Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer
Публикувано на: 19 Май 2014 12:28

Аз като стигнах около 2к жълт материал и 2к син спрях да правя salvage, само продавам. И съответно като пореролвам повечко някой предмет гледам да възстановя запасите.

Профил

Аватар
Публикувано на: 19 Май 2014 16:04

Преди експанжъна крафта беше на ниво - крафтнатите жълти ръкавици, брейсъри, амулет и шолдъри бяха BiS.
Сега за някои класове BiS са легендарни крафтнати брейсъри. Има яки крафтнати сетове.

Профил

Аватар
Публикувано на: 19 Май 2014 17:20

Има легендарни/сетови, които само от крафт стават, да. Но в общи линии не е трудно. Пада ти рецепта, после трябва да погриндиш за материал (1 конкретен, просто не винаги ти се пада добър рол от първия крафт).

Профил

Аватар
Публикувано на: 20 Май 2014 09:39

Да, това е проблема на легендарните сетове и на легендарните крафт айтъми като цяло, че са 6random properties - на мен лично винаги ми се падат пълни глупости, някои от които даже и за рерол не стават.

Профил

Аватар
Публикувано на: 20 Май 2014 12:28

Ето полезно инфо за крафта:
http://www.diablofans.com/forums/diablo-iii-general-forums/diablo-iii-general-discussion/83094-guide-legendary-crafting-materials-drop-locations
От изброените неща според мен си заслужават:
- Reaper's Wraps брейсъри - ендгейм предмет нужен на голяма част от класовете и билдовете
- Captain Crimson's Trimmings - сет, който дава полезни статистики за конкретни билдове. Не е някакъв топ популярен. Аз примерно го ползвам в един от новите ми билдове, помага ми с куулдаун редукцията на сентритата в билда ми.
- Asheara Vestment's - добър сет за началото на 70лвл HC (може и нататък, според билда/класа)
- Cain's Destiny - сет, който е използван от билдовете, разчитащи на атак спийд.
- Aughild's Authority - доста добър и сравнително широко използван сет, качва много дпса над елитки/босове.

Може да съм изпуснал нещо от легендарните крафтове.

Профил

Аватар
Публикувано на: 20 Май 2014 14:07

И Devastator-a си заслужава за fire build-ове (каквито са 70% от билдовете в момента)

Профил ICQ Skype

Аватар
Публикувано на: 21 Май 2014 08:45

А да, това го забравих.
Иначе аз до тук от този евент с двойния дроп извадих интересни предмети но за някакви билдове, които може някой ден да играя, но не и за сегашните ми два (сентри билда и fire CA).

Профил

Аватар
В момента играе: Квот фана
Публикувано на: 21 Май 2014 10:24

Въй, само да се опарича и ще го купя и аз експа :D

Профил

Аватар
Публикувано на: 22 Май 2014 09:54

Пичувье, по настояване на кежуълите (уоу аудиторията) дабъл дроп бъфа ще изчезне днес, но само като иконка. Дропът от тук нататък ще е такъв, какъвто беше през тази седмица бонус.
Аз също съм кежуъл, но това прекалено често падане на предмети ме притеснява в дългосрочен план.

Профил

Аватар
Публикувано на: 22 Май 2014 11:55

Е те го stealth nerf-наха тоя бъф. Сега сигурно още ще го нърфнат и реално почти няма да има разлика. Само прах в очите за всичките във форума които мрънкат за бъфа да остане

Профил ICQ Skype

Аватар
Публикувано на: 22 Май 2014 12:00

Аз не съм забелязвал нърф на каквото и да било. 1 рифт рън може да нямам дроп, на следващия падат 6 неща.

Профил

Аватар
Публикувано на: 14 Юни 2014 10:15

Айде, на мен се пада честта да вдигна темата.
не бях играл от много време и не знам от кога е тази промяна, но забелязах, че са махнали уникалните salvage айтъми, което ме оставя със смесени чувства. Имаше си някакво неподправено удоволствие от това да се блъскаш, няколко часа да намериш няква глупост и да разбереш, че айтъма, за който ти трябва е пълен боклук.
Също бъга при Чилтара са го управили и вече не се налага да я фармиш в продължение на дни, за един шибан токен.
Друго, което ми направи впечатление е, че след 4 рифта в парти на Т3 ми паднаха малко над 100души(което е страшно малко)1 легендарен(боклук) и няколко плана, които дори не са за моят клас. Пускам се соло на Т2 и ми се паднаха 5,6 легендарни, включително пръстен, който си сложих и няколко плана за работи, които в действително мога да използвам.
И вече мога най-отговорно да заява, че по нееадекватни говеда от Близърд няма. За 2ри път ми блокират акаунта без никва причина и ме карат да се занимавам с глупости(най-вероятно просто си рекламират тъпото индифициращо устройство).

Профил

Аватар
Публикувано на: 14 Юни 2014 13:28

Дропът на легендарни си е шанс, какво му се цупиш. Преди три дни ми се случи това, че в един рифт не ми падна нищо, а в следващия (в същата игра) ми паднаха точно 7. Аз не харесвам махането на легендарните крафт материали, защото и сега играта е прекалено лесна. Промяната е от 2-3 дни с новия пач. На мен на T3 абсолютно винаги ми падат между 55 и 65 кървави камъка. Няма как за 4 рифта да са ти паднали общо само 100, объркал си се. При плановете няма смартдроп, падат ти планове докато не ги намериш всичките. На мен доста отдавна не ми е падал план.

Профил

Аватар
Публикувано на: 14 Юни 2014 13:49

Идеята ми беше, че принципно на по-висока трудност с повече хора шансът би трябвало да е много по-висок.От сутринта си правя експерименти с това и не виждам някаква разлика между 2те трудностти по отношение на дроп рейт.
Мда, има шанс да съм се объркал или просто да не съм взел всичките, които са ми пуснали(понякога ги пуска на 2 купчинки и недоглеждам).

Профил

Аватар
Публикувано на: 01 Юли 2014 23:03

Пичуи, да се похваля, не че е нещо особено, ама чукнах парагон 400 на хардкор без нито една умирачка, при това с DH :D

Профил

Latinica
Аватар
Публикувано на: 02 Юли 2014 03:55

ko stava s taq igra, ima li q oshte?Smisyl ima li hora po serverite a u

без книжка
съм карал без колан
чужда кола
пълна с крадена царевица
облечен като полицай

Профил

Аватар
Публикувано на: 02 Юли 2014 07:48

Ами на хардкор, където играят има-няма 10% от Д3 хората си има много играчи (в EU), а уж тук има по-малко играещи, отколкото в US.
След месец-два пускат 2.1.0, ще има ладер и други нови неща. Аз лично съм твърде кежуъл да играя ладер и ще пропусна тоя старт от 0 и ще си цъкам сегашния герой. Така и така като свърши всеки ладер ще пускат ladder-only предметите в не-ладер сървърите.

Профил

Аватар
Публикувано на: 02 Юли 2014 14:38

Мен ми писна експанжъна и спрях да играя одавна (след като solo-вах т6 няма много смисъл). На 2.1 пак ще разцъкам, ама те кво го напраиха тоя пач ебати колко месеца минаха?

Профил ICQ Skype

Аватар
Публикувано на: 03 Юли 2014 16:00

Айде честито :D

Профил

Аватар
Публикувано на: 04 Юли 2014 07:32

Не ме е дискънектвало от половин година, когато всъщност проблема беше от моето isp.
А вероятно няма клавиш за изхвърляне на земята, защото благодарение на крафт и енчант(реролл) системата ти трябват крафт материалите, които ще вземеш от чупенето на предметите. Аз примерно винаги с приоритет взимам сините и тук таме жълти, защото се харчат повече.
На бонусите никога не съм им обръщал внимание, но съм съгласен да са така, както са в момента, защото с тия нечовешки АоЕ партита щеше да е прекалено голям бонуса. Реално с пууловете имаш нон-стоп 25% експ бонус, така че...
А за синематиците - знам, че съм кликал по тях откакто излезе RoS, но не помня от къде. Като се прибера и отворя играта ще погледна.

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com