RPG от MGR НОВО!!! (от 62 стр.)

Вашите разкази и истории
Публикувай отговор

Да има ли ред в "действията"?

Анкетата свършва на 02 Май 2004 22:02

Да
4
67%
Не
2
33%

Общо гласове: 6

The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Обратна връзка:

Мнение от The Chameleon »

Предложих го на Екс сега ще го предложа на всички:
Според мен избързваме със започване на игра.
Защо първо не измислим умения (1 ниво,2 ниво и т.н),след това да изберем (Примерно 2) да печелим уважението на ДМ :arrow: да дигаме левели при които просто ще си прибавяме 1 умение и т.н.?
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
Обратна връзка:

Благодаря за оказаната чест ама не знам дали ще се справя добре :oops:

П.П.Не съм бил ДМ от 2 години
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Existence
В момента играе: Medieval 2: Total War

Мнение от Existence »

Да и това е добре. И ВСЕ ОЩЕ предлагам хамелеона да е ДМ ;):):):):)
Ahhh, she looked into your jingles,
And saw what laid beneath,
Don't try to save yourself,
The jingle is complete

Fading gently,
Jingling through

Nothing else can jingle
Аватар
Sentry

Мнение от Sentry »

Предлагам някой да върне отказалите се. Сега, ще играем ли или не щото смятам да си лягам, ако не стане нищо(имам си причини, не е свързано с вас, а с една моя изцепка)
We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time?
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
Аватар
MetalGearRex
В момента играе: GTA IV, Heroes 6
Обратна връзка:

Мнение от MetalGearRex »

Защото ще ни умре ентусиазма много преди да сме започнали! И нали уж се разбрахме да е без точки и други такива глупости? Освен това с предварително измислени умения ще се ограничиюм страшно много. Много лесно можем да си определим кога дадено действие е съобразено с моментните уменията и възможности на героя. Просто си личи от пръв поглед.
The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
Обратна връзка:

Хм,надали ще успеем да върнем Гардиана обратно,той не си пада по несериозните неща ,а ние май такова мнение му създадохме :?
天皇陛下万歳。。!
Existence

Мнение от Existence »

хаха, сподели бе Рийвър, няма лошо :)
The jingle is complete

Fading gently,
Jingling through

Nothing else can jingle
The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
Обратна връзка:

MetalGearRex написа:Защото ще ни умре ентусиазма много преди да сме започнали! И нали уж се разбрахме да е без точки и други такива глупости? Освен това с предварително измислени умения ще се ограничиюм страшно много. Много лесно можем да си определим кога дадено действие е съобразено с моментните уменията и възможности на героя. Просто си личи от пръв поглед.

Под умения имам предвид по-специални а не нормалните ни хрумвания
天皇陛下万歳。。!
Аватар
MetalGearRex
Обратна връзка:

Мнение от MetalGearRex »

А ти можеш ли да определиш кое е първо и кое е второ ниво умение? При това предварително? Аз май не мога щото...
TheGuardian

Мнение от TheGuardian »

Хамелеоне,прав си!Никога не влизам в несериозни работи!Ето,влязох в този разказ и го завърших докрай! :twisted:
П.П.Това беше от изнервяне,трябваше да разпусна страстите!Иначе,не съм вътре,споко :(
Аватар
Sentry

Мнение от Sentry »

The Chameleon написа:Предложих го на Екс сега ще го предложа на всички:
Според мен избързваме със започване на игра.
Защо първо не измислим умения (1 ниво,2 ниво и т.н),след това да изберем (Примерно 2) да печелим уважението на ДМ :arrow: да дигаме левели при които просто ще си прибавяме 1 умение и т.н.?

става малко сложно и ще трябва много време. Ако сега ще го правим, предлагам уменията да са на всеки 3 нива(да имаш достъп до нова група) и да са взаимно свързани(Пещо си взема призоваване на имп, и след 3 нива може да си вземе призоваване на малък дявол и т.н. докато не стигне до върховен дявол или нещо такова)
We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time?
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
Обратна връзка:

Нека да дадем примери не е трудно:

1.Призоваване
2.Превръщане на себе си в друго същество
3.Бърза атака
4.Висок скок
и т.н.
天皇陛下万歳。。!
Аватар
MetalGearRex
Обратна връзка:

Мнение от MetalGearRex »

Reaver написа:Предлагам някой да върне отказалите се. Сега, ще играем ли или не щото смятам да си лягам, ако не стане нищо(имам си причини, не е свързано с вас, а с една моя изцепка)

Да ти кажа, май "няма да днес"... Ако искаш си лягай (то и аз ще трябв скоро), а утре ще видиш какво сме решили останалите. Освен това няма начин НИЕ да върнем отказалите се (това е само Пазача, Мат просто отиде да спи май, не се е отказал). Това би могло да стане само ако те искат. Просто да знаят, че пак ще ги приемем! Най-много някор ЛС да се прати.
Existence

Мнение от Existence »

Хамелеоне, като се замисля мнооого време ще отнеме...
The jingle is complete

Fading gently,
Jingling through

Nothing else can jingle
Аватар
Sentry

Мнение от Sentry »

Сега предлагам всички да отидем да се наспим хубаво(абе ако искате недейте) и утре да си напишете домашното: примерни скилове за героите. Не пишете много, а само няколко. Като ги съберем, ще ги обсъдим и ще направим единна система(а може и отделни за всеки клас, припокриващи се определени сфери(а бе и магьосника и друида могат да викат светкавица, и варваринът и паладинът могат имат умение за кълцане на глави и убиване от веднъж с него и т.н))
The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
Обратна връзка:

Съгласен :)
天皇陛下万歳。。!
Аватар
MetalGearRex
Обратна връзка:

Мнение от MetalGearRex »

Пазач, по принцип нямам нищо против теб, но в скучая ще ти кажа едно - КРЕТЕН, МАМИЦАТА ТИ ДА Е ... ЖИВА И ЗДРАВА, ТА ДА ТЕ БИЕ ПО ГЛАВАТА ЗА ТАКИВА ИЗЦЕПКИ!
Поне можеше да не скапва всичко! Като не щеш да играеш, защо трябва да разбиваш и на другите желанието. Сега нова тема ще трябва да правя или да си изтриете постовете.
Existence

Мнение от Existence »

Йеп :) А аз ще чопна от Ендивал ;)
The jingle is complete

Fading gently,
Jingling through

Nothing else can jingle
The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
Обратна връзка:

Нова тема ама няма ли да спим вече ?
天皇陛下万歳。。!
TheGuardian

Мнение от TheGuardian »

MetalGearRex написа:Пазач, по принцип нямам нищо против теб, но в скучая ще ти кажа едно - КРЕТЕН, МАМИЦАТА ТИ ДА Е ... ЖИВА И ЗДРАВА, ТА ДА ТЕ БИЕ ПО ГЛАВАТА ЗА ТАКИВА ИЗЦЕПКИ!
Поне можеше да не скапва всичко! Като не щеш да играеш, защо трябва да разбиваш и на другите желанието. Сега нова тема ще трябва да правя или да си изтриете постовете.

Ъхъ,ама аз казах що направих тая изцепка:
1.За малко фън
2.Да разпусна страстите
Публикувай отговор