Disciples III вече става за игра?!?! [ViTALiTY]
-
Vermic
- В момента играе: опаааааа
- Обратна връзка:
Re: Disciples III вече става за игра?!?! [ViTALiTY]
Графиката може да е 3Д ама ми е като трън в очите като гледах шотове Ж.Ж
Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
- shub niggurat
- Обратна връзка:
Историята е кажи-речи интересна, но ''диалозите'' дето си водят героите понякога са много бебешки ... останалото е екстра, играта си е верно крачка напред. Само на мен ми е мааааааааалко по-претрупана и натрюфена за вкуса, та ме заболява главата само като се кьора из картата, но ще се свикне.Rammswein написа:Аз искам да питам... Сюжета на кампанията интересен ли е?
джумерки
-
The Grim Reaper
- Шефа на Кенефа
- В момента играе: на троянска чушка
- Обратна връзка:
The Chameleon написа:Не мога да дам особено обективно мнение тук, бях разцъкал до 4-5 мисия, но бих ти препоръчал да я пробваш, защото сигурно търсиш точно лежерно разцъкване.. а си е супер фентъзи и картите ( от кампанията, не съм пробвал още скирмиш ) наистина би трябвало да те изкефят. ^^
Да, аз помня вие като я цъкахте на руски как бях гледал и ми изглеждаше зарибяваща и готино се разцъква и даже мислех да я тегля на руски, ма се отказах. Ся обаче ше я дърпам, ма се чудя щото ако има готина историйка ше е голям плюс. Абе свалям я!Кире_Гръчата написа:Историята е кажи-речи интересна, но ''диалозите'' дето си водят героите понякога са много бебешки ... останалото е екстра, играта си е верно крачка напред. Само на мен ми е мааааааааалко по-претрупана и натрюфена за вкуса, та ме заболява главата само като се кьора из картата, но ще се свикне.Rammswein написа:Аз искам да питам... Сюжета на кампанията интересен ли е?
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
Дано те изкефи!! 
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- Обратна връзка:
Абе, забелязахте ли ужасяващия бъг на skirmish/hotseat, че армиите не искат да си възстановяват кръвта с дните?

天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
- shub niggurat
- Обратна връзка:
в началото казах доста добри неща за играта , но още след втората мисия от кампанията ми иде да се хвърля през прозореца ... толкова бъгава игра не бях играл НИКОГА.
който има нерви - да я играе, но да си има едно наум
джумерки
- VALEN7INVS
- Цар
По време на хотсийт нерядко градовете привидно се разменят (т.е. докато играех с Легионите, замъкът ми понякога отвътре изглеждаше като на Империята). 
QVOD·EST·SVPERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
-
The Grim Reaper
- Шефа на Кенефа
- Обратна връзка:
Е руската по-добре ли беше?Кире_Гръчата написа:в началото казах доста добри неща за играта , но още след втората мисия от кампанията ми иде да се хвърля през прозореца ... толкова бъгава игра не бях играл НИКОГА.
Аз вчера я почнах вечерта ма стигнах до туториала и ме извикаха да излизам.
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
- shub niggurat
- Обратна връзка:
аз като си играех срещу мене си, тествах играта и на няколко пъти единия играч пропускаше ход
за кво си говорим ...
или иконките на юнитите се разменят доста често и в един момент изглеждаше, че имам само от 1 тип в армията и бях втф
Също така понякога, като отворя панела с героя и после го затворя, отстрани остават каретата със статистиките му и от другата страна - инвентара , а по средата си се вижда world map-а, но не мога да мръдна
Ерик, не знам какво да ти кажа за руската - там играх само с Империята, може да са поизшлайфали първите няколко мисии, после да ги е домързяло или еба ли го и аз. Но определено ги нямаше тия НЕЛЕПИ бъгове. От друга страна - пак си имаше тук-таме бъгове.
или иконките на юнитите се разменят доста често и в един момент изглеждаше, че имам само от 1 тип в армията и бях втф
Също така понякога, като отворя панела с героя и после го затворя, отстрани остават каретата със статистиките му и от другата страна - инвентара , а по средата си се вижда world map-а, но не мога да мръдна
Ерик, не знам какво да ти кажа за руската - там играх само с Империята, може да са поизшлайфали първите няколко мисии, после да ги е домързяло или еба ли го и аз. Но определено ги нямаше тия НЕЛЕПИ бъгове. От друга страна - пак си имаше тук-таме бъгове.
джумерки
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- Обратна връзка:
Тая версия си е направо златна, в сравнение с боклука дето беше руската. 
天皇陛下万歳。。!
-
Vermic
- В момента играе: опаааааа
- Обратна връзка:
Тея педераси се подиграха с феновете :/
Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
-
The Grim Reaper
- Шефа на Кенефа
- Обратна връзка:
Бе не знам кви бъгове сте видели, ама цел ден цъкам, точно минах втората мисия на Империята и никъф бъг съм не видял. Освен един път когат на 3тия ми герой името му беше Ламбърт въпреки че го бях кръстил с нещо друго, та и двамата бяха с еднакви имена. Нищо друго не ми е сбъгясвало. 
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- Обратна връзка:
Rammswein написа:Бе не знам кви бъгове сте видели, ама цел ден цъкам, точно минах втората мисия на Империята и никъф бъг съм не видял. Освен един път когат на 3тия ми герой името му беше Ламбърт въпреки че го бях кръстил с нещо друго, та и двамата бяха с еднакви имена. Нищо друго не ми е сбъгясвало.
Радвай се на късмета си тогава!
天皇陛下万歳。。!
-
The Grim Reaper
- Шефа на Кенефа
- Обратна връзка:
Цял ден прекарах в нея, за момента доста ме радва, готина джитка е.The Chameleon написа:Rammswein написа:Бе не знам кви бъгове сте видели, ама цел ден цъкам, точно минах втората мисия на Империята и никъф бъг съм не видял. Освен един път когат на 3тия ми герой името му беше Ламбърт въпреки че го бях кръстил с нещо друго, та и двамата бяха с еднакви имена. Нищо друго не ми е сбъгясвало.
Радвай се на късмета си тогава!![]()
![]()
Фън ли ти е да я цъкаш?
И бтв, струва ли ти се прекалено лесна? ( на каква трудност се пусна )
Доста лесна ми струва, щото почти не ми се налага да използвам поушъни и спелове, но все пак съм на easy. Честно казано обаче нямам нерви за по-труден геймплей, щото и без това отнема доста време да обиколиш картата на всяка мисия, а не ми се търчи напред-назад до замъци и наобратно да резъректвам. Но ако не играех с бойния клас и да ми се хийлват келешите на всеки търн, сигурно щеше да е голяма тегавня.
Но до момента почти не съм попадал на битка, която да изгубя, а и някой да ми умре рядко се случва. Даже май беше само една загубата, първия път когато скочих на трол без да знам какво ме очаква. След това вече бях подготвен.
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- Обратна връзка:
Хаха, да... някои са много имба :Д Иначе, за маговете също е лесно с магии да се хийлват.. 
Утре пристига копието на играта!
Утре пристига копието на играта!
天皇陛下万歳。。!
-
The Grim Reaper
- Шефа на Кенефа
- Обратна връзка:
Е не, вършея си аз наоколо и трепя всичко наред, и изведнъж атакувам неква сган, отваря се арената и гледам некфа гад с 2к кръв. Ама скочих да го пробвам, викам може да прави слаб демидж. И кат му скочих с Ламбърд и оня кат му наби 400 демидж с един удар и ми причерне чак на мене.The Chameleon написа:Хаха, да... някои са много имба :Д
Ма кат му пуснеш некви съмонинги и лесно пада тролеца, а вече и некви други имбави гадове не ме стряскат. Ако имам нерви ше кача малко трудността.
И някой има ли идея как да си сменя keymapping-а на клавиатурата, че избеснявам? В менюто няма никъде, ровя по файловете ама и там не намирам, че даже и Google не помага. Не ми бачка десния бутон на мишката и е ебати мъката да го ползвам, едва успявам да видя статове и експ на гадовете.
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- Обратна връзка:
Аз първия си баш зор видях срещу зелен дракон май
( или е бил черен?
)
За киймапинга нямам идея :/
За киймапинга нямам идея :/
天皇陛下万歳。。!
Минах една мисия и ме накефи много ама много малко раси бе да го еба. 
- shub niggurat
- Обратна връзка:
Разликата в трудностите не е особено голяма. Аз на хард също нямам никакви проблеми, просто противника би трябвало да е с максимално AI. Демек - използва увеличаващите демиджа точки от батъл мап-а и ти праска магии от време на време. Успях да преборя бъговете и сега съм на трета мисия с демоните 
джумерки
Абе да попитам някъде няма ли излезли нови карти на 3-ката чи само тия 3 дето
са на Хотсийт много малко ми се виждат
са на Хотсийт много малко ми се виждат