Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Re: Национален протест на 30.11.11.
Публикувано на: 29 Ное 2011 22:12

Актив, толкова си прав, че боли.

Ако правотата ти се материализира и болката е предизвикана от правотата ти,

Ти следва да бъдеш един огромен негърски к*р 8-)

Профил

Публикувано на: 29 Ное 2011 22:46

Не с 1 година трябваше да се повиши пенсионната възраст, а направо с 4-5. Всички ревете как са нарушени човешките права, закони, Конституция и тн обаче никой не иска да се замисли пред какъв колапс е пенсионната система на Западния свят. Практикуващите някои професии се пенсионират на по 45 години и след това какво - 40 години се изплаща пенсия. И когато пенсионерите станат 60% кой ще ги издържа. Станахме като гърците - стачкуваме, защото ни мързи. Жалко само, че тоя скапан народ никога няма да се научи, че само с работа и учене ще имаме по светло бъдеще.

Профил

Публикувано на: 29 Ное 2011 23:08

Я Хамелеона. Преди години те гледах, че нещо беше изостанал с постовете, но сега си се стегнал. Отваряш по 3 подпрозореца в мозилата и набързо ни нахранваш нас шнорхелите, а?

Профил

Аватар
Местоположение: Aruba, Jamaica, Bermuda, Bahama, a place called Kokomo
Публикувано на: 29 Ное 2011 23:27

doom123 написа:
Не с 1 година трябваше да се повиши пенсионната възраст, а направо с 4-5. Всички ревете как са нарушени човешките права, закони, Конституция и тн обаче никой не иска да се замисли пред какъв колапс е пенсионната система на Западния свят. Практикуващите някои професии се пенсионират на по 45 години и след това какво - 40 години се изплаща пенсия. И когато пенсионерите станат 60% кой ще ги издържа. Станахме като гърците - стачкуваме, защото ни мързи. Жалко само, че тоя скапан народ никога няма да се научи, че само с работа и учене ще имаме по светло бъдеще.

'Ми да увеличат пенсионната възраст само на някои професии, к'во е т'ва "всички под ножа?"

Прочее, там съм, понеже съм 12-ти клас и си нямам друга работа, а протести обичам. Ако има други PCM изроди, да звънкат.

Warbringer » 16:12 » написа:
и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко

Профил

Публикувано на: 30 Ное 2011 00:01

The Chameleon написа:
awww :( някой май се засегна, че ми е смешно как е поредния мрънкащ дрисльо :?: :?:

Е бате можеш и по добре. Са да повториш един и същи лаф в рамките на 30мин. Жалко е. Като горд представител на българската образователна система мога да кажа, че когато човек започне да си повтаря шегите, нещата не вървят на добре.
@Hurford Обаче чл.6 от Конституцията казва, че всички граждани са равни. Гласува ли го това НС и КС веднага го реже.

Профил

Аватар
Местоположение: Aruba, Jamaica, Bermuda, Bahama, a place called Kokomo
Публикувано на: 30 Ное 2011 00:43

doom123 написа:
@Hurford Обаче чл.6 от Конституцията казва, че всички граждани са равни. Гласува ли го това НС и КС веднага го реже.

Пример за функциониращ държавен апарат, ма'ни ти. :rockon:

Warbringer » 16:12 » написа:
и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко

Профил

Аватар
Публикувано на: 30 Ное 2011 18:48

http://www.btv.bg/news/bulgaria/story/1 ... forma.html
Евала на всички, които са дошли! :)

Профил ICQ Skype WWW

Шефа на Кенефа
Аватар
В момента играе: на троянска чушка
Публикувано на: 30 Ное 2011 20:07

Hurford написа:
Прочее, там съм, понеже съм 12-ти клас и си нямам друга работа, а протести обичам. Ако има други PCM изроди, да звънкат.

Не, там си шот си тъп.

Най-обичам протести на тема "неам пари, държавата да ми даде".
Нема държава в Европа освен Италия, в която пенсионната възраст да е под 65 години бе :!:
За БДЖ-то да не говорим... Да ви го набия в държавните предприятия. Крадоха нафта цел живот, сега що ше ги режат. Ми щото са неефективни и в това положение чак държавната компания ше фалира, представете си колко е зле.

Ма давайте да протестираме, това е важното. Държавата да ми обърше гъза! Да не сме в комунизма още бе :!:

Профил ICQ

Шефа на Кенефа
Аватар
В момента играе: на троянска чушка
Публикувано на: 30 Ное 2011 20:43

High_voltage написа:
не-е! никой не иска държавата да му е бавачка и да му бърше гъза (поне се надявам, че е така). като за начало, хората искат държавата просто ДА Я ИМА. щото сега я няма.
Държавата е абдикирала.

Т.е. държавата я има ако не се увеличи пенсионната възраст?
Т.е. май бая си тъп?

Профил ICQ

Публикувано на: 30 Ное 2011 20:58

Цялата икономическа логика на правителството е малко по-нетъпа от тази на предходните :arrow:

Sturm написа:
къв ханс бе...

Профил

Аватар
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
Публикувано на: 30 Ное 2011 21:00

Ама какво "май" бе, Ерджане. Волтажния иска там нещо, ама какво иска и по-важното - как точно смята, че може да го постигне - изобщо не е наясно :D
Стачки трябва да има, ама аре да са с някаква смислена кауза, а не да се юрне цяла България да стачкува за няква простотия и утре като стане дума за нещо наистина важно - курец, никва реакция.

- Алминатора

"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето

Профил

Аватар
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
Публикувано на: 01 Дек 2011 02:25

Нещата не са добре, но ти наистина нямаш представа какво точно не е наред, как би могло да се оправи и какво не би трябвало да се закача. Аз също, между другото. Против съм обаче евтините интернетски надъхвания и гръмки думи за абдикирали държави, масови протести, господари и роби и т.н. Реалистично - България куца в правилната посока. И решението не е да я пратим в реанимацията, да отлежи там няколко месеца и след това да започне отначало от старта, а да вземем да й дадем един бастун най-малкото, докато й заздравее крака. Щото си падаш по такъв изказ, нали.

- Алминатора

"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето

Профил

Аватар
Публикувано на: 03 Дек 2011 15:37

осраха се с тая пенсионна възраст
не стига, че сме една от държавите, дето е най-ниска(май бяха давали за дания, че там била 65, и щели да я вдигат по 3 месеца следващите 4 години), тука за 61 мрънкаме. еми яжте ми хуя. ама качеството на живот им било по-високо и по-дълго щели да вземат пенсия там. еми яжте ми хуя. бях чел някъде, че българите имат средна най-дълга работна седмица от целия ЕС, ама сме били най-непродуктивни. еми верно, като се замислиш, леля ти Пенка, домакинка в детската градина, ако ще и 14 часов да и е работния ден, няма как да свърши повече работа от миньор за 6 часа работен ден. еми кво мрънкате тогава яжте ми хуя

БДЖ? Не искам да фалира, имам роднини там, които няма да има откъде да точат нафта...
Същата история като балъците от БАН. свикнали да са хрантутници, сега ги оптимизират, и, едва ли не, давай протести, щото държавата е виновна, че не ставаме за нищо друго. еми да ми ядат хуя

аве, като стана дума, за БАН кво ве е мнението? и те бучат, заплашват с някви големи драми, едва ли не държавата съществува заради тях. в часът на милен цветков(който принципно не ме кефи особено), бяха поканили 4-5 учени да говорят за проблемите им и, аджеба, кво ги правят тия милиони. и след като кавалите овъртаха 15 минути колко важна била финкцията им, нищо че никой не я вижда, милен цветков съвсем просто започна да пита всеки от тях какво е изобретил. едната нищо не била изобретила, ама имала 50 и не знам си колко статии, 100 и колко цитата и тн. другия, одобрявал паненти на чужди изобретатели, третия нам си кво... ако тва предаване беше с цел промяна на общественото мнение в полза на учените, вкараха си страхотен автогол.

каквото и да е, това е пътят. всички лаят дянков тва онова, ама за мен човека си е доста добър специалист в областта си. задачата му е да прави икономии, без значение какво мислят за него, и колко трактора ще има пред НС. аве кавали, Белгия, дето е точно 30 пъти по-голяма икономика от нас, прави съкращения с цел спестяване на пари, кви сме ние, че няма ве? ако ще и софия да се задръсти с трактори, реформи тряа да има. който иска да протестира, нещата така ще се оправят. искам като емигрирам след време, да не се срамувам, че съм от България(щото тогава ще трябва да се представям с елинския си произход, което пак не е добре..:D)

http://www.kpetkov.eu/node/258

Профил

Публикувано на: 03 Дек 2011 16:02

Дрисльо, като вземеш да блъскаш за 400 лева и те осигуряват на минималната заплата, просто защото нямаш достатъно връзки, като вземат да те карат да седиш по 12 часа 6 дни в седмицата и да ти се смеят в лицето че си некадърник и "недостатъчно продуктивен за Европата", като вземеш да грохваш още на 35 години от нерви и постоянни разправии с малоумни идиоти-връзкари, като вземеш да се чудиш каква магия да направиш, само и само детето ти и жена ти да не умрат от глад, тогава ми приказвай за ядене на хуй, дейба кретена недорасъл. Много е удобно да си лаеш у вас на топло при мама и тати, ама плесне ли те живота с целия си цинизъм и абсурдност друго ще пееш.

Профил

Аватар
Публикувано на: 03 Дек 2011 16:17

ей, тил, дебил бавен, мама ти тревоманска. Виж средната продължителност на живота в България, после виж в Дания, и тогава реви, че тук рано се пенсионирали хората :lol:

Ерджане, краденето в БДЖ става почти изцяло на високо ниво, а го отнасят обикновените работници. Ако ще се стачкува за нещо трябва да е това. А и с унищожаването на Кремиковци и промислешността като цяло за БДЖ не остана много, ако разчитат на пътнически транспорт гладни ще си умрат. Но съкращенията няма да оправят проблемите, краденето ще остане същото, просто работещите там ще са по-малко и по-прецакани.

А ти тилчо, мамин бавен, кво искаш от тия от БАН? С 50 милиона бюджет всеки от учените там десетки изобретения?! да има? Ебаси бавния олигофрен, махай се от България, дано да ти е кеф да лижеш задници в чужбина (щото за друго не ставаш) и да си мислиш, че прави нещо :lol: Бавни тревомани нито тук, нито там обичат, така че успех :lol:

За мрънкащите, че протестиращите не знаели какво искат-в България като има смислен протест с конкретни искания полицията набива хората докато не им омръзне да протестират и/или изобщо не се чува нищо за протеста, като случая с шистовия газ. Достатъчно показателно е, че докато протестите бяха срещу циганите всичко беше ок, ама като започна да се заформя нещо срещи правителството набързо започнаха бият протестиращите.

Профил

Аватар
В момента играе: League of Legends
Публикувано на: 03 Дек 2011 16:26

Jeremy Clarkson за протестите:
http://youtu.be/NuuDnqSPnhA

Съгласен съм с него :evil:

И освен това! Както казах и в темата за Иран, бих подкрепил протест, и дори гражданско неподчинение и бунт, стига да е смислено и справедливо. В случая, вдигането на пенсионната възраст ни засяга най-вече нас младите, щото докато ние остареем сигурно възрастта ще е станала 80 години, но в случая просто няма какво да се направи. И не е само в Бг. Европейците като цяло, вече не раждаме по девет деца. Населението е застаряващо, същевременно се повишава средната продължителност на живота. Съотношението пенсионери/работещи се увеличава в полза на пенсионерите и скоро ще се стигне до момента в който на един работещ ще се падат по двама и повече пенсионери. Следователно вдигането на пенсионната възраст е единственото разумно решение, ако искаме след време изобщо да има пенсии.

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 03 Дек 2011 16:30

Andrey358 написа:
Jeremy Clarkson за протестите:
http://youtu.be/NuuDnqSPnhA

Съгласен съм с него :evil:

И освен това! Както казах и в темата за Иран, бих подкрепил протест, и дори гражданско неподчинение и бунт, стига да е смислено и справедливо. В случая, вдигането на пенсионната възраст ни засяга най-вече нас младите, щото докато ние остареем сигурно възрастта ще е станала 80 години, но в случая просто няма какво да се направи. И не е само в Бг. Европейците като цяло, вече не раждаме по девет деца. Населението е застаряващо, същевременно се повишава средната продължителност на живота. Съотношението пенсионери/работещи се увеличава в полза на пенсионерите и скоро ще се стигне до момента в който на един работещ ще се падат по двама и повече пенсионери. Следователно вдигането на пенсионната възраст е единственото разумно решение, ако искаме след време изобщо да има пенсии.

спокойно, в България средната продължителност не се вдига, тя е няколко години над пенсионната. Основното бреме са бивши милиционери и военни дето се пенсионират на 40-45 и получават баси пенсиите.

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com