KONY 2012

Нещата от живота
Аватар
Till.Lindemann

Re: KONY 2012

Мнение от Till.Lindemann »

кур капан написа:Изображение
:!: :!: :!:

алми, угандийците не могат сами да изберат кой да ги управлява.
Аватар
Gipo

Мнение от Gipo »

High_voltage написа: каква "ебавка" и каква "капка". тоя комикс си каза нещата точно такива каквито са. xD
:arrow:
Gipo написа:Момчета, получили сте съвсем обективна и 100% вярна информация за случващото се посредством статии и филмчета в ютюб. Цялата работа ви е съвсем ясна, сякаш сте били там. Коментарите ви съдържат 1000% неоспорими факти.

Благодаря за вниманието.
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Аватар
thewhitestig

Мнение от thewhitestig »

Интересно видео по въпроса от Alex Jones. http://www.youtube.com/watch?v=H3Z0Z33ODD4
Аватар
wannabe
Обратна връзка:

Мнение от wannabe »

Не съм гледал клипчето, вероятно няма и да го гледам щото си признавам, че ме боли кура за Уганда. Както съм сигурен, че 90% от хората share-нали клипчето не са изгледали повече от 2 минути от него ма се правят на интересни
Deprivd
Обратна връзка:

Мнение от Deprivd »

^

еми да
МИНИМУМ, примерно, сешсе, а у?
Аватар
Gipo

Мнение от Gipo »

Ами аз си признавам, че не се чувствам добре от факта, че се случват такива неща по света.
Ама примерно това, че искат да правят синята зона 2лв на час + да е от по-рано и до по-късно... ме вълнува повече, честно казано. Щото е съвсем нормално с приоритет да ме вълнуват нещата, които пряко ми влияят и чак после всичко останало.
За американците е ясно, че ще са причината за трета световна война.
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Warbringer
В момента играе: На стражари и апаши. И покер.

Мнение от Warbringer »

Gipo написа:Ами аз си признавам, че не се чувствам добре от факта, че се случват такива неща по света.
Ама примерно това, че искат да правят синята зона 2лв на час + да е от по-рано и до по-късно... ме вълнува повече, честно казано. Щото е съвсем нормално с приоритет да ме вълнуват нещата, които пряко ми влияят и чак после всичко останало.

Именно. И на мен ми е криво, че стават такива неща. Даже ми е криво, заради нехуманното отношение към животните в индустриалните ферми. Кофти ми е като видя стар човек, който моли случаен минувач да му купи баничка. Тегаво ми е, че 50% от американците са дебели свини и не правят нищо по въпроса. Тъпо ми е и като се сблъскам с някоя малоумна селска пръчка.
Ама такъва е живота - шарен.
a.k.a. Disturbed

These words I write keep me from total madness.

How many of you people know you're REALLY alive ?!
Deprivd
Обратна връзка:

Мнение от Deprivd »

Warbringer написа:Тъпо ми е и като се сблъскам с някоя малоумна селска пръчка.
Ейййй лелееее :lol: :lol: :lol:

Да ви разкажа наскоро какво ми се случи. Беше един от наистина редките пъти, в които пътувах с метро. Нямам музика, и си кеся. На една от спирките се чува обявление: "Метростанция Жолио-Кюри".
Срещу мене седяха някакви малки пачавретини, хубавки, ама... Една от тях се цепи: "Хъхъъъ батеее да я бЕха кръстИли таа спирка Сульо и Пульо."

Аз избухвам във внезапен, гръмогласен, безсрамен смях и момето се обръща към мен със зле прикрита обида: "E, кво, да не съм от София, че да го знам".

На мене ми стана още по-смешно, потекоха ми сълзи чак, ама се насилих да спра, че ми стана неудобно от хората наоколо.
МИНИМУМ, примерно, сешсе, а у?
Маце Борко
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!

Мнение от Маце Борко »

Ахахахаха

Дееба тъпите бе, дееба
"Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура,
но в същността си е комплексиран простак..."

- Алминатора

"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
Аватар
bulLshi7
В момента играе: dota 3
Обратна връзка:

Мнение от bulLshi7 »

Упрекваме новото поколение, че са олигофрени, което е така, ама заради старото сме на тоя хал.
LA COKA
Маце Борко
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!

Мнение от Маце Борко »

Адски тъпи хора е имало и винаги ще си има, братче, тва не зависи много от поколенията
"Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура,
но в същността си е комплексиран простак..."

- Алминатора

"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
Аватар
thewhitestig

Мнение от thewhitestig »

High_voltage написа:Едно време "бате" беше males only, а който избиваше на шопски говор го отлъчваха от социума. Изисканият джентълмен в мен негодува.

Ма не мога да ги виня. И родителите им не бих винил. Ентъртейнмънт индустрията разваля хората.
Да, нали, точно ентъртейнмънт индустрията ти е виновна за разпространяването на жаргонни думи...

А относно простотията която е обгърнала младото поколение - че е така няма спор, но не забравяйте че има разлика от човек до човек. "Ентъртейнмънт индустрията" не е главен фактор в интелектуалното развитие на даден индивид. Както винаги е имало прости хора, така винаги ще има и умни.

Преди 2 години имаше един пост в форума който гласеше, че всички родени след 92-ра са изумително тъпи. Това твърдение беше толкова безпочвено, че нямам думи да го опиша каква пълна простотия беше. Автора на поста, почнал да се възгордява от интелекта си и решил да хейти на базата на свой наблюдения, че по-възрастните (младежи) имали някакси по-висок интелект от по-малките. You don't say.
Изображение
Не е нужно да притежаваш нобелова награда, че да се сетиш че развитието на един човек протича заедно с израстването му.
The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Обратна връзка:

Мнение от The Chameleon »

сегашните поколения са чеда на турбофолк феновете, какъв акъл, отговорност и образованост очаквате :?: :!:
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Аватар
Liberty
В момента играе: League of Legends
Обратна връзка:

Мнение от Liberty »

Аре бе, седна ли сте тука като некви баби да се одумвате младите, чак смешно ми става :lol:

Иначе това за Кони си е win-win ситуация както и да го погледнем. От една страна се спира един масов убиец, от друга се спира инвазията на Китай в региона :D
http://www.divinitas-crew.com
Ghost reporting!
Serious Sam
Горд Пролетарий
В момента играе: Serious Sam
Обратна връзка:

Мнение от Serious Sam »

"След като Щатският конгрес заявява, че Кони не представлява достатъчна финансова заплаха и не е основен проблем за сигурността в страната"

САЩ - носители и гарант за свобода, демокрация, човешки права - кура ми.

No oil - no freedom, bitcheZ!!!
¯\_(ツ)_/ ¯
Аватар
Pennywise
Latinica

Мнение от Pennywise »

KONY 2012! HELP NIGGERS TO STOP NIGGGERDOM
Симо написа:снощи
пиян
без книжка
съм карал без колан
чужда кола
пълна с крадена царевица
облечен като полицай
Аватар
SonicVibe
стига спамил
В момента играе: real_life.exe

Мнение от SonicVibe »

Изображение
Dante написа:Курво, ако щеш ми вярвай, ама в момента имам най-бруталната комбинация от разстройство и запек...............
Публикувай отговор