Автор |
Съобщение |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Май 2004 22:53
Предложих го на Екс сега ще го предложа на всички:
Според мен избързваме със започване на игра.
Защо първо не измислим умения (1 ниво,2 ниво и т.н),след това да изберем (Примерно 2) да печелим уважението на ДМ да дигаме левели при които просто ще си прибавяме 1 умение и т.н.?
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Май 2004 22:55
Благодаря за оказаната чест ама не знам дали ще се справя добре
П.П.Не съм бил ДМ от 2 години
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
Existence
|
|
В момента играе: Medieval 2: Total War
|
|
Да и това е добре. И ВСЕ ОЩЕ предлагам хамелеона да е ДМ :):):):)
___________________________________ Ahhh, she looked into your jingles, And saw what laid beneath, Don't try to save yourself, The jingle is complete
Fading gently, Jingling through
Nothing else can jingle
|
|
|
|
|
Sentry
|
|
|
|
Предлагам някой да върне отказалите се. Сега, ще играем ли или не щото смятам да си лягам, ако не стане нищо(имам си причини, не е свързано с вас, а с една моя изцепка)
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
|
|
|
|
|
MetalGearRex
|
|
Мнения: 2086 Местоположение: Alaska secret underground military base
В момента играе: GTA IV, Heroes 6
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Май 2004 22:58
Защото ще ни умре ентусиазма много преди да сме започнали! И нали уж се разбрахме да е без точки и други такива глупости? Освен това с предварително измислени умения ще се ограничиюм страшно много. Много лесно можем да си определим кога дадено действие е съобразено с моментните уменията и възможности на героя. Просто си личи от пръв поглед.
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Хм,надали ще успеем да върнем Гардиана обратно,той не си пада по несериозните неща ,а ние май такова мнение му създадохме
|
|
|
|
|
Existence
|
|
|
|
хаха, сподели бе Рийвър, няма лошо
___________________________________ Ahhh, she looked into your jingles, And saw what laid beneath, Don't try to save yourself, The jingle is complete
Nothing else can jingle
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Май 2004 22:59
MetalGearRex написа: Защото ще ни умре ентусиазма много преди да сме започнали! И нали уж се разбрахме да е без точки и други такива глупости? Освен това с предварително измислени умения ще се ограничиюм страшно много. Много лесно можем да си определим кога дадено действие е съобразено с моментните уменията и възможности на героя. Просто си личи от пръв поглед.
Под умения имам предвид по-специални а не нормалните ни хрумвания
|
|
|
|
|
MetalGearRex
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Май 2004 23:01
А ти можеш ли да определиш кое е първо и кое е второ ниво умение? При това предварително? Аз май не мога щото...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Май 2004 23:01
Хамелеоне,прав си!Никога не влизам в несериозни работи!Ето,влязох в този разказ и го завърших докрай!
П.П.Това беше от изнервяне,трябваше да разпусна страстите!Иначе,не съм вътре,споко
|
|
|
|
|
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Май 2004 23:02
The Chameleon написа: Предложих го на Екс сега ще го предложа на всички: Според мен избързваме със започване на игра. Защо първо не измислим умения (1 ниво,2 ниво и т.н),след това да изберем (Примерно 2) да печелим уважението на ДМ да дигаме левели при които просто ще си прибавяме 1 умение и т.н.?
става малко сложно и ще трябва много време. Ако сега ще го правим, предлагам уменията да са на всеки 3 нива(да имаш достъп до нова група) и да са взаимно свързани(Пещо си взема призоваване на имп, и след 3 нива може да си вземе призоваване на малък дявол и т.н. докато не стигне до върховен дявол или нещо такова)
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Май 2004 23:02
Нека да дадем примери не е трудно:
1.Призоваване
2.Превръщане на себе си в друго същество
3.Бърза атака
4.Висок скок
и т.н.
|
|
|
|
|
MetalGearRex
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Май 2004 23:03
Reaver написа: Предлагам някой да върне отказалите се. Сега, ще играем ли или не щото смятам да си лягам, ако не стане нищо(имам си причини, не е свързано с вас, а с една моя изцепка)
Да ти кажа, май "няма да днес"... Ако искаш си лягай (то и аз ще трябв скоро), а утре ще видиш какво сме решили останалите. Освен това няма начин НИЕ да върнем отказалите се (това е само Пазача, Мат просто отиде да спи май, не се е отказал). Това би могло да стане само ако те искат. Просто да знаят, че пак ще ги приемем! Най-много някор ЛС да се прати.
|
|
|
|
|
Existence
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Май 2004 23:04
Хамелеоне, като се замисля мнооого време ще отнеме...
Nothing else can jingle
|
|
|
|
|
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Май 2004 23:10
Сега предлагам всички да отидем да се наспим хубаво(абе ако искате недейте) и утре да си напишете домашното: примерни скилове за героите. Не пишете много, а само няколко. Като ги съберем, ще ги обсъдим и ще направим единна система(а може и отделни за всеки клас, припокриващи се определени сфери(а бе и магьосника и друида могат да викат светкавица, и варваринът и паладинът могат имат умение за кълцане на глави и убиване от веднъж с него и т.н))
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Май 2004 23:11
Съгласен
|
|
|
|
|
MetalGearRex
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Май 2004 23:12
Пазач, по принцип нямам нищо против теб, но в скучая ще ти кажа едно - КРЕТЕН, МАМИЦАТА ТИ ДА Е ... ЖИВА И ЗДРАВА, ТА ДА ТЕ БИЕ ПО ГЛАВАТА ЗА ТАКИВА ИЗЦЕПКИ!
Поне можеше да не скапва всичко! Като не щеш да играеш, защо трябва да разбиваш и на другите желанието. Сега нова тема ще трябва да правя или да си изтриете постовете.
|
|
|
|
|
Existence
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Май 2004 23:12
Йеп А аз ще чопна от Ендивал
Nothing else can jingle
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Май 2004 23:14
Нова тема ама няма ли да спим вече ?
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Май 2004 23:15
MetalGearRex написа: Пазач, по принцип нямам нищо против теб, но в скучая ще ти кажа едно - КРЕТЕН, МАМИЦАТА ТИ ДА Е ... ЖИВА И ЗДРАВА, ТА ДА ТЕ БИЕ ПО ГЛАВАТА ЗА ТАКИВА ИЗЦЕПКИ! Поне можеше да не скапва всичко! Като не щеш да играеш, защо трябва да разбиваш и на другите желанието. Сега нова тема ще трябва да правя или да си изтриете постовете.
Ъхъ,ама аз казах що направих тая изцепка:
1.За малко фън
2.Да разпусна страстите
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|