Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Трябва ли мъжете да се обезкосмяват? Публикувано на: 31 Авг 2010 16:13
Е, не всяка жена харесва космите и не всяка жена харесва безкосмието... Това е до лична преценка. Аз съм за "Да".
|
|
|
|
|
DJ Cat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Трябва ли мъжете да се обезкосмяват? Публикувано на: 31 Авг 2010 21:31
Лол момчета who you were again ? Не че нещо ама, някакви вмирисани пуберчета/метъли/балъци/нърдове/гейченца не ми влияете дори малко. Якото в случая е че вие си мислите, че всъщност рейджвам, а в случая просто съм си поставил за цел да нареждам малоумниците в форума. Boby е един от тях и съм му го казал и по-добре да ме банва вече, за да не се изкушавам да влизам при нещастници и путки като вас. Със здраве.
Само тоя Трололо ми е интересно как му е другия ник, защото малко от малко прави разлика от другите пишлегари и не е чак толкова отчайващ.
|
|
|
|
|
{SuPa-1337-Killa}
|
Псевдо рейцър |
|
В момента играе: Всичко без аниме игри
|
|
Заглавие: Re: Трябва ли мъжете да се обезкосмяват? Публикувано на: 31 Авг 2010 21:56
осъзнаваш ли колко много дрисня исра туко що
Drecher написа: От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.
|
|
|
|
|
DJ Cat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Трябва ли мъжете да се обезкосмяват? Публикувано на: 31 Авг 2010 23:12
Да, и то право в невръстната ти устичка . . .
|
|
|
|
|
долу_админа
|
|
В момента играе: Игрътъ
|
|
Заглавие: Re: Трябва ли мъжете да се обезкосмяват? Публикувано на: 31 Авг 2010 23:28
Значи ти се чувстваш добре, когато можеш по всяко време когато те заболи гъза, да препсуваш някакви си юзъри от някакъв си форум и в собствените си очи да се издигнеш на космически висини от тях - някакви си юзъри от някакъв си форум. От една страна ти завиждам, щото на мене май ми трябва много повече, за да ми е айляче. От друга страна излиза, че си заблуден и комплексиран чикиджия с рядка липса на въображение, при това. Сега вече не ти завиждам толко много. Боби, не го банвай, човека. Виж само колко много означава форума за него, с какво благосъстояние и усещане за интелектуално превъзходство и върховна полова мощ го надарява. Как би могъл да му го отнемеш, Боби, как... Оф, тва беше педалско. Котьо, хои се еби някъде, че най-вече от туй имаш нужда.
|
|
|
|
|
Маце Борко
|
|
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: Трябва ли мъжете да се обезкосмяват? Публикувано на: 01 Сеп 2010 01:00
DJ Cat написа: в случая просто съм си поставил за цел да нареждам малоумниците в форума А я веднага да си ебеш майката.
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
|
DJ Cat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Трябва ли мъжете да се обезкосмяват? Публикувано на: 01 Сеп 2010 22:02
Трололо същия малоумник си, връщам си думите. Мислех че имаш мозък, за разлика от останалите ретардчета, но съм грешал.
Моридине хой си навирай високоемоционалните емо постове някъде другаде, мразя гейченца. Не си дорасъл да се правиш на гъзар, още си живееш в детския малоумен свят изпълнен с илюзий и това личи от всеки един ''високоинтелигентен'' пост, където филосовстваш до безобразие. Казано с други думи, гледай си в паницата лекенце.
Събирайте се в една тема да не ви троля във всичките, че да не ровя много из форума да търся дебили и да пиша офтопик. Идвайте на куп лайненцата.
|
|
|
|
|
Маце Борко
|
|
|
|
Заглавие: Re: Трябва ли мъжете да се обезкосмяват? Публикувано на: 01 Сеп 2010 22:20
Млъкни бе, олигофрен, млъкни, че ще изкопаеш някоя дупка в реалността, мамичката ти...
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
|
|
|
|
|
DJ Cat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Трябва ли мъжете да се обезкосмяват? Публикувано на: 01 Сеп 2010 22:52
Това ли измисли емото на форума. Помисли пак, не си интересен. Дори наредбите ти са гейски, заеби женчото умрял.
|
|
|
|
|
{SuPa-1337-Killa}
|
Псевдо рейцър |
|
В момента играе: Всичко без аниме игри
|
|
Заглавие: Re: Трябва ли мъжете да се обезкосмяват? Публикувано на: 01 Сеп 2010 23:10
много тъпо лапе си чак не е истина
Drecher написа: От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.
|
|
|
|
|
Маце Борко
|
|
|
|
Заглавие: Re: Трябва ли мъжете да се обезкосмяват? Публикувано на: 01 Сеп 2010 23:17
DJ Cat написа: Това ли измисли емото на форума. Помисли пак, не си интересен. Дори наредбите ти са гейски, заеби женчото умрял. На никого не му се занимава с тебе, че да ти каже повече от едно изречение просто
|
|
|
|
|
blackmaster
|
|
В момента играе: Red alert 3
|
|
Заглавие: Re: Трябва ли мъжете да се обезкосмяват? Публикувано на: 02 Сеп 2010 01:05
Cat нареждаш като тираджия ! Ако ще тролиш и си,си поставил цел да нервиш потребителите на форума просто от скука(дано да е така,щото иначе трябва да си мега пропаднало животно),поне го прави добре ! В момента само отегчаваш.
___________________________________ ЩАСТИЕ= А.П.Е.Л. 96 Апнем, Пийнем, Ебнем, Легнем и така до 96. Апелът към който се коренят идеологичните основи на партийното движение "Коалиция за Успешно Развитие и Европейски Ценности" съкратено К.У.Р.Е.Ц ..
|
|
|
|
|
Anon
|
|
|
|
Заглавие: Re: Трябва ли мъжете да се обезкосмяват? Публикувано на: 02 Сеп 2010 20:27
Мене пък ме забавлява човека.
|
|
|
|
|
DJ Cat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Трябва ли мъжете да се обезкосмяват? Публикувано на: 02 Сеп 2010 21:39
Мишки. Ама вие си го знаете.
|
|
|
|
|
->Изход<-
|
|
|
|
Заглавие: Re: Трябва ли мъжете да се обезкосмяват? Публикувано на: 02 Сеп 2010 23:06
dj cat, аре да ти видя снимка бе, сдухан.
|
|
|
|
Заглавие: Re: Трябва ли мъжете да се обезкосмяват? Публикувано на: 03 Сеп 2010 00:03
wiedzmin написа: dj cat, аре да ти видя снимка бе, сдухан.
|
|
|
|
|
Ic3S
|
|
В момента играе: Civilization V, Crysis 2 MP Demo
|
|
Заглавие: Re: Трябва ли мъжете да се обезкосмяват? Публикувано на: 03 Сеп 2010 09:59
___________________________________ Do you know how you can tell that a game is going to be something special? When its demo ends with the main character getting his dick sucked by twins, then admits that his game better be good because it "took twelve fucking years" to make.
|
|
|
|
|
Макс Пейн
|
|
В момента играе: на сигурно...
|
|
Заглавие: Re: Трябва ли мъжете да се обезкосмяват? Публикувано на: 03 Сеп 2010 10:09
DJ Cat написа: Лол момчета who you were again ? Не че нещо ама, някакви вмирисани пуберчета/метъли/балъци/нърдове/гейченца не ми влияете дори малко. Якото в случая е че вие си мислите, че всъщност рейджвам, а в случая просто съм си поставил за цел да нареждам малоумниците в форума. Boby е един от тях и съм му го казал и по-добре да ме банва вече, за да не се изкушавам да влизам при нещастници и путки като вас. Със здраве.
Само тоя Трололо ми е интересно как му е другия ник, защото малко от малко прави разлика от другите пишлегари и не е чак толкова отчайващ. Искам да ми кажеш честно - наистина ли ти е забавно да псуваш наред във форума? Не мога те разбера, вярно, че тук има толкова тъпи, че си го заслужават, ама пък да ти е забавно да го правиш?
___________________________________ "Съединителят е връзката между двигателя и усмивката...
Все агенти сме!
|
|
|
|
|
DJ Cat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Трябва ли мъжете да се обезкосмяват? Публикувано на: 03 Сеп 2010 10:32
Човек, не е забавно, но просто като прочета няколко такива поста, не издържам. Не виждаш ли какви лайненца са останали само, а форума е заприличал на гъз, без една свястна тема. Заслужават си го дееба.
|
|
|
|
|
Маце Борко
|
|
|
|
Заглавие: Re: Трябва ли мъжете да се обезкосмяват? Публикувано на: 03 Сеп 2010 11:45
Ми направи свястна тема вместо да мъцаш като коза бе, коте.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|