{SuPa-1337-Killa} написа:дала му приятелство![]()
жалакри сте всички ееееййй
Тоя па, да ти еба Цензурата майна на тебе бе, кво се обаждаш? Я обратно в кучи гъз
![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
{SuPa-1337-Killa} написа:дала му приятелство![]()
жалакри сте всички ееееййй
Vermic написа:Има държави където кръвосмешението е позволено
Aware написа:Vermic написа:Има държави където кръвосмешението е позволено
В държави от третия свят като Турция например официално не е разрешено, но понеже жените им са денонощно облечени като нинджи със сигурност често стават грешки, къде неволни къде нарочно - простено им е една кръв са с мангалите при които тва си е практика.
Ерджан написа:Само дето Турция е член на НАТО и съюзник на Америка докато съществува източния блок, така че е държава от първия свят.![]()
И бях на море в Анталия преди няколко години и нито една нинджа не видях, но се нагледах на азиатки по прашки, и понеже са съседна държава на Иран, чиито жени споменахме в другата тема - мацките им, поне тези без мустаци, са доста сносни
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Serious Sam написа:Само Гошо ще я види, ако сака де...
Пени написа:ma nikoi ne ti chete na teb postovete be
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Serious Sam написа:ЗАЩО НА МЕН, МАМКА МУ?