Ако правотата ти се материализира и болката е предизвикана от правотата ти,
Ти следва да бъдеш един огромен негърски к*р
'Ми да увеличат пенсионната възраст само на някои професии, к'во е т'ва "всички под ножа?"doom123 написа:Не с 1 година трябваше да се повиши пенсионната възраст, а направо с 4-5. Всички ревете как са нарушени човешките права, закони, Конституция и тн обаче никой не иска да се замисли пред какъв колапс е пенсионната система на Западния свят. Практикуващите някои професии се пенсионират на по 45 години и след това какво - 40 години се изплаща пенсия. И когато пенсионерите станат 60% кой ще ги издържа. Станахме като гърците - стачкуваме, защото ни мързи. Жалко само, че тоя скапан народ никога няма да се научи, че само с работа и учене ще имаме по светло бъдеще.
Warbringer » 16:12 » написа:и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко
Е бате можеш и по добре. Са да повториш един и същи лаф в рамките на 30мин. Жалко е. Като горд представител на българската образователна система мога да кажа, че когато човек започне да си повтаря шегите, нещата не вървят на добре.The Chameleon написа:awwwнякой май се засегна, че ми е смешно как е поредния мрънкащ дрисльо
![]()
Пример за функциониращ държавен апарат, ма'ни ти.doom123 написа: @Hurford Обаче чл.6 от Конституцията казва, че всички граждани са равни. Гласува ли го това НС и КС веднага го реже.
Warbringer » 16:12 » написа:и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко
Не, там си шот си тъп.Hurford написа: Прочее, там съм, понеже съм 12-ти клас и си нямам друга работа, а протести обичам. Ако има други PCM изроди, да звънкат.
Т.е. държавата я има ако не се увеличи пенсионната възраст?High_voltage написа:не-е! никой не иска държавата да му е бавачка и да му бърше гъза (поне се надявам, че е така). като за начало, хората искат държавата просто ДА Я ИМА. щото сега я няма.
Държавата е абдикирала.
Sturm написа: къв ханс бе...
Пени написа:ma nikoi ne ti chete na teb postovete be
спокойно, в България средната продължителност не се вдига, тя е няколко години над пенсионната. Основното бреме са бивши милиционери и военни дето се пенсионират на 40-45 и получават баси пенсиите.Andrey358 написа:Jeremy Clarkson за протестите:
http://youtu.be/NuuDnqSPnhA
Съгласен съм с него![]()
И освен това! Както казах и в темата за Иран, бих подкрепил протест, и дори гражданско неподчинение и бунт, стига да е смислено и справедливо. В случая, вдигането на пенсионната възраст ни засяга най-вече нас младите, щото докато ние остареем сигурно възрастта ще е станала 80 години, но в случая просто няма какво да се направи. И не е само в Бг. Европейците като цяло, вече не раждаме по девет деца. Населението е застаряващо, същевременно се повишава средната продължителност на живота. Съотношението пенсионери/работещи се увеличава в полза на пенсионерите и скоро ще се стигне до момента в който на един работещ ще се падат по двама и повече пенсионери. Следователно вдигането на пенсионната възраст е единственото разумно решение, ако искаме след време изобщо да има пенсии.
Пени написа:ma nikoi ne ti chete na teb postovete be