Именно за тва не мисля че пречи на някой... Даже е приятно да видиш няква активност в тоя замрял форум, макар и такава.NoName написа:
Във форума влизат около 5 човека общо
Купувам кеч карти, картинки, албумчета от снаксове и дъвки и
Re: Купувам кеч карти, картинки, албумчета от снаксове и дъв
- 
				Der Meister
 - Обратна връзка:

Днеска разчиствах в нас и осъзнах колко много такива неща имам 
 Бих искал да ти помогна ама не ми се разделя с тия неща 
 Имам сигурно над 500 (или може би много повече) листчета, имам и картонени по-яки, но най-якото, което имам е един огромен албум с огромни мега яки лепенки (с размер като екран на таблет може би една лепенка 
 ) с кечисти от атитюд ерата 
 Мога да ти го снимам ако искаш ама не го продавам 

Не искам да ти развалям темата, но искам да знаеш, че напълно подкрепям начинанието ти 
 Самият Аз събирах такива и сега като се сетя, че съм ги хвърлил при положение, че можех да ги пласирам или подаря... 

Успех от мен![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)

Успех от мен
Нещо остроумно

Sturm написа: къв ханс бе...
Нямам за цел да влизам в конфликт с никой, ако съм засегнал някой, извинявам се 

Все пак, виждам, че има и хора, които си спомнят с известна доза носталгия кеча, което ме радва
До колегата, който предлага снимки - ще откажа, понеже ще ме хване благородната завист
 Запази ги щом си решил, ще можеш да ги показваш на поколенията и да ни се чудят на какво сме се радвали 

Все пак, виждам, че има и хора, които си спомнят с известна доза носталгия кеча, което ме радва
До колегата, който предлага снимки - ще откажа, понеже ще ме хване благородната завист
- 
				Der Meister
 - Обратна връзка:

Ама хич не му се извинявай на тоя. Както сам каза, това е форумния ни шутWrestler написа:Нямам за цел да влизам в конфликт с никой, ако съм засегнал някой, извинявам се![]()
То при мен носталгията не е към кеча, защото все още си следя какво се случва с WWE, ами по-скоро към детството.Wrestler написа:Все пак, виждам, че има и хора, които си спомнят с известна доза носталгия кеча, което ме радва
Ааа, аз ако имам деца със сигурност няма да ги зарибявам по кеча, че ще вземат да станат фенове на Джон Сина и ще трябва да ги бияWrestler написа:Запази ги щом си решил, ще можеш да ги показваш на поколенията и да ни се чудят на какво сме се радвали
ма ти по-бавноразвиващ не можеш да бъдеш, нали? или със следващия си пост ше успееш да ме опровергаеш?NoName написа:Ако oще веднъж си вдигнеш недъгавата тема, ще те намеря и ще си обърша гъза с всичките ти - календарчета, плакатчета и лепенки от снакс. После да не ти казвам какво ще те накарам да направиш с тях.
Във форума влизат около 5 човека общо и много добре виждаме накендзаната ти тема. НЯМА нужда да постваш отново и отново, през 2 дена !
Радвам се че ми желаеш здраве. И аз ти желая разни работи но не мога да ти ги обясня толкова литературно колкото желая, защото от 2 дена си имаме админ, нищо че преди това 10 години нямахме. Давам воля на въображението ти да си представя, моите пожелания.
накендзан си ти, човекът търси усърдно и напомня за темата си и поради таз причина аз днес намерих едно мини-албумче с картички на Скалата и няма да му ги продам на момчето, ми ше му ги дам без пари
и не че не можеш да се обясниш литературно "щото си имаме админ"
ми щото не можеш изобщо нищо да обясниш никога литературно
Благодаря за подкрепата и още повече за това, че си отделил време да се поразтърсиш из позабравените неща от детствотоNocturno написа:ма ти по-бавноразвиващ не можеш да бъдеш, нали? или със следващия си пост ше успееш да ме опровергаеш?NoName написа:Ако oще веднъж си вдигнеш недъгавата тема, ще те намеря и ще си обърша гъза с всичките ти - календарчета, плакатчета и лепенки от снакс. После да не ти казвам какво ще те накарам да направиш с тях.
Във форума влизат около 5 човека общо и много добре виждаме накендзаната ти тема. НЯМА нужда да постваш отново и отново, през 2 дена !
Радвам се че ми желаеш здраве. И аз ти желая разни работи но не мога да ти ги обясня толкова литературно колкото желая, защото от 2 дена си имаме админ, нищо че преди това 10 години нямахме. Давам воля на въображението ти да си представя, моите пожелания.
накендзан си ти, човекът търси усърдно и напомня за темата си и поради таз причина аз днес намерих едно мини-албумче с картички на Скалата и няма да му ги продам на момчето, ми ше му ги дам без пари
и не че не можеш да се обясниш литературно "щото си имаме админ"
ми щото не можеш изобщо нищо да обясниш никога литературно
Колега Der Meister, и ти си доста прав, доста се поизмести фокуса във федерацията. Сегашните звезди са по-скоро модели преди всичко друго, но такива са времената
Я кажете откъде да почна да гледам кеча, при положение че не съм го гледал от 12 години  

тежки нокаути

ot televizoro go gledai

- 
				The Wolf
 - В момента играе: Във форума.
 - Обратна връзка:

Всъщност това не е лоша идеяDer Meister написа: Мога да ти го снимам ако искаш ама не го продавам
Spoiler for : 
- 
				Der Meister
 - Обратна връзка:

От дебюта на РусевIC1101 написа:Я кажете откъде да почна да гледам кеча, при положение че не съм го гледал от 12 години
Хвърлих едно око на филма ама повечето неща не би ли трябвало да са ви ясни по дифоут? И въпреки всичко кеча е по-"истински" от доста други нещаhyper` написа:От
https://www.youtube.com/watch?v=znhP2tsrx-s
После е по-забавно като ги забелязваш тия неща.
Не съм гледал толкова кеч и не съм се заглеждал как ги правят по-тежките удари и затова това ми беше интересно.
Но да, примерно кечът е по-истински от кариерата на Ким Кардашиан. Книга със селфита, боже, докъде стигнахме...

Но да, примерно кечът е по-истински от кариерата на Ким Кардашиан. Книга със селфита, боже, докъде стигнахме...
emi kat se interesuvash ot nekakva ciganka s armensko ime donikade nema da stignesh bate
kvo govorish v mn. chislo
sprel

kvo govorish v mn. chislo
sprel
Up!
Можете да погледнете снимката в обявата ми, за да придобиете горе-долу някаква представа какво търся. http://olx.bg/kupuvam-kartichki-kartink ... -i59552914
Все пак, ако разполагате с друг вид картички или артикули, пишете ми, събирам почти всичко с кечисти от всички серии!
За връзка с мен:
Лично съобщение в OLX: http://ivanovbs.olx.bg/ Проверявам го редовно и ще Ви отговоря най-бързо!
e-mail: psgbg@abv.bg

Можете да погледнете снимката в обявата ми, за да придобиете горе-долу някаква представа какво търся. http://olx.bg/kupuvam-kartichki-kartink ... -i59552914
Все пак, ако разполагате с друг вид картички или артикули, пишете ми, събирам почти всичко с кечисти от всички серии!
За връзка с мен:
Лично съобщение в OLX: http://ivanovbs.olx.bg/ Проверявам го редовно и ще Ви отговоря най-бързо!
В кеча е истината момчета!
ROCK on!

ROCK on!
Така е, колегаDA_ROK написа:В кеча е истината момчета!
ROCK on!
Up!
Можете да погледнете снимките в обявата ми, за да придобиете горе-долу някаква представа какво търся. http://olx.bg/ad/kupuvam-kartichki-kart ... 41SqS.html
За връзка с мен:
- 
				kamengtaiv
 - n00b playa

Пожелавам ти успех  
  ! За съжаление нямам никакви картички, но като бях по-малък бях купувал някакви списания за кеч и те имаха хубави плакати . Даже бях залепил един със Марк Хенри във класната стая, когато бях 3-ти клас 
 . Еххх времена ... Кеча преди беше по-готин .

Тоалетен маг написа: ebaha sestra ti momche
- Kirilicata
 - В момента играе: MoneyCrafta

Кеча винаги е бил същата простотия, просто вече си пораснал. Чудя се защо я гледам тая тъпня още. Гипо беше прав.

нелегален написа:не искам да имаме никакви взаиомоотношения.Grim Demise написа: столквах ти профила по едно време...
- 
				The Wolf
 - В момента играе: Във форума.
 - Обратна връзка:

Така е като гледаш само WWEKirilicata написа:Кеча винаги е бил същата простотия, просто вече си пораснал. Чудя се защо я гледам тая тъпня още. Гипо беше прав.
То почти всичко се комерсиализира вече общо-взето. Даже и футбола. Не разбирам как някакви профани се кефят на Нисшата лига и оня жалък отбор Шимейлси с треньор сетубалската мастия, дето влиза в гръб на хората и им бърка в очите като некоЙ Цензура, вместо да гледат Бундеслигата с най-интересните мачове и равностойни отбори(като изключим Байерн, който дръпна в последно време). Спорта се превърна в реалити вече на всички нива