човек написа:Ямбол - града на мечтите.

Вярно е че е града на мечтите. Хората мечтаят да се махнат колкото се може по-скоро
човек написа:Ямбол - града на мечтите.
Till Lindemann написа:за берлин не се съгласявам много
аз мислех да правя темата според вас кой е най красивият град в европа/света, ама щеше да почне едно мерене на пишки кой къде е ходил, и щяхте да осерете темата
абе за мушмороците, които си искат североЗАПАДА и югоЗАПАДА си има опция от село съм
щото не смятам, че ямбол и враца могат да са в една класация с пловдив и велико търново
vanmx написа:а пък от соц времената имаме само грозни панелки и депресиращи бетонни сгради и паметници превърнати в нарокомански кенефи
Lich King написа:Моридине имаме няколко села и знам какво е, ама твоето е малко по различно. Защо като си на село трябва 100% да гледаш някви животни и да си оцапан с лайна? Или пък да гледаш всички култури? 2-3 реда домати, 1 ред краставици и малко салата. Ние животни не гледаме, да поливам доматите или да засадя нещо не ми е проблем, правил съм го.Дървата се цепят с Хусварна-та. По принцип може и без тях щото парното е с електрическа горелка Lamborghini. Много на сериозно го взимаш, като може да ти е много по лесноДа впрягам кон? Dude wtf ! Едно тракторче от тия които стават и за оран, ама и гуми им се слагат + ремърке е много по добре
За Димитровград съм чувал хубави неща, но не съм бил ;d
Till Lindemann написа:умишлено в анкетата са по-големите градове, защото шанса хората от форума да са ги посещавали е по-голям и могат да изкажат лични впечатления
Моридин написа:.........................
Dexter написа:Абе майната му. Най-красивото момиче, което някога съм виждал, живее в Сливен -> тва е най-хубавия град.
Пени написа:ma nikoi ne ti chete na teb postovete be
Till Lindemann написа:начи да си в баварец, облечен добре, с яки курви около теб не ти доставя кеф?