copy + paste шебеци, въпреки че и това не заслужавате
Първи клас. Катя ме хареса и дойде да седне на най-задния чин, където си прекарвах доста добре и сам. После ме прегърна. Ръката ѝ през целия учебен ден беше върху рамото ми. Божидар ми завиждаше. Беше тежко, беше първият, с когото се запознах от класа. Извършихме първото си посещение на класната стая, вървейки един до друг и хванати ръка за ръка. А сега ме мразеше, защото Катя обръщаше повече внимание на мен, отколкото на него. Чувствах се травмиран, престанах да отговарям на любовта на Катя. Тя се умори и ме изостави. Почувствах загубата на първата си любов.
После отиде при Божидар и хареса него. Завиждах. Двойна травма.
Той се отнасяше към мен пренебрежително и високомерно. Тя също. Тройна травма.
Втори клас. Иванина ме гонеше, а аз бягах върху чиновете. Тя се дразнеше, че не разбирах, че ме харесва. Накрая ме спипа на един краен чин. Нямаше накъде да бягам. Хвана ме за ръката и рязко ме дръпна към земята. Полетях. Удар, пукот. Счупена ръка. Болеше доста. Отказах да пусна сълза. Прибирах се сам по гуменки по средата на зимата. С родителите си тя дойде на гости, за да се извини. Не можех да понеса, че момиче ми казва извинявай заради това, че моята шибана ръка е счупена. Какъв мъж съм, да го еба - травма.
Четвърти клас. Александра Стенли ме харесва. Ани също. В този момент Алекс е секссимволът на класа, освен това е нова, пристигна в трети клас. Отидох при нея веднъж с намерението да ѝ кажа, че и аз я харесвам. Около нея бяха приятелките ѝ. Започнах, тя разбра какво ще направя, уплаши ли се, срам ли я хвана от момичетата, но ме пресече с думите, че някой ме е излъгал, че ме харесва. Съжаляваше, че го казва, личеше ѝ, но явно срамът я пребори. Изгледа ме извинително и се обърна. Beta as fuck, отказах се. Травма.
Няколко месеца по-късно имахме училищна екскурзия, на която всички щяха да ходят, само тя не. Излязохме двамата от училище и се запътихме към изхода на двора. Там трябваше да поемем в различни посоки. Докато гледах как се отдалечава понечих да извикам да спре, за да отида при нея и просто да я помоля да дойде на ексурзията, защото без нея не ми се ходи. Насрах се. Травма.
Шести клас. В началното Ани ме харесваше и ме сваляше като въртеше някакъв бонбон в устата си и ме пита дали съм го искал. Момичетата около нея се разкикотиха. На 11 бях, откъде да ги намеря тия топки да отида и да го изсмуча от устата ѝ пред групичка момичета, когато едва започвах да си барам пишката. Подминах. Митака ме мразеше, щото беше най-уважаваното момче в класа, дупенцето, пък аз непрестанно го детронирах в сърцата на момичетата. За него Ани беше кучка. Ани се умори от фаготрито ми и ме понамрази. Мислеше си, че не я харесвам, а аз просто не знаех как да го покажа. Наистина ме беше срам. Започна да пише в мислениците какъв съм задник. Травма. Намерих утеха в новоизлязлата Rome: Total War.
Седми клас. Ани се превърна в богинята на класа и пак започна да ме харесва. Попита ме искам ли да станем гаджета. Казах щастливо да. Веднъж играехме баскетбол и без да искам я настъпих. Престанахме да бъдем гаджета. Травма.
Осми клас. Шаврантии, шаврантии, шаврантии, в кво даскало попаднах! Ставам асексуален. В 11 клас сънувах, че здраво плющя Ива. Ива беше красиво момиче, не тъпо. Не изпитвах никакво влечение към нея, затова сънят беше като наказание - ясно си спомням как разбирах, че е сън и се молех да свърши по-бързо. Айде бе, айде бе, айде бе, бахти тъпия сън, е така си виках. И се гледах отгоре как я помпам като плажна топка. За сметка на това сънувах брутално възбуждаща еротика с Гергана, която е няма таковата магаре - бесна чалга и много простотия.
И след толкова провали се пробуди секс зверилището в мен.
Дотук, щото почна ли да разказвам нататък, ще стане като история от Холивуд за преобразяването на бесния льольо в сексимвол и бог.
За тва момчета, гледайте синовете си да се развиват като алфички още в началото и да поставят жените на мястото им в предучилищната, за да не се налага да се борят непрестанно със себе си през тийнеджърството докато достигнат статут на секс богове.
ЯСНО
![[Question] :?:](./images/smilies/icon_question.gif)