Трябва ли мъжете да се обезкосмяват?
Re: Трябва ли мъжете да се обезкосмяват?
Е, не всяка жена харесва космите и не всяка жена харесва безкосмието...
Това е до лична преценка. Аз съм за "Да".
Това е до лична преценка. Аз съм за "Да".
Лол момчета who you were again ? Не че нещо ама, някакви вмирисани пуберчета/метъли/балъци/нърдове/гейченца не ми влияете дори малко. Якото в случая е че вие си мислите, че всъщност рейджвам, а в случая просто съм си поставил за цел да нареждам малоумниците в форума. Boby е един от тях и съм му го казал и по-добре да ме банва вече, за да не се изкушавам да влизам при нещастници и путки като вас. Със здраве.
Само тоя Трололо ми е интересно как му е другия ник, защото малко от малко прави разлика от другите пишлегари и не е чак толкова отчайващ.
Само тоя Трололо ми е интересно как му е другия ник, защото малко от малко прави разлика от другите пишлегари и не е чак толкова отчайващ.
-
- Псевдо рейцър
- В момента играе: Всичко без аниме игри
осъзнаваш ли колко много дрисня исра туко що
Drecher написа:От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.
Да, и то право в невръстната ти устичка . . .
-
- В момента играе: Игрътъ
Значи ти се чувстваш добре, когато можеш по всяко време когато те заболи гъза, да препсуваш някакви си юзъри от някакъв си форум и в собствените си очи да се издигнеш на космически висини от тях - някакви си юзъри от някакъв си форум.
От една страна ти завиждам, щото на мене май ми трябва много повече, за да ми е айляче.
От друга страна излиза, че си заблуден и комплексиран чикиджия с рядка липса на въображение, при това.
Сега вече не ти завиждам толко много.
Боби, не го банвай, човека. Виж само колко много означава форума за него, с какво благосъстояние и усещане за интелектуално превъзходство и върховна полова мощ го надарява. Как би могъл да му го отнемеш, Боби, как...
Оф, тва беше педалско. Котьо, хои се еби някъде, че най-вече от туй имаш нужда.
От една страна ти завиждам, щото на мене май ми трябва много повече, за да ми е айляче.
От друга страна излиза, че си заблуден и комплексиран чикиджия с рядка липса на въображение, при това.
Сега вече не ти завиждам толко много.
![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
Боби, не го банвай, човека. Виж само колко много означава форума за него, с какво благосъстояние и усещане за интелектуално превъзходство и върховна полова мощ го надарява. Как би могъл да му го отнемеш, Боби, как...
Оф, тва беше педалско. Котьо, хои се еби някъде, че най-вече от туй имаш нужда.
-
- В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
DJ Cat написа:в случая просто съм си поставил за цел да нареждам малоумниците в форума
А я веднага да си ебеш майката.
"Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура,
но в същността си е комплексиран простак..."
- Алминатора
"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
- Алминатора
- кримсънчето
Трололо същия малоумник си, връщам си думите. Мислех че имаш мозък, за разлика от останалите ретардчета, но съм грешал.
Моридине хой си навирай високоемоционалните емо постове някъде другаде, мразя гейченца. Не си дорасъл да се правиш на гъзар, още си живееш в детския малоумен свят изпълнен с илюзий и това личи от всеки един ''високоинтелигентен'' пост, където филосовстваш до безобразие. Казано с други думи, гледай си в паницата лекенце.
Събирайте се в една тема да не ви троля във всичките, че да не ровя много из форума да търся дебили и да пиша офтопик. Идвайте на куп лайненцата.
Моридине хой си навирай високоемоционалните емо постове някъде другаде, мразя гейченца. Не си дорасъл да се правиш на гъзар, още си живееш в детския малоумен свят изпълнен с илюзий и това личи от всеки един ''високоинтелигентен'' пост, където филосовстваш до безобразие. Казано с други думи, гледай си в паницата лекенце.
Събирайте се в една тема да не ви троля във всичките, че да не ровя много из форума да търся дебили и да пиша офтопик. Идвайте на куп лайненцата.
-
Млъкни бе, олигофрен, млъкни, че ще изкопаеш някоя дупка в реалността, мамичката ти...
- Алминатора
- кримсънчето
- Алминатора
- кримсънчето
Това ли измисли емото на форума. Помисли пак, не си интересен. Дори наредбите ти са гейски, заеби женчото умрял.
-
- Псевдо рейцър
- В момента играе: Всичко без аниме игри
много тъпо лапе си чак не е истина ![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
Drecher написа:От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.
-
DJ Cat написа:Това ли измисли емото на форума. Помисли пак, не си интересен. Дори наредбите ти са гейски, заеби женчото умрял.
На никого не му се занимава с тебе, че да ти каже повече от едно изречение просто

- Алминатора
- кримсънчето
- Алминатора
- кримсънчето
- blackmaster
- В момента играе: Red alert 3
Cat нареждаш като тираджия ! Ако ще тролиш и си,си поставил цел да нервиш потребителите на форума просто от скука(дано да е така,щото иначе трябва да си мега пропаднало животно),поне го прави добре ! В момента само отегчаваш.
ЩАСТИЕ= А.П.Е.Л. 96
Апнем, Пийнем, Ебнем, Легнем и така до 96. Апелът към който се коренят идеологичните основи на партийното движение "Коалиция за Успешно Развитие и Европейски Ценности" съкратено К.У.Р.Е.Ц ..
Апнем, Пийнем, Ебнем, Легнем и така до 96. Апелът към който се коренят идеологичните основи на партийното движение "Коалиция за Успешно Развитие и Европейски Ценности" съкратено К.У.Р.Е.Ц ..
Мене пък ме забавлява човека.

Мишки. Ама вие си го знаете.
dj cat, аре да ти видя снимка бе, сдухан.
Пени написа:ma nikoi ne ti chete na teb postovete be
-
wiedzmin написа:dj cat, аре да ти видя снимка бе, сдухан.

- Ic3S
- В момента играе: Civilization V, Crysis 2 MP Demo
- Обратна връзка:

Do you know how you can tell that a game is going to be something special? When its demo ends with the main character getting his dick sucked by twins, then admits that his game better be good because it "took twelve fucking years" to make.
- Макс Пейн
- В момента играе: на сигурно...
- Обратна връзка:
DJ Cat написа:Лол момчета who you were again ? Не че нещо ама, някакви вмирисани пуберчета/метъли/балъци/нърдове/гейченца не ми влияете дори малко. Якото в случая е че вие си мислите, че всъщност рейджвам, а в случая просто съм си поставил за цел да нареждам малоумниците в форума. Boby е един от тях и съм му го казал и по-добре да ме банва вече, за да не се изкушавам да влизам при нещастници и путки като вас. Със здраве.
Искам да ми кажеш честно - наистина ли ти е забавно да псуваш наред във форума? Не мога те разбера, вярно, че тук има толкова тъпи, че си го заслужават, ама пък да ти е забавно да го правиш?
"Съединителят е връзката между двигателя и усмивката...
Все агенти сме!
Все агенти сме!
Човек, не е забавно, но просто като прочета няколко такива поста, не издържам. Не виждаш ли какви лайненца са останали само, а форума е заприличал на гъз, без една свястна тема. Заслужават си го дееба.
-
Ми направи свястна тема вместо да мъцаш като коза бе, коте.
- Алминатора
- кримсънчето
- Алминатора
- кримсънчето