Иначе и въпроса що не си споделяш мозъчната дрисня публично вместо само у некъв анонимен форум продължава да си се отнася за теб. Покажи и на света що за олигофрен си, що само пред нас
![[Question] :?:](./images/smilies/icon_question.gif)
Скрийншоти от FB ли искаш да ти показвам? Водя не леки дискусии в различни политически среди във FB. Стремя се да подлагам на тест собствените си убеждения и тези на другите в директен сблъсък. Така често пъти научавам нови неща. Това е основно целта на спора, не че толкова държа да убеждавам някого в нещо. Аз самия не съм си превърнал фейсбук стената в място за политическа агитация, нито пък съдържанието което правя е с такава насоченост. Също така част от ЕТИКАТА ми при водене на спор е че избягвам да нападам хората за неща свързани с техния личен живот, начинът по който изглеждат, семейството, работата им и т.н. Нещо което не може да се каже вас тука.The Grim Reaper написа:Еййй ибах та у онеправдания.![]()
Иначе и въпроса що не си споделяш мозъчната дрисня публично вместо само у некъв анонимен форум продължава да си се отнася за теб. Покажи и на света що за олигофрен си, що само пред нас
Няма да се меся в "разговора", само ще изразя огромния си скептицизъм относно тези думи. Не знам какво и как се стремиш, но абсолютно никога за годините си във форума не съм те видял да правиш нещо друго, освен да проповядваш. Абсолютно непоклатим пън си и дори в някакъв момент някой да те е убедил нещо в рамките на някакъв диалог, никога не е проличавало.Liberty написа:Стремя се да подлагам на тест собствените си убеждения и тези на другите в директен сблъсък. Така често пъти научавам нови неща.The Grim Reaper написа:Еййй ибах та у онеправдания.![]()
То хубаво, но нито ми е приятел, нито някога спира да е пиян, нито пък изобщо бих оставил някой свободно да си бълва пропагандата, дето са му спуснали по дезинформационните канали от Москва. Not on my watch.Gipo написа:Просто не му четете политическите възгледи. Приемете го като този приятел, който иначе е ок, но като се напие става непоносимТака няма да изпадате в размисли тип "тва сега нормален човек може ли да го напише?!?"
Факти, а?Liberty написа:В момента защитаването на съвсем умерени дясно-консервативни позиции и позоваването на факти може да ти коства временен или перманентен бан, в повечето соц.мрежи. В същото време може да си ръсиш ляво-радикална пропаганда по цял ден, включително и призиви към насилие (както се видя по време на BLM бунтовете миналата година) и никой с пръст няма да те пипне.
Ами то това е съвременната политическа сцена, ако не си съгласен с общоприетото мнение значи си радикализиран олигофрен и боклук.vanmx написа:Не че вземам някаква страна, ама не мога да не отбележа как всеки в тоя форум който не е съгласен с мнението на мнозинството (което в случая е 5 човека) е промит мозък, дебил, девствен, аутист или олигофрен
След това, не знам дали все още има хора, които биха се съгласили този да остане във форума.
Май вие сте си направили еко чеймбър и не приемате различни от вашите мнения. А сега ми обясни колко си толерантен.The Grim Reaper написа:Глупендерите се взимат за мнозинство или така ми се струва? Май можете да броите точно колкото сте и социално адекватни. Направили си тъпанарски echo chamber и чак елитарничат. Аре у лево.
Проблемът с еко-чеймбърът е че за да имаш твоите разбирания трябва просто да попиваш мейнстрийма който ти се излива 24/7 буквално отвсякъде. Медии, филми, компютърни игри, музикална индустрия, всичко това те облъчва в една насоченост. Същевременно преобладаващата част от фактите умишлено се премълчават. От теб се иска просто да кимаш в съгласие и ето го резултата.The Grim Reaper написа:Глупендерите се взимат за мнозинство или така ми се струва? Май можете да броите точно колкото сте и социално адекватни. Направили си тъпанарски echo chamber и чак елитарничат. Аре у лево.
Да пораздвижим форума с малко екстърнали с една темичка "Компаньонки в София и страната"?Serious Sam написа:Всяка тема е за политически спорове в тоя форум...
az se nadqvam planeta turneto da e ludnica taq godina!