newcomer написа:БОСНА (който е балканец и не вика за балканските отбори е предател
koito vika za kebapa e predatel
Warbringer написа:Шампиона е Холандия, братчетата ми.
holandiq vtoro mqsto italiq 1vo!
newcomer написа:БОСНА (който е балканец и не вика за балканските отбори е предател
Warbringer написа:Шампиона е Холандия, братчетата ми.
Симо написа:снощи
пиян
без книжка
съм карал без колан
чужда кола
пълна с крадена царевица
облечен като полицай

Гнидо недоклатена ... така ще говориш на майка ти , докато прави свирки на турските тираджии на магистралата , а ти гледаш отстрани и се бараш. Сега отивай и се скривай в лаиняната дупка от която изпълзя.The Chameleon написа:Noname putko zaspala, ne si dostoen da spomenavash dori imeto mi, jalyk bokluk takyv
Успокой се малко, Адолфnewcomer написа:Днес ще викам за Швейцария, Франция и БОСНА (който е балканец и не вика за балканските отбори е предател, какво като играят срещу гаучосите). Искам хеттрик на Бензема и два за Джеко. Европа трябва да го спечели това световно (not Spain, tho).
нелегален написа:не искам да имаме никакви взаиомоотношения.Grim Demise написа: столквах ти профила по едно време...
КО?НЕ!what if they get me? написа:^ сдфгскдфгхкдфйгхй
Еквадор 2-0 Швейцария.

Мдам, Рома Рап също има як аранжимент. И The Dark Side of the Cuckoo.what if they get me? написа:мерси че ми напомни за тая песен
забравил съм, че Ку-Ку бенд имаха някои доста тежки песни.
ot koqwhat if they get me? написа:мерси че ми напомни за тая песен
забравил съм, че Ку-Ку бенд имаха някои доста тежки песни.
иначе рифа е яко краден от една песен на Santa Esmeralda
NoName написа:Гнидо недоклатена ... така ще говориш на майка ти , докато прави свирки на турските тираджии на магистралата , а ти гледаш отстрани и се бараш. Сега отивай и се скривай в лаиняната дупка от която изпълзя.The Chameleon написа:Noname putko zaspala, ne si dostoen da spomenavash dori imeto mi, jalyk bokluk takyv
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
43%Omega-x написа:Абе според вас къв е шанса някоя от следните държави да НЕ стане шампион: Бразилия, Испания, Германия, Аржентина? Стаа дума за пари!