Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer

Игри за PC
Публикувай отговор
Аватар
Gipo

Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer

Мнение от Gipo »

Аз като стигнах около 2к жълт материал и 2к син спрях да правя salvage, само продавам. И съответно като пореролвам повечко някой предмет гледам да възстановя запасите.
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Аватар
Gipo

Мнение от Gipo »

Преди експанжъна крафта беше на ниво - крафтнатите жълти ръкавици, брейсъри, амулет и шолдъри бяха BiS.
Сега за някои класове BiS са легендарни крафтнати брейсъри. Има яки крафтнати сетове.
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Аватар
Gipo

Мнение от Gipo »

Има легендарни/сетови, които само от крафт стават, да. Но в общи линии не е трудно. Пада ти рецепта, после трябва да погриндиш за материал (1 конкретен, просто не винаги ти се пада добър рол от първия крафт).
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Аватар
DarkAvenger89

Мнение от DarkAvenger89 »

Да, това е проблема на легендарните сетове и на легендарните крафт айтъми като цяло, че са 6random properties - на мен лично винаги ми се падат пълни глупости, някои от които даже и за рерол не стават.
Аватар
Gipo

Мнение от Gipo »

Ето полезно инфо за крафта:
http://www.diablofans.com/forums/diablo ... -locations
От изброените неща според мен си заслужават:
- Reaper's Wraps брейсъри - ендгейм предмет нужен на голяма част от класовете и билдовете
- Captain Crimson's Trimmings - сет, който дава полезни статистики за конкретни билдове. Не е някакъв топ популярен. Аз примерно го ползвам в един от новите ми билдове, помага ми с куулдаун редукцията на сентритата в билда ми.
- Asheara Vestment's - добър сет за началото на 70лвл HC (може и нататък, според билда/класа)
- Cain's Destiny - сет, който е използван от билдовете, разчитащи на атак спийд.
- Aughild's Authority - доста добър и сравнително широко използван сет, качва много дпса над елитки/босове.

Може да съм изпуснал нещо от легендарните крафтове.
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Аватар
wannabe
Обратна връзка:

Мнение от wannabe »

И Devastator-a си заслужава за fire build-ове (каквито са 70% от билдовете в момента)
Аватар
Gipo

Мнение от Gipo »

А да, това го забравих.
Иначе аз до тук от този евент с двойния дроп извадих интересни предмети но за някакви билдове, които може някой ден да играя, но не и за сегашните ми два (сентри билда и fire CA).
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Аватар
doggymien4o
В момента играе: Квот фана

Мнение от doggymien4o »

Въй, само да се опарича и ще го купя и аз експа :D
жената трябва да прави само 70 неща - 69 и мусака
...master freakout...
...the world is full of shit...
Аватар
Gipo

Мнение от Gipo »

Пичувье, по настояване на кежуълите (уоу аудиторията) дабъл дроп бъфа ще изчезне днес, но само като иконка. Дропът от тук нататък ще е такъв, какъвто беше през тази седмица бонус.
Аз също съм кежуъл, но това прекалено често падане на предмети ме притеснява в дългосрочен план.
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Аватар
wannabe
Обратна връзка:

Мнение от wannabe »

Е те го stealth nerf-наха тоя бъф. Сега сигурно още ще го нърфнат и реално почти няма да има разлика. Само прах в очите за всичките във форума които мрънкат за бъфа да остане
Аватар
Gipo

Мнение от Gipo »

Аз не съм забелязвал нърф на каквото и да било. 1 рифт рън може да нямам дроп, на следващия падат 6 неща.
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Аватар
DarkAvenger89

Айде, на мен се пада честта да вдигна темата.
не бях играл от много време и не знам от кога е тази промяна, но забелязах, че са махнали уникалните salvage айтъми, което ме оставя със смесени чувства. Имаше си някакво неподправено удоволствие от това да се блъскаш, няколко часа да намериш няква глупост и да разбереш, че айтъма, за който ти трябва е пълен боклук.
Също бъга при Чилтара са го управили и вече не се налага да я фармиш в продължение на дни, за един шибан токен.
Друго, което ми направи впечатление е, че след 4 рифта в парти на Т3 ми паднаха малко над 100души(което е страшно малко)1 легендарен(боклук) и няколко плана, които дори не са за моят клас. Пускам се соло на Т2 и ми се паднаха 5,6 легендарни, включително пръстен, който си сложих и няколко плана за работи, които в действително мога да използвам.
И вече мога най-отговорно да заява, че по нееадекватни говеда от Близърд няма. За 2ри път ми блокират акаунта без никва причина и ме карат да се занимавам с глупости(най-вероятно просто си рекламират тъпото индифициращо устройство).
Аватар
Gipo

Мнение от Gipo »

Дропът на легендарни си е шанс, какво му се цупиш. Преди три дни ми се случи това, че в един рифт не ми падна нищо, а в следващия (в същата игра) ми паднаха точно 7. Аз не харесвам махането на легендарните крафт материали, защото и сега играта е прекалено лесна. Промяната е от 2-3 дни с новия пач. На мен на T3 абсолютно винаги ми падат между 55 и 65 кървави камъка. Няма как за 4 рифта да са ти паднали общо само 100, объркал си се. При плановете няма смартдроп, падат ти планове докато не ги намериш всичките. На мен доста отдавна не ми е падал план.
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Аватар
DarkAvenger89

Идеята ми беше, че принципно на по-висока трудност с повече хора шансът би трябвало да е много по-висок.От сутринта си правя експерименти с това и не виждам някаква разлика между 2те трудностти по отношение на дроп рейт.
Мда, има шанс да съм се объркал или просто да не съм взел всичките, които са ми пуснали(понякога ги пуска на 2 купчинки и недоглеждам).
Аватар
Gipo

Мнение от Gipo »

Пичуи, да се похваля, не че е нещо особено, ама чукнах парагон 400 на хардкор без нито една умирачка, при това с DH :D
Изображение
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Аватар
Pennywise
Latinica

Мнение от Pennywise »

ko stava s taq igra, ima li q oshte?Smisyl ima li hora po serverite a u
Симо написа:снощи
пиян
без книжка
съм карал без колан
чужда кола
пълна с крадена царевица
облечен като полицай
Аватар
Gipo

Мнение от Gipo »

Ами на хардкор, където играят има-няма 10% от Д3 хората си има много играчи (в EU), а уж тук има по-малко играещи, отколкото в US.
След месец-два пускат 2.1.0, ще има ладер и други нови неща. Аз лично съм твърде кежуъл да играя ладер и ще пропусна тоя старт от 0 и ще си цъкам сегашния герой. Така и така като свърши всеки ладер ще пускат ladder-only предметите в не-ладер сървърите.
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Аватар
wannabe
Обратна връзка:

Мнение от wannabe »

Мен ми писна експанжъна и спрях да играя одавна (след като solo-вах т6 няма много смисъл). На 2.1 пак ще разцъкам, ама те кво го напраиха тоя пач ебати колко месеца минаха?
Аватар
Gipo

Мнение от Gipo »

Айде честито :D
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Аватар
Gipo

Мнение от Gipo »

Не ме е дискънектвало от половин година, когато всъщност проблема беше от моето isp.
А вероятно няма клавиш за изхвърляне на земята, защото благодарение на крафт и енчант(реролл) системата ти трябват крафт материалите, които ще вземеш от чупенето на предметите. Аз примерно винаги с приоритет взимам сините и тук таме жълти, защото се харчат повече.
На бонусите никога не съм им обръщал внимание, но съм съгласен да са така, както са в момента, защото с тия нечовешки АоЕ партита щеше да е прекалено голям бонуса. Реално с пууловете имаш нон-стоп 25% експ бонус, така че...
А за синематиците - знам, че съм кликал по тях откакто излезе RoS, но не помня от къде. Като се прибера и отворя играта ще погледна.
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Публикувай отговор