Автор |
Съобщение |
странник
|
|
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 11 Юни 2010 23:36
Jedi Knight написа: TheChosen1 написа: Споко, Минотавъра е прав по default... За над 100 страници тема не съм видял нито веднъж да се е съгласил с някого... очаквай километричен пост, противоречащ на мнението ти в следващите 10 минути Ще го направя вместо него и направо ще ви кажа, че е прав Моите спомени от KotOR II са на по-малко от седмица. Добре де ,отговорете ми като на нормален човек !Кажете ми накратко ,кой персонаж ,какво е казал за Реван ,че чак да противоречи
|
|
|
|
|
TheChosen1
|
|
В момента играе: Star Wars KOTOR 2
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 11 Юни 2010 23:42
Just wait for it....Минотавъра като влезе ще си получиш есето
|
|
|
|
Jedi Knight
|
|
В момента играе: League of Legends Mass Effect
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 11 Юни 2010 23:42
В това видео изкарват Реван просто слуга на императора, а всички описват какъв гений е, как всъщност всеки негов удар е прецизен и стратегически шедьовър, накрая дори те разколебават, че изобщо е бил покварен. Предложеното обяснение е, че е приел новата персона на Дарт Реван от необходимост, за да обедини Републиката с/у нещо невиждано. Тук го изкараха, че е бил power-hungry maniac. Което няма нищо общо с втората игра. п.с. Да, Симо
|
|
|
|
Till.Lindemann
|
|
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 11 Юни 2010 23:54
изтрезня ли от абитурентската?
|
|
|
|
|
странник
|
|
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 11 Юни 2010 23:56
Jedi Knight написа: В това видео изкарват Реван просто слуга на императора, а всички описват какъв гений е, как всъщност всеки негов удар е прецизен и стратегически шедьовър, накрая дори те разколебават, че изобщо е бил покварен. Предложеното обяснение е, че е приел новата персона на Дарт Реван от необходимост, за да обедини Републиката с/у нещо невиждано. Тук го изкараха, че е бил power-hungry maniac. Което няма нищо общо с втората игра. п.с. Да, Симо Е то не му пречи да е "power-hungry maniac" и военен гений едновременно.А и мисля че ,малко избързвате с нападките.Все пак в таймлайна не се казва как императора го е покварил.Все още има вероятност Реван да е преминал към тъмната страна по необходимост ,с добри намерения.
|
|
|
|
|
Минотавъра
|
|
В момента играе: Mozilla Firefox
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Юни 2010 08:48
@Demon__Hunter: Много е трудно да се обясни защо таймлайнът противоречи на KOTOR II. Всъщност не е толкова трудно, но трябва да напиша километричен пост, а ме мързи.
Проблемът не е само в уклона на Реван, а и в самия сюжет. Звънни ми на скайпа, ще ти обясня там.
@TheChosen1: Говоря много, защото знам много по въпроса. Без дребнави заяждания, моля. Ако намериш някаква фактологична грешка в постовете ми, посочи я и ще я редактирам.
___________________________________ Remember when you could play multiplayer without 15-year-olds insulting your mother or questioning your sexuality? Good times...
Алкохола - враг на пола, с плодов сок - към полов скок!
|
|
|
|
|
odojitoo
|
|
В момента играе: PES 2010,Mass Effect 2,The Godfather 2
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Юни 2010 08:54
Реван е здравата омаловажен... както и Императорът всъщност.
Излиза, че Реван е бил глупак и пионка, който е успял само защото Императорът е бил още по-тъп от него. А вече години ни обясняват какви гении са били двамата...
TheChosen1, ако нямаш какво да кажеш по темата, просто мълчи.
Потвърдени са две нови раси - туи'леки и чиси. Fear not, BioWare, screw the canon bravely!
___________________________________ May the Force be with you!
|
|
|
|
|
Минотавъра
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Юни 2010 08:59
Цитат: Реван е здравата омаловажен... както и Императорът всъщност.
Излиза, че Реван е бил глупак и пионка, който е успял само защото Императорът е бил още по-тъп от него. А вече години ни обясняват какви гении са били двамата... ^^This. Това се предполагаше да е "битката на гениите", а се оказа "битката на слабия срещу тъпия". Пълна скръб... Цитат: Потвърдени са две нови раси - туи'леки и чиси. Fear not, BioWare, screw the canon bravely! ЧИСИ?!?! Майтапиш се... нали?
___________________________________ Remember when you could play multiplayer without 15-year-olds insulting your mother or questioning your sexuality? Good times...
|
|
|
|
|
odojitoo
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Юни 2010 09:11
За съжаление не... В новото ревю на IGN са представени първите мисии на шест от класовете. Контрабандистът е туи-лек, а агентът е чис. Не се притеснявай. Байоуеър преебаха канона толкова пъти, че една простотия повече или по-малко няма значение.
|
|
|
|
|
TheChosen1
|
|
В момента играе: Star Wars KOTOR 2
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 12 Юни 2010 11:24
Специалисти сте всичките... типични българи - не може да ви се угоди
|
|
|
|
Минотавъра
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Юни 2010 11:39
TheChosen1 написа: Специалисти сте всичките... типични българи - не може да ви се угоди Да, представи си, някои хора имаме вкус и познания и ни пука какво става с любимия ни франчайз. Шокираща мисъл, а? Ти явно мислиш фена за някакво прасе, което ще грухти доволно независимо каква помия му сипят в копанката. Сиктир. Фенът има моралното право да протестира когато опикават алтер-вселената му без логична причина. И не ми давай акъл, щото съм 90% сигурен, че дори не знаеш какво е чис и се заяждаш просто за кеф. Трол. [...] Разкриха факти около Е3-презентацията. Тя ще продължи 30 мин. и ще включва поне два трейлъра - единият показващ космическите битки в играта и един story-клип. Цитат: The famous Havoc Squad is fighting against the Imperial forces for control over Alderaan. The Empire is beaten, although at great cost. An Alderaan city is seen burnt to the ground. This set the stage for the brutal Alderaan Civil War in the game. The trailer takes place on Alderaan during a fight between the Republic and the Sith. Darth Malgus makes an appearance and is seen thrown up against a wall by another Force-user. It is implied that Malgus gets his mask during this video, making this a prequel to the Deceived trailer.
|
|
|
|
|
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
|
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 12 Юни 2010 12:05
Добре де, чел съм книгите на Зан и доколкото помня, това беше първият официален сблъсък на Републиката с чисите, или поне те така си мислят. Все пак има около 2300 години разлика и е напълно възмоно Старата Република да е имала контакт с тях, предвид че аз поне не знам да има официален Star Map на това време. Наистина малко е прекалено да ги слагат за игрова раса( damn you Thrawn fan boys!), но не виждам причина да се появяват тук-там из играта.
Относно таймлайна, просто не ми се коментира, да сереш върху игрите, над които градиш цялото ММО е прекалено!
___________________________________ <3Bandaids don't fix bullet holes<3 Taytay.
|
|
|
|
|
Минотавъра
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Юни 2010 12:15
Няма как чисите и Републиката да са се забравили взаимно. Не говорим за един чис, инцидентно служещ на Империята, а за хиляди. При това в книгите Траун специално обяснява как сънародниците му никога не са се срещали с раса от познатия космос.
Това си е чист canon contradiction и е направен с единствената цел да се задоволят тъпите фенбойчета, които си мислят, че Траун е най-якият герой във вселената. Ако си мислиш, че нещо друго ще е...
Таймлайнът сере специфично върху KOTOR II, игра, която не е била правена от Байоуеър. Какво прави егото с хората...
|
|
|
|
|
odojitoo
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Юни 2010 12:28
Както вече казах, майната му.
За мен Разширената вселена е нещо като шведска маса - вземам това което ми харесва и игнорирам останалото.
|
|
|
|
|
странник
|
|
|
|
Заглавие: Re: Публикувано на: 12 Юни 2010 16:00
odojitoo написа: Както вече казах, майната му. За мен Разширената вселена е нещо като шведска маса - вземам това което ми харесва и игнорирам останалото. +100 Това е най-гениалното определение за EU ,което съм чел. ... Не трябваше ли вчера да излиза нов трейлър или се бъркам?
|
|
|
|
|
Jedi Knight
|
|
В момента играе: League of Legends Mass Effect
|
|
Заглавие: Re: Re: Публикувано на: 12 Юни 2010 17:08
И аз така за РВ... А за трейлъра - тийзър за него трябваше да излезе в америка вчера в 11 вечерта едит: http://www.gametrailers.com/episode/gam ... &ch=1&sd=0Лудницата е пълна! На 12 мин е превю-то и аз лично не мога да се побера в кожата си от кеф!
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 13 Юни 2010 18:56
Някой знае ли в колко часа ще бъде Е3 и кога ,и ако знаете от къде мога да го гледам по нета:)
мерси предварително
|
|
|
|
|
Минотавъра
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 14 Юни 2010 09:57
Този петък ще имаме Fan Friday.
Шон каза, че ще представят нещо специално и дългоочаквано.
|
|
|
|
|
Минотавъра
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 14 Юни 2010 16:27
Копелета, гледах трейлъра ексклузивно! За тези, които имат платен subscription, GameTrailers го излъчиха 24 часа по-рано.
Сюжетът е разказан от гледната точка на републикански командир, водещ отряд партизани. Републиканските войски изненадват имперските и нападат от засада. Въпреки това обаче, ситите вземат надмощие благодарение на числеността си. В най-драматичния момент, когато изглежда, че всичко е загубено, пристига Сателе Шан (името не е потвърдено, но много прилича на нея). Присъствието й обръща развоя на битката и Републиката успява да удържи Алдеран. Продължителността на трейлъра е 5:42 мин.
Битката е епична и доста реалистична, което ми харесва. Единственото, което не ми се нрави, е един типичен аниме-момент, в който Сателе полита във въздуха и хвърля синя топка от енергия (WTF!!!), която надялква цяла СКАЛА на трески. Сякаш гледам DragonBall Z. Но иначе трейлърът е много добър.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 14 Юни 2010 17:10
Да беше тагнал едно предупреждение тип "Spoilers", че да не се мамим. Аз спрях да чета веднага щом видях да разказваш сюжета, но все пак. Ние ще почакаме малко за трейлъра.
___________________________________ 私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|