Deus Ex: Human Revolution

Игри за PC
Публикувай отговор
DJ Cat

Re: Deus Ex: Human Revolution

Мнение от DJ Cat »

Защото ги няма ? То е ясно че е направено за самия трейлър с CGI ефекти, ти да не мислеше, че са изкарани от играта ?
Theron Fears

Мнение от Theron Fears »

DJ Cat написа:Защото ги няма ? То е ясно че е направено за самия трейлър с CGI ефекти, ти да не мислеше, че са изкарани от играта ?
Надявах се да са.
Аватар
Telba
В момента играе: Planetside 2
Guild Wars 2
World Of Tanks
Team Fortress 2
Обратна връзка:

Мнение от Telba »

За Меган, гледайте кретидите до края. :P
Лолито написа:някакъв черен започва на говори се прецаква звука и почва да пращи
SniperDwarf91

Мнение от SniperDwarf91 »

Theron Fears написа:И като имам предвид действията в оригиналния Deus Ex, май избора на Сариф е логичният.
Вие какво мислите?
Унищожаването на Panchaea ми изглеждаше като най-логичното решение. Нека човечеството само да реши.
Аватар
BadZealot
В момента играе: Според теб?

Мнение от BadZealot »

Саможертвата и избора да кажа на хората всичко, промяната винаги е трудна, а още по-трудно е първата стъпка да я направиш.
It is said that ignorance is bliss. Tell me, is that true for you? Then how peaceful it must be for you to have a mind unburdened by thought!
DJ Cat

Мнение от DJ Cat »

Това е най-тъпия избор за мене, ама карай. Изкуствено се драматизира, но пак е добре че го има като опция.
The Grim Reaper
Шефа на Кенефа
В момента играе: на троянска чушка
Обратна връзка:

Мнение от The Grim Reaper »

Днес най-после намерих време да разцъкам.
Почнах в 9 сутринта, сега спрях. Замаен съм.

Бива ли да е толкова велика тая игра...
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
Аватар
- Алминатора -

Мнение от - Алминатора - »

Слабичка игра, предишните части са много по-интересни. Тука само графиката е яка, останалото са го осрали. Въобще няма и капка от атмосферата на останалите.
САМО АЗ СЪМ ОТ КЪРДЖАЛИ ПУТКИ

Все аркадаши сме...!
DJ Cat

Мнение от DJ Cat »

Бе недей говори глупости бе бастун. Графиката точно не е най-силната част на играта, точно атмосферата и стила са се запазили брутални. То освен че навсякъде лъха на Deus Ex, тази игра е доста по-добра от първата, да не говорим за втората. Като я превъртиш пак ми се обади, ако пак ти е такова тъпо мнението нема нужда.
The Grim Reaper
Шефа на Кенефа
Обратна връзка:

GOTY
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
->Изход<-

Мнение от ->Изход<- »

Ерджан написа:GOTY
:lol:
DJ Cat написа:Бе недей говори глупости бе бастун. Графиката точно не е най-силната част на играта, точно атмосферата и стила са се запазили брутални. То освен че навсякъде лъха на Deus Ex, тази игра е доста по-добра от първата, да не говорим за втората. Като я превъртиш пак ми се обади, ако пак ти е такова тъпо мнението нема нужда.
Нали не беше играл първата бе, от къде ти залъха на разни неща изведнъж?
Пени написа:ma nikoi ne ti chete na teb postovete be
DJ Cat

Мнение от DJ Cat »

Как да не съм я играл бе ?
SniperDwarf91

Мнение от SniperDwarf91 »

Едва ли ще е GOTY. По въпроса дали е по-добра от първата, в чисто техническо отношение определено я превъзхожда, но геймплеят само се доближава до този на първата-липса на специализации, кирливият health regen, босовете, продължителността, etc.

Играта е добра и се радвам, че решиха да възродят поредицата, но можеше още.
DJ Cat

Мнение от DJ Cat »

Третата игра е по-добрата в поредицата. Такива псевдо носталгични изгъзици, на мен не ми минават. Във всяко едно отношение е по-добра играта, мога да давам с часове примери, а болшинството което твърди обратното са хора, за които щом не е като в първата игра - минус. От такива слепи овце нема нужда. Оригиналната игра е била страхотна за времето си, в момента никой който не я е играл на времето, няма да и се наслади, а ще му е най-много средняшка. Гейминга се развива, но тъпите българи естествено са последни.
Аватар
Alaster
В момента играе: PoE
Dark Souls

Мнение от Alaster »

SniperDwarf91 написа:Едва ли ще е GOTY.
GotY се раздават от над 100 различни медии в множество категории, така че въпреки страхотната конкуренция съм сигурен, че играта ще спечели поне няколко приза в края на годината...
If the only thing keeping a person decent is the expectation of divine reward, then that person is a piece of shit.
Draksis

Мнение от Draksis »

DJ Cat написа:Третата игра е по-добрата в поредицата. Такива псевдо носталгични изгъзици, на мен не ми минават. Във всяко едно отношение е по-добра играта, мога да давам с часове примери, а болшинството което твърди обратното са хора, за които щом не е като в първата игра - минус. От такива слепи овце нема нужда. Оригиналната игра е била страхотна за времето си, в момента никой който не я е играл на времето, няма да и се наслади, а ще му е най-много средняшка. Гейминга се развива, но тъпите българи естествено са последни.
Колкото и да се мъчиш, няма да ме убедиш, че липсата на меле е плюс.

Престани да налагаш мненията си като чук.
私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
Аватар
doggymien4o
В момента играе: Квот фана

Мнение от doggymien4o »

Мен играта ме разочарова на доста голямо ниво. Просто... усещането от предишните две го няма и хич не се накефих, като я играх. За протокола отбелязвам, че я минах с 3 от 4те края, да не кажете нещо :)
жената трябва да прави само 70 неща - 69 и мусака
...master freakout...
...the world is full of shit...
The Grim Reaper
Шефа на Кенефа
Обратна връзка:

MartoG написа:А другият ми път, в който се наложи да стрелям, беше след като излязох от офиса на Zhao, там когато ти правят засада, щото просто не знаех къде да се скрия. :D
Има скрит vent през който можеш да се измъкнеш.
Но аз лично ги нокаутирах всичките, щото нямаше как да изпусна XP-то. То не можеш да ги дебнеш, но разглеждайки си инвентара забелязах гас гранатите които бях насъбрал, та след 2-3 опита връщане на аутосейва, тичане надолу докато още говорят на входа и добре хвърлена граната, имаше масово задушаване и 2 минути ъпдейти докато успее да ми изреди целия народ дето издуших с една гранатка. :lol:

Играта е толкова велика, че последните дни не съм играл, просто щото усетих, че наближавам края. До момента минуси мога да й дам само малкото дестинации и тъпите бос файтове, останалото се преживява. Определено играта на годината за мен.

Всъщност я споделете, след второто връщане в Detroit (когато са протестите), колко часа игрово време ми остава горе-долу? :(
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
Публикувай отговор