sakatlyk написа:Ами това е - счупих дясна ръка, а не съм левичар - препоръчайте игра за една ръка по възможност без да има нужда от бързи и точни движения с мишката, благодаря
Syberia е добра игра.Особено втората част.Също така бих ти препоръчал The Black Mirror.
Походови стратегии и куестове не би трябвало да имаш никакъв проблем да играеш, понеже не се изискват никакви бързи или кой знае колко прецизни движения. В този ред на мисли игри като Heroes/Disciples са добри, а Black Mirror е наистина готин куест. Ако не си фен на старите заглавия, изтегли си втората и третата част, които са отпреди 2-3 години само, добри са и не изискват да знаеш какво се случва в първата част. РПГ-та, в които можеш да паузираш също са вариант, но според мен няма да ти е чак толкова готино. Все пак Planescape Torment е много добра игра, която обаче не си споменал да си играл вече. Ако все пак искаш нещо "малко по-живо", то си спомням, че съм цъкал разни рейсъри само с една ръка, при това лявата - с която на шутърите си управлявам героя. С малко нагласяне на контролите, които често в този тип игри не са много, ще можеш да правиш всичко с една ръка.