DISKETI
-
kamengtaiv
- n00b playa
-
kamengtaiv
- n00b playa
-
Serious Sam
- Горд Пролетарий
- В момента играе: Serious Sam
- Обратна връзка:
Re: ДИСКЕТИ!
Ninja Gaiden ftw. NG XBOX sux.Winter написа:Ninja Gaiden 1 и 2 са много по трудни.Der Meister написа:Battletoads-a беше култова игра. Първата част е може би най-трудната игра на света, а втората не е чак толкова, но пак си беше бая трудничка. Имах ги и 2-те преди, но майка ми най-вероятно ги е изхвърлила. Добре, че има емулатори. Аладин също имах някаква версия ама не знам дали е тая за която говориш.
¯\_(ツ)_/ ¯
- SonicVibe
- стига спамил
- В момента играе: real_life.exe
1,44 MB
Абе видях, че сте влезли пак в тролска форма и реших да се отбележа.
Keep up the good work!
Keep up the good work!
Dante написа:Курво, ако щеш ми вярвай, ама в момента имам най-бруталната комбинация от разстройство и запек...............
-
Serious Sam
- Горд Пролетарий
- Обратна връзка:
-
Serious Sam
- Горд Пролетарий
- Обратна връзка:
Diskettes
Ave scribere hic, quod est visitavit section, respice enim vias Ave II orbis terminatora.Tarsya Battletoads et pirata version de Aladdin (SNES portus). Dare maximum VII dollariis enim. Si. quis unum de ludos scribere hic!
¯\_(ツ)_/ ¯
-
Serious Sam
- Горд Пролетарий
- Обратна връзка:
דיסקטים
Ave לכתוב כאן, כי הוא סעיף הפופולרי ביותר, לחפש דרכים Ave 2 דיסקים terminatora.Tarsya Battletoads וגרסה פיראטית של אלדין (יציאות SNES). לתת מקסימום 7 דולר עבור 1. אם. למישהו יש את אחד המשחקים האלה לכתוב כאן!
¯\_(ツ)_/ ¯
- Till.Lindemann
Re: Floppy
жу не па сю къ тю парльа франсез
-
Der Meister
- Обратна връзка:
Re: ДИСКЕТИ!
Играл ли си Battletoads 1? Щото ако не си, нямаш представа просто за какво става въпрос. Аз не съм играл Ninja Garden де, със сигурност и тя е мега трудна щом казваш ама едва ли може да се сравнява с Battletoads. Тя си е всепризната. Тука има едни класацийки:Winter написа:Ninja Gaiden 1 и 2 са много по трудни.Der Meister написа:Battletoads-a беше култова игра. Първата част е може би най-трудната игра на света, а втората не е чак толкова, но пак си беше бая трудничка. Имах ги и 2-те преди, но майка ми най-вероятно ги е изхвърлила. Добре, че има емулатори. Аладин също имах някаква версия ама не знам дали е тая за която говориш.
http://www.retrojunk.com/content/article/7790/index/
http://unrealitymag.com/index.php/2009/ ... -all-time/
И 2-та пича, които са ги правили се предполага, че са някви хардкор нес геймъри, а 2-мата казват, че не могат да минат и 3-то ниво, от общо 12, като всяко следващо става по-трудно. Аз навремето ако не се лъжа до 10-то някъде стигнах с огромни мъки ама просто е невъзможно да се превърти. В едната класация Ninja Garden дори я няма, а в другата, пича казва, че я е врътнал, за разлика от Battletoads
Disketler !
Ave buraya yazıyorum, en çok ziyaret edilen bölümü, yollar Aladdin Ave 2 disk terminatora.Tarsya Battletoads ve korsan versiyonu (SNES port) arayın. Biri için en fazla 7 dolar verin.Eğer. herkes buraya yazmak için bu oyunlardan biri var!
ОБРЕЖЕТЕ СЕ И СЕ ПОДЧИНЕТЕ НА АХМЕД ДОГАН!!!!!
- reborn_izrod
DISKETLER
Ave buraya yazıyorum, en çok ziyaret edilen bölümü, yollar Aladdin Ave 2 disk terminatora.Tarsya Battletoads ve korsan versiyonu (SNES port) arayın. Biri için en fazla 7 dolar verin.Eğer. herkes buraya yazmak için bu oyunlardan biri var!
ОТНОВО!!!
Re: Disketler !
бахти
тъпия
форум
тъпия
форум
Dalinda mi alma te llama, Ven a mi cama, Quiero amarte dulce niña, Dame tus besos, Mirame a los ojos, Jurame tu amor...
a.k.a Alcatraz
a.k.a Alcatraz
Re: 1,44 MB
не бяха ли 3,50 МБ?
Dalinda mi alma te llama, Ven a mi cama, Quiero amarte dulce niña, Dame tus besos, Mirame a los ojos, Jurame tu amor...
a.k.a Alcatraz
a.k.a Alcatraz
- reborn_izrod
-
kamengtaiv
- n00b playa
Дыскеты !
Пр. Пішыце сюды, што з'яўляецца самым наведваемым раздзеле шукаць шляхі інш 2 дыска terminatora.Tarsya Battletoads і пірацкія версіі Aladdin (SNES партоў). Дайце больш за 7 даляраў за аднаго. Калі. Хто-небудзь ёсць адна з тых гульняў, каб напісаць тут!
Тоалетен маг написа: ebaha sestra ti momche
-
Serious Sam
- Горд Пролетарий
- Обратна връзка:
-
kamengtaiv
- n00b playa
-
Жувотновъд
Касети
Аве пиша тук щото е най-посещаваната секция, аве начи търся 2 касети за касетофона. Търся "Боли ме уво за све" на Лепа Брена и "Чирибирибела" на Брегович. Давам най-много 5 кинта за едната! Ако някои има една от тези касети да пише тука.
Re: Дыскеты !
гугъл транслейт съкс
- Лютви Местан
ಜೋತಾಡುವ
ದಯಮಾಡಿ ಇಲ್ಲಿ ಬರೆಯಲು, ಹೆಚ್ಚಿನ ಸಂದರ್ಶಿತ ಭಾಗವನ್ನು, ರೀತಿಯಲ್ಲಿ ಅಲ್ಲಾದೀನ್ನ ಅವೆನ್ಯೂ 2 ಡಿಸ್ಕುಗಳನ್ನು terminatora. Battletoads ಮತ್ತು ಅನಧಿಕೃತ ಆವೃತ್ತಿ (ಎಸ್ಎನ್ಇಎಸ್ ಪೋರ್ಟುಗಳನ್ನು) ಗಾಗಿ. ಒಂದು ಗರಿಷ್ಟ 7 ಬಕ್ಸ್ ನೀಡಿ. ಇದ್ದರೆ. ಯಾರಾದರೂ ಇಲ್ಲಿ ಬರೆಯಲು ಆ ಆಟಗಳು ಒಂದು ದಿನ!