Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Re: новио Tomb Raider
Публикувано на: 17 Мар 2013 00:08

Щом ти омръзва от 10тина пъти, зарежи играта отсега. Преигравам една и съща сцена вече 500-600 пъти .... и продължавам.

За твоя проблем, намали си графиката и би трябвало да го минеш.

Профил Skype

Публикувано на: 17 Мар 2013 08:34

AcTivE написа:
Пичове, още в самото начало изпитвам затруднение. В пещерата, когато започва срутването един пичага ме хваща за краката, играта ми указва да шавам наляво-надясно, после някакъв екшън бутон, но не мога да разбера какво и как да натисна, а в следствие на това скалата брутално ме скачкатоса около десетина пъти, преди да ми омръзне. Пробвах LM, RM, space, enter, E, Q и всевъзможни такива, но няма бягане. Възможно ли е да е някакъв бъг или аз просто не схващам начина?

Пробвай с F.

Профил

Аватар
Публикувано на: 17 Мар 2013 10:04

И аз имах доста ядове с тая сцена докато разбера, че трябва да се натисне F. Като цяло винаги ме е дразнела тая схема в новите игри - да се натиска правилния бутон в правилния момент :x

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 17 Мар 2013 15:19

Абе дюдове, WTF е така... http://www.amazon.co.uk/Square-Enix-Tom ... 845&sr=8-8
Retail версия с повече от 10 паунда по-евтина от Стийм! :shock: :shock: :shock:

Collector's-ът е много як бтв, както би подхождало на една много добра игра.
А за QTE Angry Joe хубаво каза, че вместо тях е можело да се ползват малко повече skill-based event-и като при сцената с капана и вълците от храстите, с което съм много съгласен.

Профил

The King of Kings
Аватар
Публикувано на: 18 Мар 2013 21:33

Играта е супер, на много моменти буквално изтръпнах! Мнението ми се припокрива с това на Der Meister... С изключение на последното :wink: Кака Лара прави впечатление на доста невинна и плашлива, няма го мръснишкия поглед и слънчевите очила, но пък пъшка супер добре през цялото време, има по-спортни цици и се оказа по-гъвкава, тъй че... :wink: Играта е перфектно линейна - въпреки линейността има усещане за пространство и свобода на действие достатъчно за да не се губиш по картата като гламав. Много красива графика и геймплей, маймунджълъците на Лара са изпипани чудесно, никакви бъгове и крашове при мен, играта се врътка на един дъх... но аз май на няколко дъха, че утре съм на изпит :oops:

Може би като отрицателен момент бих посочил файтинг-меле системата. Не очаквам черен колан по джудо и тупаници в стил Hitman: Absolution, но все пак можеха да направят малко интересни финишърите. Озвучаването е ОК, нищо чак толкова забележително, ама ме издраниха субтитрите - може ли толкова грозно и зацапано да ги направят. Махнах ги така или иначе. Щеше ми се пъзелите да не са толкова елементарни, но от друга страна мразя да се затормозявам и да ровя за walktru, тъй че съм ОК с положението. И както много точно каза пичът по горе - "можело да се ползват малко повече skill-based events". Като изключим, че в началото онази скала ме премаза десетина пъти, през цялата игра умрях има няма 3-4 пъти, като добавим и пъзелите играта си е лесничка (предполагам за да е подходяща играта също и за жени и прохождащи геймърчета) :lol:

Въпреки, че не съм я врътнал още давам 8.5/10 на играта от това, което видях. За разлика от прехвалени игри като Dishonored, Mass effect 3, Saints Row: The Third, The Witcher 2 и други такива, които се задържаха на харда ми не повече от час съм доста приятно изненадан от Tomb Raider.

Профил ICQ

Аватар
В момента играе: Заглавията които си заслужават...
Публикувано на: 23 Мар 2013 23:38

Съгласен съм със всичко позитивно казано то тук...
Много е добра играта! На моменти страхотна...
Впечатлен съм от рибуут-а, наистина качествен!

Профил Skype
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2025 PC Mania | Реклама | Контакти Хостинг от Actiefhost