DARKSIDERS II - KNOW DEATH TRAILER
Re: DARKSIDERS II - KNOW DEATH TRAILER
Тоя не си изби комплексите и това си е
Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
И проблема в това къде е?John-117 написа:Ми как няма като директно копи пейства от някой от най-уважаваните гейминг поредици и доста от тях така благородно осира.
В днешно време с лайна като Assassin's Creed и Borderlands достатъчно се окуражават средняшките gameplay механики.Труповоз написа:И проблема в това къде е?John-117 написа:Ми как няма като директно копи пейства от някой от най-уважаваните гейминг поредици и доста от тях така благородно осира.
Само резолюцията може да се променя, нищо по-конкретно като сенки и другите лайна.iddqd написа:Абе нещо пише че нямоло да се избриат резолюции верно ли е? Пц версията има ли някви графични екстри?
LA COKA
Значи директен конзолен порт? Под дх9 така ли?
- shub niggurat
- Обратна връзка:
аз си я записах за бокса играта, че искам се кефя на full hd мелета
за сега ме кефи, пък ще видим
за сега ме кефи, пък ще видим
джумерки
Игрите за бокса не са фулл хд.
- shub niggurat
- Обратна връзка:
така де, не се изразих правилно - имам hdmi кабел и голем телевизор
100 пъти по-добре от директен конзолен порт на компа
100 пъти по-добре от директен конзолен порт на компа
джумерки
Ми това питам дали е директен, но и директен да е поне резолюцията ще може да се надупи, за разлика от Дарк Соулс.
След 9.5 оценка на Диабло 3 спрях да гледам секви ревю-таJohn-117 написа:http://uk.ign.com/articles/2012/08/14/darksiders-ii-review
Fuck me, първата беше средняшка ама чак пък 7.5.
"The main problem is that the bulk of the adventure is repetitive. While it’s completely possible to reuse game mechanics throughout a campaign and still keep it feeling fresh, Darksiders II doesn’t achieve this. You’ll find yourself climbing wooden ledges and pegs, setting off bombs, and rolling balls over and over again in exactly same way, instilling a gnawing sense of deja vu. If these mechanics were employed in varied and clever ways, that would be one thing - but they’re not. I found myself rarely challenged by any puzzle I came across, and was often astonished that I was once again expected to repeat the same menial task I had just completed in the previous dungeon, or even in the previous room"
"Still, if you love action adventure games, it’s certainly worth checking out - but don’t expect it to rival the masterpieces it will inevitably call to mind."
Е дарксайдерс 2 нз кво трябва да се случи за да е по-слабо от диабло 3.
аве пичка му лелина, на PC с кое копче мога да си затварям порталите?
LA COKA
- shub niggurat
- Обратна връзка:
ся разбирам кво имат предвид под лесни пъзели - просто имаш някво ниво и всичко е линейно и се случва последователно и дърпаш ръчка след ръчка и тва е
в смисъл, поне за ся, но иначе ме кефи играта, готин арт, тук там мелета, бос файтове, луут

в смисъл, поне за ся, но иначе ме кефи играта, готин арт, тук там мелета, бос файтове, луут
джумерки
Де да беше само с ръчки по-нататък.. На моменти ми къса нервите тая игра. Кой е еквивалента на L2 на ps3 при клавиатура и мишка в играта?
LA COKA
-
VALEN7INVS
- Цар
- Обратна връзка:
Е СТРАШНО ни улесняваш поставяйки въпроса по тоя начин, наистина.bulLshi7 написа:Де да беше само с ръчки по-нататък.. На моменти ми къса нервите тая игра. Кой е еквивалента на L2 на ps3 при клавиатура и мишка в играта?
Кажи какво ти трябва, ебати.
QVOD·EST·SVPERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
Може би единственото, с което Darksiders 2 е по добра от D3 е историята. Сюжетът и на двете е трагичен, но може би на D3 е с една идея по тъп. Виж по -доброто сравнение е между Prince of Persia и Darksiders, защото тая игра е 80% подскачане нагоре надолу, 10% пъзели, 10% меле. И преди някой да ме обвини, че не съм я играл - превъртях я днеска, така че имам що годе идея за какво става въпрос.iddqd написа:Е дарксайдерс 2 нз кво трябва да се случи за да е по-слабо от диабло 3.
Не се карайте и двете игри са лайна.
-
VALEN7INVS
- Цар
- Обратна връзка:
амммммма да ми ядеш боклюка, ма шорееесDJ Cat написа:Не се карайте и двете игри са лайна.
QVOD·EST·SVPERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
ei geimarcheta besni

Симо написа:снощи
пиян
без книжка
съм карал без колан
чужда кола
пълна с крадена царевица
облечен като полицай
VLM написа:амммммма да ми ядеш боклюка, ма шорееесDJ Cat написа:Не се карайте и двете игри са лайна.
kyw si ve putio. otivai da si igraika6 igricata.