Най-яката

Нещата от живота
Аватар
hyper'

Re: Най-яката

Мнение от hyper' »

Depraved написа: че ако съм искал да съм с нея, съм щял да се разделя с другото момиче, въпреки риска, че може да ме отреже и да остане с почти приятеля си.

Пфахаха, девойчето нещо много си е повярвало, добре си сторил. Е за тия схеми на женорята говорех, шахмастки са повечето, ама им взимат на тях царицата и после ходят да реват. Ем да са си ползвали главите навреме.
Deprivd
Обратна връзка:

Мнение от Deprivd »

така било честно, да не си правя backup plan. Искам да подчертая, че когато ми спомена за приятеля си, беше this guy who is kinda my boyfriend. Е тва ако не е backup plan от нейна страна... деба псевдо моралистката :lol:
МИНИМУМ, примерно, сешсе, а у?
Маце Борко
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!

Мнение от Маце Борко »

Браво, Емо, от една страна си постъпил по мъжки лоялно към гаджето си, от друга си натрил носа на тая нагла шаврантийка 8)
"Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура,
но в същността си е комплексиран простак..."

- Алминатора

"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
Аватар
Gipo

Мнение от Gipo »

Depraved написа:Почна да ми обяснява, че ако съм искал да съм с нея, съм щял да се разделя с другото момиче, въпреки риска, че може да ме отреже и да остане с почти приятеля си.

Няколко пъти съм живял в полша за по няколко месеца. Впечатленията ми са, че средно статистически полякините са най-долните твари, които съм виждал по време на странстванията ми :D. Лошото е, че не са просто курви, а и доста кофти кучки :lol:
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Публикувай отговор