DARKSIDERS II - KNOW DEATH TRAILER
-
eli_i_vase
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
Re: DARKSIDERS II - KNOW DEATH TRAILER
Играта се очертава да е много добра!!!!!! Видяхте ли последния трейлър???
http://www.gametrailers.com/videos/20rb ... th-trailer
http://www.gametrailers.com/videos/20rb ... th-trailer
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
-
ex1s7
- В момента играе: Prime World
- Обратна връзка:
HUEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE U SHAL KNOU DA POWA OF MAH AWSUM INGLISH UEN AI GET HAIPT ABAUT A GEIM!!!!!!!!11111!11!!!111!!!11!!!1!!!!1!!!
Roses are red
violets are blue
if I'm schizophrenic, then I am too
violets are blue
if I'm schizophrenic, then I am too
Тоя озучаваше и соул ривър. Тая игра си е като новия соулриър за мене. Класика.
Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
Nope, не е Michael Bell(Raziel) или Simon Templeman(Kain). Това е Michael Wincot, никога не е в главна роля, но се вясва тук-таме като някой от по-главните злодеи.
And if you could have seen her there
Boys if you had just been there
The swan was in her movement
and the morning in her smile
All the roses in the garden
they bow and ask her pardon
For not one can match the beauty
of the Queen of all Argyll
Отде ти дойде идеята, че тоя го озвучават хора от СР? Коренно различно звучат. Иначе всички викат колко велик персонаж ще се, само се надявам да не е поредния Франк Касъл рипоф.
Звучи ми като октопода бе. Поне в пъвиа дарксайдер бях почти убеден че това е октопода от соулривър.
Ъм... Tony Jay почина преди известно време...
And if you could have seen her there
Може да е починал след първия дарксайдерс, а и без това не ги знам по имена. Та дори и да са други артиски идеята е същата и са искали да има подобен ефект звученето, което е голям плюс за атмосферата в играта. При сички обстоятелства даксайдерс много напомна на Соулривър по един доста добър начин.
Arena Mode и Newgame +
Арената са 100 вълни, като ти дава възможност да излезеш след 5-тата със всичко, което си обрал като луут. Ако фейлнеш веднъж, губиш всичко спечелено. Напомня за стани богат.
Арената са 100 вълни, като ти дава възможност да излезеш след 5-тата със всичко, което си обрал като луут. Ако фейлнеш веднъж, губиш всичко спечелено. Напомня за стани богат.
в маймундата са качили един билюк релийзи - нападайте!
LA COKA
http://uk.ign.com/articles/2012/08/14/d ... -ii-review
Fuck me, първата беше средняшка ама чак пък 7.5.
"The main problem is that the bulk of the adventure is repetitive. While it’s completely possible to reuse game mechanics throughout a campaign and still keep it feeling fresh, Darksiders II doesn’t achieve this. You’ll find yourself climbing wooden ledges and pegs, setting off bombs, and rolling balls over and over again in exactly same way, instilling a gnawing sense of deja vu. If these mechanics were employed in varied and clever ways, that would be one thing - but they’re not. I found myself rarely challenged by any puzzle I came across, and was often astonished that I was once again expected to repeat the same menial task I had just completed in the previous dungeon, or even in the previous room"
"Still, if you love action adventure games, it’s certainly worth checking out - but don’t expect it to rival the masterpieces it will inevitably call to mind."
Fuck me, първата беше средняшка ама чак пък 7.5.
"The main problem is that the bulk of the adventure is repetitive. While it’s completely possible to reuse game mechanics throughout a campaign and still keep it feeling fresh, Darksiders II doesn’t achieve this. You’ll find yourself climbing wooden ledges and pegs, setting off bombs, and rolling balls over and over again in exactly same way, instilling a gnawing sense of deja vu. If these mechanics were employed in varied and clever ways, that would be one thing - but they’re not. I found myself rarely challenged by any puzzle I came across, and was often astonished that I was once again expected to repeat the same menial task I had just completed in the previous dungeon, or even in the previous room"
"Still, if you love action adventure games, it’s certainly worth checking out - but don’t expect it to rival the masterpieces it will inevitably call to mind."
Аз нямах проблем с "репедитивностаблабла" на първата, така че явно за пореден път (както и първата) ще е разделена на лагери между фенове и хейтъри...
Да, като всичко друго на тая планета.
Абе помня, че първата беше на доста екстремно ниво.
Ми как няма като директно копи пейства от някой от най-уважаваните гейминг поредици и доста от тях така благородно осира. 
Мноо мощна игра. До един момент мозъка ми е затормозен с някви пъзели, как да мина оттам, да отворя тва, да мине онова и изведнъж ми хвърлят да бия един голям, аз някаф незнам кво става стъпалото му е пет пъти колкото мен с коня ми..
LA COKA
-
VALEN7INVS
- Цар
- Обратна връзка:
Наистина супер солидна игра, даже доста повече от предната!
QVOD·EST·SVPERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
Абе нещо пише че нямоло да се избриат резолюции верно ли е? Пц версията има ли някви графични екстри?
Супер малоумна игра. В едно отношение си прилича с първата. И двете ги истрих като минах туториъла.