Новия Painkiller

Игри за PC
The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Обратна връзка:

Re: Новия Painkiller

Мнение от The Chameleon »

Синия артефакт е направен доста яко :)
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Serious Sam
Горд Пролетарий
В момента играе: Serious Sam
Обратна връзка:

Мнение от Serious Sam »

http://forum.nordicgames.at/showthread. ... t-2nd-2012

Tomorrow we will have some blitz give-aways for the beta via our forums, and on our facebook-site; better have your mouse cleaned and that steam client ready for pasting the code. first come, first serve, starting tomorrow.
¯\_(ツ)_/ ¯
Аватар
Omega-x
Супер Марио или Смърт

Мнение от Omega-x »

Der Meister написа:
WidowmakeR написа:Изображение

само вижте тая графика <3
аааааааааа деба :D
ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХ

хванах се :(
<3Bandaids don't fix bullet holes<3
Taytay.
The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Обратна връзка:

Мнение от The Chameleon »

така е като поглеждаш снимка от ГИФУРА периода, месец и половина по-късно! :lol:
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Serious Sam
Горд Пролетарий
В момента играе: Serious Sam
Обратна връзка:

Мнение от Serious Sam »

Бетата почна и Youtube се напълни с ingame клипове. Като цяло изглежда добре, макар и абсолютно нищо впечатляващо на пръв поглед. Изглежда малко по-небрутална в сравнение с оригинала.
¯\_(ツ)_/ ¯
Аватар
Труповоз

Мнение от Труповоз »

Това на Уидол червеното момиче със зъбите ли е, ще ми зарежда аудиото, ама не и картинката.
Der Meister
Обратна връзка:

Мнение от Der Meister »

http://www.zamunda.net/details.php?id=322201&hit=1

Поцъках го малко, има известни промени спрямо оригинала (освен графиката) ама като цяло мисля, че няма голям смисъл да се играе ако си играл оригинала :)
vanmx

Мнение от vanmx »

Наистина, толкова е еднакакъв тоя Painkiller с първия, че чак направо няма значене коя от двете игри ще играеш :D Като че ли малко по-бързо се движи всичко, а физиката е по-зле и кървищата изглеждат различно.
Der Meister
Обратна връзка:

Мнение от Der Meister »

Саме, ти не беше цъкал DLC-тата, нали? :D Аз ся ги врътнах. Има 1 ново ниво (The Bunker) от Operation Zombie Bunker DLC-то, 1 ново оръжие (топ) в Demonic Vacation At The Blood Sea DLC-то (но нивата, в които може да се играе с него са стари) както и опцията някои от старите нива да се играят, гледани отгоре (което е мега малоумно и неудобно за игра) в Heaven's Above DLC-то. Останалите DLC-та съдържат липсващите нива от оригиналната игра. Общо взето не си заслужава особено да се занимаваш, но ако имаш време за губене, може да им хвърлиш 1 око на длц-тата. Мен последно време ми се цъкат подобни игри и гледам да изиграя всичко, което съм пропуснал :D
Публикувай отговор