Купувам кеч карти, картинки, албумчета от снаксове и дъвки и

Нещата от живота
Аватар
wannabe
Обратна връзка:

Re: Купувам кеч карти, картинки, албумчета от снаксове и дъв

Мнение от wannabe »

NoName написа:
Във форума влизат около 5 човека общо
Именно за тва не мисля че пречи на някой... Даже е приятно да видиш няква активност в тоя замрял форум, макар и такава.
Der Meister
Обратна връзка:

Мнение от Der Meister »

Днеска разчиствах в нас и осъзнах колко много такива неща имам :D Бих искал да ти помогна ама не ми се разделя с тия неща :oops: Имам сигурно над 500 (или може би много повече) листчета, имам и картонени по-яки, но най-якото, което имам е един огромен албум с огромни мега яки лепенки (с размер като екран на таблет може би една лепенка :D ) с кечисти от атитюд ерата :D Мога да ти го снимам ако искаш ама не го продавам :D
Аз

Мнение от Аз »

Не искам да ти развалям темата, но искам да знаеш, че напълно подкрепям начинанието ти :!: Самият Аз събирах такива и сега като се сетя, че съм ги хвърлил при положение, че можех да ги пласирам или подаря... :arrow:

Успех от мен :!:
Нещо остроумно
Sturm написа: къв ханс бе...
Wrestler

Мнение от Wrestler »

Нямам за цел да влизам в конфликт с никой, ако съм засегнал някой, извинявам се :)
Все пак, виждам, че има и хора, които си спомнят с известна доза носталгия кеча, което ме радва :)
До колегата, който предлага снимки - ще откажа, понеже ще ме хване благородната завист :) Запази ги щом си решил, ще можеш да ги показваш на поколенията и да ни се чудят на какво сме се радвали :)
Der Meister
Обратна връзка:

Мнение от Der Meister »

Wrestler написа:Нямам за цел да влизам в конфликт с никой, ако съм засегнал някой, извинявам се :)
Ама хич не му се извинявай на тоя. Както сам каза, това е форумния ни шут :)
Wrestler написа:Все пак, виждам, че има и хора, които си спомнят с известна доза носталгия кеча, което ме радва :)
То при мен носталгията не е към кеча, защото все още си следя какво се случва с WWE, ами по-скоро към детството.
Wrestler написа:Запази ги щом си решил, ще можеш да ги показваш на поколенията и да ни се чудят на какво сме се радвали :)
Ааа, аз ако имам деца със сигурност няма да ги зарибявам по кеча, че ще вземат да станат фенове на Джон Сина и ще трябва да ги бия :D
Аватар
Kompoth

Мнение от Kompoth »

NoName написа:Ако oще веднъж си вдигнеш недъгавата тема, ще те намеря и ще си обърша гъза с всичките ти - календарчета, плакатчета и лепенки от снакс. После да не ти казвам какво ще те накарам да направиш с тях.

Във форума влизат около 5 човека общо и много добре виждаме накендзаната ти тема. НЯМА нужда да постваш отново и отново, през 2 дена !

Радвам се че ми желаеш здраве. И аз ти желая разни работи но не мога да ти ги обясня толкова литературно колкото желая, защото от 2 дена си имаме админ, нищо че преди това 10 години нямахме. Давам воля на въображението ти да си представя, моите пожелания.
ма ти по-бавноразвиващ не можеш да бъдеш, нали? или със следващия си пост ше успееш да ме опровергаеш?

накендзан си ти, човекът търси усърдно и напомня за темата си и поради таз причина аз днес намерих едно мини-албумче с картички на Скалата и няма да му ги продам на момчето, ми ше му ги дам без пари

и не че не можеш да се обясниш литературно "щото си имаме админ"
ми щото не можеш изобщо нищо да обясниш никога литературно
Wrestler

Мнение от Wrestler »

Nocturno написа:
NoName написа:Ако oще веднъж си вдигнеш недъгавата тема, ще те намеря и ще си обърша гъза с всичките ти - календарчета, плакатчета и лепенки от снакс. После да не ти казвам какво ще те накарам да направиш с тях.

Във форума влизат около 5 човека общо и много добре виждаме накендзаната ти тема. НЯМА нужда да постваш отново и отново, през 2 дена !

Радвам се че ми желаеш здраве. И аз ти желая разни работи но не мога да ти ги обясня толкова литературно колкото желая, защото от 2 дена си имаме админ, нищо че преди това 10 години нямахме. Давам воля на въображението ти да си представя, моите пожелания.
ма ти по-бавноразвиващ не можеш да бъдеш, нали? или със следващия си пост ше успееш да ме опровергаеш?

накендзан си ти, човекът търси усърдно и напомня за темата си и поради таз причина аз днес намерих едно мини-албумче с картички на Скалата и няма да му ги продам на момчето, ми ше му ги дам без пари

и не че не можеш да се обясниш литературно "щото си имаме админ"
ми щото не можеш изобщо нищо да обясниш никога литературно
Благодаря за подкрепата и още повече за това, че си отделил време да се поразтърсиш из позабравените неща от детството :) Ще се радвам да получа въпросното албумче и държа да ти заплатя, пък било то и скромно. Пиши където ти е удобно едно съобщение - тук, в OLX (http://ivanovbs.olx.bg/ ) или на skype nkk_bs и ще се разберем :)
Колега Der Meister, и ти си доста прав, доста се поизмести фокуса във федерацията. Сегашните звезди са по-скоро модели преди всичко друго, но такива са времената :roll:
The Arrow

Мнение от The Arrow »

Я кажете откъде да почна да гледам кеча, при положение че не съм го гледал от 12 години :D
тежки нокаути
Аватар
hyper'

Мнение от hyper' »

От
https://www.youtube.com/watch?v=znhP2tsrx-s

После е по-забавно като ги забелязваш тия неща.
The Wolf
В момента играе: Във форума.
Обратна връзка:

Мнение от The Wolf »

Der Meister написа: Мога да ти го снимам ако искаш ама не го продавам :D
Всъщност това не е лоша идея :D Аз като малък събирах доста стикери/ленти/картинки и тн. ама съм загубил всичко, само на вилата още имам залепени плакати на Лита, Батиста и Роналдиньо :D Макар че вече не са актуални де...
Spoiler for :
Сега бих си лепнал без никакъв срам едно плакатче на Paige в лятната ми резиденция на мястото на старите, ама на - няма откъде да го гепна :D
Der Meister
Обратна връзка:

Мнение от Der Meister »

IC1101 написа:Я кажете откъде да почна да гледам кеча, при положение че не съм го гледал от 12 години :D
От дебюта на Русев :D
hyper` написа:От
https://www.youtube.com/watch?v=znhP2tsrx-s

После е по-забавно като ги забелязваш тия неща.
Хвърлих едно око на филма ама повечето неща не би ли трябвало да са ви ясни по дифоут? И въпреки всичко кеча е по-"истински" от доста други неща :D
Аватар
hyper'

Мнение от hyper' »

Не съм гледал толкова кеч и не съм се заглеждал как ги правят по-тежките удари и затова това ми беше интересно.
Но да, примерно кечът е по-истински от кариерата на Ким Кардашиан. Книга със селфита, боже, докъде стигнахме...
Аватар
Kompoth

Мнение от Kompoth »

emi kat se interesuvash ot nekakva ciganka s armensko ime donikade nema da stignesh bate

kvo govorish v mn. chislo

sprel
Wrestler

Мнение от Wrestler »

Up!
Можете да погледнете снимката в обявата ми, за да придобиете горе-долу някаква представа какво търся. http://olx.bg/kupuvam-kartichki-kartink ... -i59552914
Все пак, ако разполагате с друг вид картички или артикули, пишете ми, събирам почти всичко с кечисти от всички серии!
За връзка с мен:
Лично съобщение в OLX: http://ivanovbs.olx.bg/ Проверявам го редовно и ще Ви отговоря най-бързо!
e-mail: psgbg@abv.bg
Аватар
DA_ROK

Мнение от DA_ROK »

В кеча е истината момчета!

ROCK on!
Wrestler

Мнение от Wrestler »

DA_ROK написа:В кеча е истината момчета!

ROCK on!
Така е, колега :)
Up!
Можете да погледнете снимките в обявата ми, за да придобиете горе-долу някаква представа какво търся. http://olx.bg/ad/kupuvam-kartichki-kart ... 41SqS.html
Все пак, ако разполагате с друг вид картички или артикули, пишете ми, събирам почти всичко с кечисти от всички серии!
За връзка с мен:
e-mail: psgbg@abv.bg
kamengtaiv
n00b playa

Мнение от kamengtaiv »

Пожелавам ти успех :) ! За съжаление нямам никакви картички, но като бях по-малък бях купувал някакви списания за кеч и те имаха хубави плакати . Даже бях залепил един със Марк Хенри във класната стая, когато бях 3-ти клас :D . Еххх времена ... Кеча преди беше по-готин .
Тоалетен маг написа: ebaha sestra ti momche
Аватар
Kirilicata
В момента играе: MoneyCrafta

Мнение от Kirilicata »

Кеча винаги е бил същата простотия, просто вече си пораснал. Чудя се защо я гледам тая тъпня още. Гипо беше прав.
нелегален написа:
Grim Demise написа: столквах ти профила по едно време...
не искам да имаме никакви взаиомоотношения.
The Wolf
В момента играе: Във форума.
Обратна връзка:

Мнение от The Wolf »

Kirilicata написа:Кеча винаги е бил същата простотия, просто вече си пораснал. Чудя се защо я гледам тая тъпня още. Гипо беше прав.
Така е като гледаш само WWE :lol: Някои хора никога не се научават, че най-комерсиалното не винаги е най-качественото. Има инди федерации, които предлагат в пъти повече качество.

То почти всичко се комерсиализира вече общо-взето. Даже и футбола. Не разбирам как някакви профани се кефят на Нисшата лига и оня жалък отбор Шимейлси с треньор сетубалската мастия, дето влиза в гръб на хората и им бърка в очите като некоЙ Цензура, вместо да гледат Бундеслигата с най-интересните мачове и равностойни отбори(като изключим Байерн, който дръпна в последно време). Спорта се превърна в реалити вече на всички нива :|
Публикувай отговор