Новия Painkiller
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
Re: Новия Painkiller
Синия артефакт е направен доста яко 
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
-
Serious Sam
- Горд Пролетарий
- В момента играе: Serious Sam
- Обратна връзка:
http://forum.nordicgames.at/showthread. ... t-2nd-2012
Tomorrow we will have some blitz give-aways for the beta via our forums, and on our facebook-site; better have your mouse cleaned and that steam client ready for pasting the code. first come, first serve, starting tomorrow.
¯\_(ツ)_/ ¯
- Omega-x
- Супер Марио или Смърт
ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХ
хванах се
<3Bandaids don't fix bullet holes<3
Taytay.
Taytay.
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
така е като поглеждаш снимка от ГИФУРА периода, месец и половина по-късно! 
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
-
Serious Sam
- Горд Пролетарий
- В момента играе: Serious Sam
- Обратна връзка:
Бетата почна и Youtube се напълни с ingame клипове. Като цяло изглежда добре, макар и абсолютно нищо впечатляващо на пръв поглед. Изглежда малко по-небрутална в сравнение с оригинала.
¯\_(ツ)_/ ¯
Това на Уидол червеното момиче със зъбите ли е, ще ми зарежда аудиото, ама не и картинката.
-
Der Meister
- Обратна връзка:
http://www.zamunda.net/details.php?id=322201&hit=1
Поцъках го малко, има известни промени спрямо оригинала (освен графиката) ама като цяло мисля, че няма голям смисъл да се играе ако си играл оригинала
Поцъках го малко, има известни промени спрямо оригинала (освен графиката) ама като цяло мисля, че няма голям смисъл да се играе ако си играл оригинала
Наистина, толкова е еднакакъв тоя Painkiller с първия, че чак направо няма значене коя от двете игри ще играеш
Като че ли малко по-бързо се движи всичко, а физиката е по-зле и кървищата изглеждат различно.
-
Der Meister
- Обратна връзка:
Саме, ти не беше цъкал DLC-тата, нали?
Аз ся ги врътнах. Има 1 ново ниво (The Bunker) от Operation Zombie Bunker DLC-то, 1 ново оръжие (топ) в Demonic Vacation At The Blood Sea DLC-то (но нивата, в които може да се играе с него са стари) както и опцията някои от старите нива да се играят, гледани отгоре (което е мега малоумно и неудобно за игра) в Heaven's Above DLC-то. Останалите DLC-та съдържат липсващите нива от оригиналната игра. Общо взето не си заслужава особено да се занимаваш, но ако имаш време за губене, може да им хвърлиш 1 око на длц-тата. Мен последно време ми се цъкат подобни игри и гледам да изиграя всичко, което съм пропуснал