кур капан написа:
алми, угандийците не могат сами да изберат кой да ги управлява.
кур капан написа:
High_voltage написа: каква "ебавка" и каква "капка". тоя комикс си каза нещата точно такива каквито са. xD
Gipo написа:Момчета, получили сте съвсем обективна и 100% вярна информация за случващото се посредством статии и филмчета в ютюб. Цялата работа ви е съвсем ясна, сякаш сте били там. Коментарите ви съдържат 1000% неоспорими факти.
Благодаря за вниманието.
Gipo написа:Ами аз си признавам, че не се чувствам добре от факта, че се случват такива неща по света.
Ама примерно това, че искат да правят синята зона 2лв на час + да е от по-рано и до по-късно... ме вълнува повече, честно казано. Щото е съвсем нормално с приоритет да ме вълнуват нещата, които пряко ми влияят и чак после всичко останало.
Ейййй лелееееWarbringer написа:Тъпо ми е и като се сблъскам с някоя малоумна селска пръчка.
Да, нали, точно ентъртейнмънт индустрията ти е виновна за разпространяването на жаргонни думи...High_voltage написа:Едно време "бате" беше males only, а който избиваше на шопски говор го отлъчваха от социума. Изисканият джентълмен в мен негодува.
Ма не мога да ги виня. И родителите им не бих винил. Ентъртейнмънт индустрията разваля хората.
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Симо написа:снощи
пиян
без книжка
съм карал без колан
чужда кола
пълна с крадена царевица
облечен като полицай

Dante написа:Курво, ако щеш ми вярвай, ама в момента имам най-бруталната комбинация от разстройство и запек...............