новио Tomb Raider

Игри за PC
thegreenkrs
Обратна връзка:

Re: новио Tomb Raider

Мнение от thegreenkrs »

Щом ти омръзва от 10тина пъти, зарежи играта отсега. Преигравам една и съща сцена вече 500-600 пъти .... и продължавам.

За твоя проблем, намали си графиката и би трябвало да го минеш.
rosniak

Мнение от rosniak »

AcTivE написа:Пичове, още в самото начало изпитвам затруднение. В пещерата, когато започва срутването един пичага ме хваща за краката, играта ми указва да шавам наляво-надясно, после някакъв екшън бутон, но не мога да разбера какво и как да натисна, а в следствие на това скалата брутално ме скачкатоса около десетина пъти, преди да ми омръзне. Пробвах LM, RM, space, enter, E, Q и всевъзможни такива, но няма бягане. Възможно ли е да е някакъв бъг или аз просто не схващам начина?
Пробвай с F.
Der Meister
Обратна връзка:

Мнение от Der Meister »

И аз имах доста ядове с тая сцена докато разбера, че трябва да се натисне F. Като цяло винаги ме е дразнела тая схема в новите игри - да се натиска правилния бутон в правилния момент :x
Аватар
hyper'

Мнение от hyper' »

Абе дюдове, WTF е така... http://www.amazon.co.uk/Square-Enix-Tom ... 845&sr=8-8
Retail версия с повече от 10 паунда по-евтина от Стийм! :shock: :shock: :shock:

Collector's-ът е много як бтв, както би подхождало на една много добра игра.
А за QTE Angry Joe хубаво каза, че вместо тях е можело да се ползват малко повече skill-based event-и като при сцената с капана и вълците от храстите, с което съм много съгласен.
Аватар
AcTivE
The King of Kings
Обратна връзка:

Мнение от AcTivE »

Играта е супер, на много моменти буквално изтръпнах! Мнението ми се припокрива с това на Der Meister... С изключение на последното :wink: Кака Лара прави впечатление на доста невинна и плашлива, няма го мръснишкия поглед и слънчевите очила, но пък пъшка супер добре през цялото време, има по-спортни цици и се оказа по-гъвкава, тъй че... :wink: Играта е перфектно линейна - въпреки линейността има усещане за пространство и свобода на действие достатъчно за да не се губиш по картата като гламав. Много красива графика и геймплей, маймунджълъците на Лара са изпипани чудесно, никакви бъгове и крашове при мен, играта се врътка на един дъх... но аз май на няколко дъха, че утре съм на изпит :oops:

Може би като отрицателен момент бих посочил файтинг-меле системата. Не очаквам черен колан по джудо и тупаници в стил Hitman: Absolution, но все пак можеха да направят малко интересни финишърите. Озвучаването е ОК, нищо чак толкова забележително, ама ме издраниха субтитрите - може ли толкова грозно и зацапано да ги направят. Махнах ги така или иначе. Щеше ми се пъзелите да не са толкова елементарни, но от друга страна мразя да се затормозявам и да ровя за walktru, тъй че съм ОК с положението. И както много точно каза пичът по горе - "можело да се ползват малко повече skill-based events". Като изключим, че в началото онази скала ме премаза десетина пъти, през цялата игра умрях има няма 3-4 пъти, като добавим и пъзелите играта си е лесничка (предполагам за да е подходяща играта също и за жени и прохождащи геймърчета) :lol:

Въпреки, че не съм я врътнал още давам 8.5/10 на играта от това, което видях. За разлика от прехвалени игри като Dishonored, Mass effect 3, Saints Row: The Third, The Witcher 2 и други такива, които се задържаха на харда ми не повече от час съм доста приятно изненадан от Tomb Raider.
az se nadqvam planeta turneto da e ludnica taq godina!
Аватар
Revive_
В момента играе: Заглавията които си заслужават...
Обратна връзка:

Мнение от Revive_ »

Съгласен съм със всичко позитивно казано то тук...
Много е добра играта! На моменти страхотна...
Впечатлен съм от рибуут-а, наистина качествен!
"Няма правило без изключение. — Nulla regula sine exceptione."
"Утре, утре, винаги утре и така минава животът. — Cras, cras et semper cras et sic dilabitur aetas."
Публикувай отговор