка:

Мнение от Jedi Knight »

В това видео изкарват Реван просто слуга на императора, а всички описват какъв гений е, как всъщност всеки негов удар е прецизен и стратегически шедьовър, накрая дори те разколебават, че изобщо е бил покварен. Предложеното обяснение е, че е приел новата персона на Дарт Реван от необходимост, за да обедини Републиката с/у нещо невиждано.
Тук го изкараха, че е бил power-hungry maniac. Което няма нищо общо с втората игра.
п.с. Да, Симо ;)
Sirius написа:п.с. Котаракът вкъщи, бидейки гаден езичник, нагъва шунка за 22 лв килото като невидял и се е охранил до внушителните 8 килограма.
Z-Rock
Аватар
Till.Lindemann

Мнение от Till.Lindemann »

изтрезня ли от абитурентската? :D
странник

Мнение от странник »

Jedi Knight написа:В това видео изкарват Реван просто слуга на императора, а всички описват какъв гений е, как всъщност всеки негов удар е прецизен и стратегически шедьовър, накрая дори те разколебават, че изобщо е бил покварен. Предложеното обяснение е, че е приел новата персона на Дарт Реван от необходимост, за да обедини Републиката с/у нещо невиждано.
Тук го изкараха, че е бил power-hungry maniac. Което няма нищо общо с втората игра.
п.с. Да, Симо ;)
Е то не му пречи да е "power-hungry maniac" и военен гений едновременно.А и мисля че ,малко избързвате с нападките.Все пак в таймлайна не се казва как императора го е покварил.Все още има вероятност Реван да е преминал към тъмната страна по необходимост ,с добри намерения.
Минотавъра
В момента играе: Mozilla Firefox
Обратна връзка:

Мнение от Минотавъра »

@Demon__Hunter: Много е трудно да се обясни защо таймлайнът противоречи на KOTOR II. Всъщност не е толкова трудно, но трябва да напиша километричен пост, а ме мързи.

Проблемът не е само в уклона на Реван, а и в самия сюжет. Звънни ми на скайпа, ще ти обясня там.

@TheChosen1: Говоря много, защото знам много по въпроса. Без дребнави заяждания, моля. Ако намериш някаква фактологична грешка в постовете ми, посочи я и ще я редактирам.
Remember when you could play multiplayer without 15-year-olds insulting your mother or questioning your sexuality? Good times...

Алкохола - враг на пола, с плодов сок - към полов скок!
Аватар
odojitoo
В момента играе: PES 2010,Mass Effect 2,The Godfather 2

Мнение от odojitoo »

Реван е здравата омаловажен... както и Императорът всъщност.

Излиза, че Реван е бил глупак и пионка, който е успял само защото Императорът е бил още по-тъп от него. А вече години ни обясняват какви гении са били двамата...

TheChosen1, ако нямаш какво да кажеш по темата, просто мълчи.

Потвърдени са две нови раси - туи'леки и чиси. Fear not, BioWare, screw the canon bravely!
May the Force be with you!
Минотавъра
Обратна връзка:

Мнение от Минотавъра »

Реван е здравата омаловажен... както и Императорът всъщност.

Излиза, че Реван е бил глупак и пионка, който е успял само защото Императорът е бил още по-тъп от него. А вече години ни обясняват какви гении са били двамата...
^^This.

Това се предполагаше да е "битката на гениите", а се оказа "битката на слабия срещу тъпия". Пълна скръб...
Потвърдени са две нови раси - туи'леки и чиси. Fear not, BioWare, screw the canon bravely!
ЧИСИ?!?!

Майтапиш се... нали?
Remember when you could play multiplayer without 15-year-olds insulting your mother or questioning your sexuality? Good times...

Аватар
odojitoo

Мнение от odojitoo »

За съжаление не...

В новото ревю на IGN са представени първите мисии на шест от класовете. Контрабандистът е туи-лек, а агентът е чис.

Не се притеснявай. Байоуеър преебаха канона толкова пъти, че една простотия повече или по-малко няма значение.
Аватар
TheChosen1
В момента играе: Star Wars KOTOR 2

Мнение от TheChosen1 »

Специалисти сте всичките... типични българи - не може да ви се угоди :evil:
Vermic написа:Само да ти кажа че Лотро е къде по-голяма икона от стар ти ворса : /
Минотавъра написа:Свестен американец или германец се намира сравнително лесно, българин - не.
Минотавъра
Обратна връзка:

Мнение от Минотавъра »

TheChosen1 написа:Специалисти сте всичките... типични българи - не може да ви се угоди :evil:
Да, представи си, някои хора имаме вкус и познания и ни пука какво става с любимия ни франчайз. Шокираща мисъл, а?

Ти явно мислиш фена за някакво прасе, което ще грухти доволно независимо каква помия му сипят в копанката. Сиктир. Фенът има моралното право да протестира когато опикават алтер-вселената му без логична причина.

И не ми давай акъл, щото съм 90% сигурен, че дори не знаеш какво е чис и се заяждаш просто за кеф. Трол.

[...]

Разкриха факти около Е3-презентацията. Тя ще продължи 30 мин. и ще включва поне два трейлъра - единият показващ космическите битки в играта и един story-клип.

The famous Havoc Squad is fighting against the Imperial forces for control over Alderaan. The Empire is beaten, although at great cost. An Alderaan city is seen burnt to the ground. This set the stage for the brutal Alderaan Civil War in the game.

The trailer takes place on Alderaan during a fight between the Republic and the Sith. Darth Malgus makes an appearance and is seen thrown up against a wall by another Force-user. It is implied that Malgus gets his mask during this video, making this a prequel to the Deceived trailer.

Аватар
Omega-x
Супер Марио или Смърт

Мнение от Omega-x »

Добре де, чел съм книгите на Зан и доколкото помня, това беше първият официален сблъсък на Републиката с чисите, или поне те така си мислят. Все пак има около 2300 години разлика и е напълно възмоно Старата Република да е имала контакт с тях, предвид че аз поне не знам да има официален Star Map на това време. Наистина малко е прекалено да ги слагат за игрова раса( damn you Thrawn fan boys!), но не виждам причина да се появяват тук-там из играта.

Относно таймлайна, просто не ми се коментира, да сереш върху игрите, над които градиш цялото ММО е прекалено!
<3Bandaids don't fix bullet holes<3
Taytay.
Минотавъра
Обратна връзка:

Мнение от Минотавъра »

Няма как чисите и Републиката да са се забравили взаимно. Не говорим за един чис, инцидентно служещ на Империята, а за хиляди. При това в книгите Траун специално обяснява как сънародниците му никога не са се срещали с раса от познатия космос.

Това си е чист canon contradiction и е направен с единствената цел да се задоволят тъпите фенбойчета, които си мислят, че Траун е най-якият герой във вселената. Ако си мислиш, че нещо друго ще е...

Таймлайнът сере специфично върху KOTOR II, игра, която не е била правена от Байоуеър. Какво прави егото с хората...

Аватар
odojitoo

Мнение от odojitoo »

Както вече казах, майната му.

За мен Разширената вселена е нещо като шведска маса - вземам това което ми харесва и игнорирам останалото.
странник

Re:

Мнение от странник »

odojitoo написа:Както вече казах, майната му.
За мен Разширената вселена е нещо като шведска маса - вземам това което ми харесва и игнорирам останалото.
+100
Това е най-гениалното определение за EU ,което съм чел.

...

Не трябваше ли вчера да излиза нов трейлър или се бъркам?
Аватар
Jedi Knight
В момента играе: League of Legends
Mass Effect
Обратна връзка:

Re: Re:

Мнение от Jedi Knight »

И аз така за РВ...
А за трейлъра - тийзър за него трябваше да излезе в америка вчера в 11 вечерта :)

едит: http://www.gametrailers.com/episode/gam ... &ch=1&sd=0
Лудницата е пълна!
На 12 мин е превю-то и аз лично не мога да се побера в кожата си от кеф!
Sirius написа:п.с. Котаракът вкъщи, бидейки гаден езичник, нагъва шунка за 22 лв килото като невидял и се е охранил до внушителните 8 килограма.
Z-Rock
barcelona6289

Мнение от barcelona6289 »

Някой знае ли в колко часа ще бъде Е3 и кога ,и ако знаете от къде мога да го гледам по нета:)

мерси предварително
Минотавъра
Обратна връзка:

Мнение от Минотавъра »

Този петък ще имаме Fan Friday.

Шон каза, че ще представят нещо специално и дългоочаквано.

Минотавъра
Обратна връзка:

Мнение от Минотавъра »

Копелета, гледах трейлъра ексклузивно! За тези, които имат платен subscription, GameTrailers го излъчиха 24 часа по-рано.

Сюжетът е разказан от гледната точка на републикански командир, водещ отряд партизани. Републиканските войски изненадват имперските и нападат от засада. Въпреки това обаче, ситите вземат надмощие благодарение на числеността си. В най-драматичния момент, когато изглежда, че всичко е загубено, пристига Сателе Шан (името не е потвърдено, но много прилича на нея). Присъствието й обръща развоя на битката и Републиката успява да удържи Алдеран. Продължителността на трейлъра е 5:42 мин.

Битката е епична и доста реалистична, което ми харесва. Единственото, което не ми се нрави, е един типичен аниме-момент, в който Сателе полита във въздуха и хвърля синя топка от енергия (WTF!!!), която надялква цяла СКАЛА на трески. Сякаш гледам DragonBall Z. Но иначе трейлърът е много добър.

Draksis

Мнение от Draksis »

Да беше тагнал едно предупреждение тип "Spoilers", че да не се мамим. :)

Аз спрях да чета веднага щом видях да разказваш сюжета, но все пак. Ние ще почакаме малко за трейлъра.
私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
Публикувай отговор