Оооооо Human радвам се да те видя.Аз секи ден минавам от тук да погледна не6то и като видя че никой не е писал ни6то не пиша.Верно къде са сички?Ти кво правиш?
Moje da sa ia iznasilili,kogato se e napila s redbull(hahahahahahaahhaaha,tva niama da go zabravia)!!! Mai tva 6te e nai-dobroto izvinenie,4e ne e napisala nova istoria!!!
Ееее все някой влизал тук все пак.Не мога да пропусна да отбележа че съм много разочарован от Фреш щото няма никакъв разказ(все още).Надявам се поне да вилза тук от време на време и да поства по някой ред щото стана тъпо.
Ми някъде в темата бях чел че май в Rivalry-то си писал някакъв разказ.А да те питам кой форум е по як според теб щото там не съм влизал и не знам какво е.
О, моя разказ ли...
Ами ще ти дам линк, само че в момента не мога да вляза там. Иначе Rivalry повече ми харесва (админе, да ма прощаваш! ). Наскоро преминахме на IPB, а и там по принцип е по-интересно. Тука... как да кажа... малко е замряло. Иначе сайта може да го видите тук.
To i dvata saita sa ne6to zamriali naposledak...No onzi rkaz niama ni6to ob6to s tozi tuk na fre6-a.Toi e razkaz s geroite ot foruma i e fentazi(tam az sum edin maloumnik i sum ot the dark side )
Абе аз верно почвам да мисля, че с това момиче нещо не е наред.
И не го казвам на майтап, наистина може нещо да й се е случило. Къде ли е? Сигурно от месец я няма вече. Тогава не можем да напишем заедно планирания разказ. А аз тъкмо щях да започвам... дано се появи по-скоро.