Ами това е - счупих дясна ръка, а не съм левичар - препоръчайте игра за една ръка по възможност без да има нужда от бързи и точни движения с мишката, благодаря
Syberia е добра игра.Особено втората част.Също така бих ти препоръчал The Black Mirror.
MetalGearRex
30 Ное 2003 00:24 Мнения: 2086 Местоположение: Alaska secret underground military base
В момента играе: GTA IV, Heroes 6
Заглавие: Re: Препоръчайте игра за една ръка
Публикувано на: 03 Окт 2011 14:19
Походови стратегии и куестове не би трябвало да имаш никакъв проблем да играеш, понеже не се изискват никакви бързи или кой знае колко прецизни движения. В този ред на мисли игри като Heroes/Disciples са добри, а Black Mirror е наистина готин куест. Ако не си фен на старите заглавия, изтегли си втората и третата част, които са отпреди 2-3 години само, добри са и не изискват да знаеш какво се случва в първата част. РПГ-та, в които можеш да паузираш също са вариант, но според мен няма да ти е чак толкова готино. Все пак Planescape Torment е много добра игра, която обаче не си споменал да си играл вече. Ако все пак искаш нещо "малко по-живо", то си спомням, че съм цъкал разни рейсъри само с една ръка, при това лявата - с която на шутърите си управлявам героя. С малко нагласяне на контролите, които често в този тип игри не са много, ще можеш да правиш всичко с една ръка.
___________________________________ Never save anything for the swim back!
doggymien4o
30 Мар 2009 20:04 Мнения: 1352 Местоположение: София
В момента играе: Квот фана
Заглавие: Re: Препоръчайте игра за една ръка
Публикувано на: 03 Окт 2011 21:04
Походова стратегия, братле Heroes 3
___________________________________ жената трябва да прави само 70 неща - 69 и мусака ...master freakout... ...the world is full of shit...
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения