Автор |
Съобщение |
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
|
В момента играе: на троянска чушка
|
|
Заглавие: Re: !!! BATTLE STATIONS !!! Публикувано на: 18 Май 2021 12:01
Еййй ибах та у онеправдания. Иначе и въпроса що не си споделяш мозъчната дрисня публично вместо само у некъв анонимен форум продължава да си се отнася за теб. Покажи и на света що за олигофрен си, що само пред нас
___________________________________ a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: !!! BATTLE STATIONS !!! Публикувано на: 18 Май 2021 12:08
Просто не му четете политическите възгледи. Приемете го като този приятел, който иначе е ок, но като се напие става непоносим Така няма да изпадате в размисли тип "тва сега нормален човек може ли да го напише?!?"
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
|
Liberty
|
|
В момента играе: League of Legends
|
|
Заглавие: Re: !!! BATTLE STATIONS !!! Публикувано на: 18 Май 2021 12:35
The Grim Reaper написа: Еййй ибах та у онеправдания. Иначе и въпроса що не си споделяш мозъчната дрисня публично вместо само у некъв анонимен форум продължава да си се отнася за теб. Покажи и на света що за олигофрен си, що само пред нас Скрийншоти от FB ли искаш да ти показвам? Водя не леки дискусии в различни политически среди във FB. Стремя се да подлагам на тест собствените си убеждения и тези на другите в директен сблъсък. Така често пъти научавам нови неща. Това е основно целта на спора, не че толкова държа да убеждавам някого в нещо. Аз самия не съм си превърнал фейсбук стената в място за политическа агитация, нито пък съдържанието което правя е с такава насоченост. Също така част от ЕТИКАТА ми при водене на спор е че избягвам да нападам хората за неща свързани с техния личен живот, начинът по който изглеждат, семейството, работата им и т.н. Нещо което не може да се каже вас тука. Отделно от казаното до тук, аргумента за политическата цензура в социалните медии в днешно време си остава. Даже мислех да пиша на дълго и на широко отделен пост по темата. В момента защитаването на съвсем умерени дясно-консервативни позиции и позоваването на факти може да ти коства временен или перманентен бан, в повечето соц.мрежи. В същото време може да си ръсиш ляво-радикална пропаганда по цял ден, включително и призиви към насилие (както се видя по време на BLM бунтовете миналата година) и никой с пръст няма да те пипне.
___________________________________ http://www.divinitas-crew.com Ghost reporting!
|
|
|
|
|
Маце Борко
|
|
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: !!! BATTLE STATIONS !!! Публикувано на: 18 Май 2021 12:51
Liberty написа: The Grim Reaper написа: Еййй ибах та у онеправдания. Иначе и въпроса що не си споделяш мозъчната дрисня публично вместо само у некъв анонимен форум продължава да си се отнася за теб. Покажи и на света що за олигофрен си, що само пред нас Стремя се да подлагам на тест собствените си убеждения и тези на другите в директен сблъсък. Така често пъти научавам нови неща. Няма да се меся в "разговора", само ще изразя огромния си скептицизъм относно тези думи. Не знам какво и как се стремиш, но абсолютно никога за годините си във форума не съм те видял да правиш нещо друго, освен да проповядваш. Абсолютно непоклатим пън си и дори в някакъв момент някой да те е убедил нещо в рамките на някакъв диалог, никога не е проличавало. Което има много просто обяснение - всъщност ти не влизаш в разговор, дебат или обмяна на мнения. Просто с времето придобиваш някаква идеология в пълния ѝ пакет, която започваш да браниш по всички нейни периферии като абсолютен бот. Елементарен пример за това е как успяваш да направиш мисловната гимнастика между някои проблеми на съвременния западен либерализъм, влиянието на корпорациите от Силиконовата долина и джендърството на някакви антикорупционни партии в България, което пък те кара да гласуваш за агенти на Държавна сигурност и да пригласяш на троловете, управлявани от Москва, чиято подривна дейност съм сигурен, че няма нужда да ти обяснявам как работи. Ти си един покемон, Андрейка.
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: !!! BATTLE STATIONS !!! Публикувано на: 18 Май 2021 12:56
Gipo написа: Просто не му четете политическите възгледи. Приемете го като този приятел, който иначе е ок, но като се напие става непоносим Така няма да изпадате в размисли тип "тва сега нормален човек може ли да го напише?!?" То хубаво, но нито ми е приятел, нито някога спира да е пиян, нито пък изобщо бих оставил някой свободно да си бълва пропагандата, дето са му спуснали по дезинформационните канали от Москва. Not on my watch. Liberty написа: В момента защитаването на съвсем умерени дясно-консервативни позиции и позоваването на факти може да ти коства временен или перманентен бан, в повечето соц.мрежи. В същото време може да си ръсиш ляво-радикална пропаганда по цял ден, включително и призиви към насилие (както се видя по време на BLM бунтовете миналата година) и никой с пръст няма да те пипне. Факти, а?
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
|
Liberty
|
|
|
|
Заглавие: Re: !!! BATTLE STATIONS !!! Публикувано на: 18 Май 2021 13:00
За това последното Морко, просто ще изчакаме и сам ще се убедиш че съм бил прав.
Даже от дискусията в последните няколко дни би трябвало да са ти паднали илюзиите, че "някои проблеми на западния либерализъм" нямат почва у нас и "това никога няма да стане в България". Моля, пак заповядай.
___________________________________ http://www.divinitas-crew.com Ghost reporting!
|
|
|
|
|
Gen.Toast
|
|
В момента играе: PTSD simulator
|
|
Заглавие: Re: !!! BATTLE STATIONS !!! Публикувано на: 18 Май 2021 14:56
Еби му майката, нямаше ли тема за политически спорове в тоя форум?
___________________________________ Горд психопат, социопат, олигофрен, аутист, сериен убиец, евреин, темерут. (няма градация) PISO MOJADO, DIRTBAG!
|
|
|
|
|
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
|
В момента играе: Serious Sam
|
|
Заглавие: Re: !!! BATTLE STATIONS !!! Публикувано на: 18 Май 2021 15:05
Всяка тема е за политически спорове в тоя форум...
___________________________________ ¯\_(ツ)_/ ¯
|
|
|
|
|
The Arrow
|
|
|
|
Заглавие: Re: !!! BATTLE STATIONS !!! Публикувано на: 18 Май 2021 15:27
Аз не знам защо Сам не изтри тая тема?
___________________________________ тежки нокаути
|
|
|
|
|
vanmx
|
|
|
|
Заглавие: Re: !!! BATTLE STATIONS !!! Публикувано на: 18 Май 2021 16:21
Не че вземам някаква страна, ама не мога да не отбележа как всеки в тоя форум който не е съгласен с мнението на мнозинството (което в случая е 5 човека) е промит мозък, дебил, девствен, аутист или олигофрен
|
|
|
|
|
The Arrow
|
|
|
|
Заглавие: Re: !!! BATTLE STATIONS !!! Публикувано на: 18 Май 2021 16:23
vanmx написа: Не че вземам някаква страна, ама не мога да не отбележа как всеки в тоя форум който не е съгласен с мнението на мнозинството (което в случая е 5 човека) е промит мозък, дебил, девствен, аутист или олигофрен Ами то това е съвременната политическа сцена, ако не си съгласен с общоприетото мнение значи си радикализиран олигофрен и боклук. Само че като чета по коментари във фейсбук, общоприетото мнение е обратното на това което се налага от медиите.
|
|
|
|
|
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
|
|
|
Заглавие: Re: !!! BATTLE STATIONS !!! Публикувано на: 18 Май 2021 17:08
Глупендерите се взимат за мнозинство или така ми се струва? Май можете да броите точно колкото сте и социално адекватни. Направили си тъпанарски echo chamber и чак елитарничат. Аре у лево.
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: !!! BATTLE STATIONS !!! Публикувано на: 18 Май 2021 17:36
Serious Sam написа: Когато Пантов реши да ти пише след чистката: След това, не знам дали все още има хора, които биха се съгласили този да остане във форума.
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
The Arrow
|
|
|
|
Заглавие: Re: !!! BATTLE STATIONS !!! Публикувано на: 18 Май 2021 17:53
The Grim Reaper написа: Глупендерите се взимат за мнозинство или така ми се струва? Май можете да броите точно колкото сте и социално адекватни. Направили си тъпанарски echo chamber и чак елитарничат. Аре у лево. Май вие сте си направили еко чеймбър и не приемате различни от вашите мнения. А сега ми обясни колко си толерантен. Напомнят ми на Киро Брейка, само че с обратни на неговите възгледи, тоест всеки който не е съгласен с него е говедо, тъпанар и тн
|
|
|
|
|
Liberty
|
|
|
|
Заглавие: Re: !!! BATTLE STATIONS !!! Публикувано на: 18 Май 2021 18:41
The Grim Reaper написа: Глупендерите се взимат за мнозинство или така ми се струва? Май можете да броите точно колкото сте и социално адекватни. Направили си тъпанарски echo chamber и чак елитарничат. Аре у лево. Проблемът с еко-чеймбърът е че за да имаш твоите разбирания трябва просто да попиваш мейнстрийма който ти се излива 24/7 буквално отвсякъде. Медии, филми, компютърни игри, музикална индустрия, всичко това те облъчва в една насоченост. Същевременно преобладаващата част от фактите умишлено се премълчават. От теб се иска просто да кимаш в съгласие и ето го резултата. Аз няма как да бъда в "еко-чеймбър" защото информацията до която ти имаш достъп, достига до мен с или без моето желание по всички възможни канали. Информацията до която аз имам достъп, ще достигне до теб само, ако много го искаш или по случайност. Типичен пример за това е скандалът с лаптопа на Хънтър Байдън, който беше умишлено скрит от медиите по време на предизборната кампания в САЩ. Социологически проучвания след изборите показаха, че шокиращите 82% от гласувалите за Джо Байдън всъщност не са и чували за този скандал, тъй като той беше прикрит от мейнстрийм медиите и дори информация за скандала беше банвана в социалните мрежи. 17% тези хора, ако бяха имали тази информация са заявили, че не биха гласували за Байдън. Ето интересна инфографика показваща с какви факти не са били запознати гласувалите за Джо Байдън на последните избори:
|
|
|
|
|
The Arrow
|
|
|
|
Заглавие: Re: !!! BATTLE STATIONS !!! Публикувано на: 18 Май 2021 18:53
Не знам до колко е добър този пример, но като цяло да, мейнстрийм медиите са изключително едностранни, но проблема на не-мейнстрийм медиите са, че не знаеш до колко са достоверни и че също са едностранни, но само че спрямо другата страна
|
|
|
|
|
Liberty
|
|
|
|
Заглавие: Re: !!! BATTLE STATIONS !!! Публикувано на: 18 Май 2021 19:02
Просто го давам като пример. Не ми се захваща темата за изборите на САЩ отново. Ако имаш дясно-консервативни убеждения ти няма как да не чуваш и ляво-либералните аргументи защото те са буквално навсякъде около теб. Ако си с ляво-либерални убеждения може спокойно да си игнорант по отношение на другата страна.
|
|
|
|
|
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
|
|
|
Заглавие: Re: !!! BATTLE STATIONS !!! Публикувано на: 18 Май 2021 19:33
Ае спрете се с тоя Байдън ве, аутисти, само тва ви е в устата, ше кажете че живеете в САЩ. Тука тъпанара гласува за ВМРО, ма за некви лаптопи бълнува. Заеби и покемона.
|
|
|
|
|
AcTivE
|
The King of Kings |
|
|
|
Заглавие: Re: !!! BATTLE STATIONS !!! Публикувано на: 18 Май 2021 20:29
Serious Sam написа: Всяка тема е за политически спорове в тоя форум... Да пораздвижим форума с малко екстърнали с една темичка "Компаньонки в София и страната"? Откакто затвориха ебанебг, ескортбг и датата, тази ниша си търси ново убежище
|
|
|
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
|
В момента играе: Serious Sam
|
|
Заглавие: Re: !!! BATTLE STATIONS !!! Публикувано на: 18 Май 2021 20:32
В датата имаха цял раздел за тая работа бе...
___________________________________ ¯\_(ツ)_/ ¯
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|