Автор |
Съобщение |
Vermic
|
|
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Re: Disciples III вече става за игра?!?! [ViTALiTY] Публикувано на: 29 Юни 2010 17:12
Графиката може да е 3Д ама ми е като трън в очите като гледах шотове Ж.Ж
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Disciples III вече става за игра?!?! [ViTALiTY] Публикувано на: 29 Юни 2010 17:16
Rammswein написа: Аз искам да питам... Сюжета на кампанията интересен ли е? Историята е кажи-речи интересна, но ''диалозите'' дето си водят героите понякога са много бебешки ... останалото е екстра, играта си е верно крачка напред. Само на мен ми е мааааааааалко по-претрупана и натрюфена за вкуса, та ме заболява главата само като се кьора из картата, но ще се свикне.
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
|
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
|
В момента играе: на троянска чушка
|
|
Заглавие: Re: Disciples III вече става за игра?!?! [ViTALiTY] Публикувано на: 29 Юни 2010 19:13
The Chameleon написа: Не мога да дам особено обективно мнение тук, бях разцъкал до 4-5 мисия, но бих ти препоръчал да я пробваш, защото сигурно търсиш точно лежерно разцъкване.. а си е супер фентъзи и картите ( от кампанията, не съм пробвал още скирмиш ) наистина би трябвало да те изкефят. ^^ Кире_Гръчата написа: Rammswein написа: Аз искам да питам... Сюжета на кампанията интересен ли е? Историята е кажи-речи интересна, но ''диалозите'' дето си водят героите понякога са много бебешки ... останалото е екстра, играта си е верно крачка напред. Само на мен ми е мааааааааалко по-претрупана и натрюфена за вкуса, та ме заболява главата само като се кьора из картата, но ще се свикне. Да, аз помня вие като я цъкахте на руски как бях гледал и ми изглеждаше зарибяваща и готино се разцъква и даже мислех да я тегля на руски, ма се отказах. Ся обаче ше я дърпам, ма се чудя щото ако има готина историйка ше е голям плюс. Абе свалям я!
___________________________________ a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Disciples III вече става за игра?!?! [ViTALiTY] Публикувано на: 29 Юни 2010 19:15
Дано те изкефи!!
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Re: Disciples III вече става за игра?!?! [ViTALiTY] Публикувано на: 01 Юли 2010 09:38
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Disciples III вече става за игра?!?! [ViTALiTY] Публикувано на: 01 Юли 2010 11:17
в началото казах доста добри неща за играта , но още след втората мисия от кампанията ми иде да се хвърля през прозореца ... толкова бъгава игра не бях играл НИКОГА. който има нерви - да я играе, но да си има едно наум
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: Disciples III вече става за игра?!?! [ViTALiTY] Публикувано на: 01 Юли 2010 11:34
По време на хотсийт нерядко градовете привидно се разменят (т.е. докато играех с Легионите, замъкът ми понякога отвътре изглеждаше като на Империята).
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
|
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
|
|
|
Заглавие: Re: Disciples III вече става за игра?!?! [ViTALiTY] Публикувано на: 01 Юли 2010 11:36
Кире_Гръчата написа: в началото казах доста добри неща за играта , но още след втората мисия от кампанията ми иде да се хвърля през прозореца ... толкова бъгава игра не бях играл НИКОГА. който има нерви - да я играе, но да си има едно наум Е руската по-добре ли беше? Аз вчера я почнах вечерта ма стигнах до туториала и ме извикаха да излизам.
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Disciples III вече става за игра?!?! [ViTALiTY] Публикувано на: 01 Юли 2010 11:39
аз като си играех срещу мене си, тествах играта и на няколко пъти единия играч пропускаше ход за кво си говорим ... или иконките на юнитите се разменят доста често и в един момент изглеждаше, че имам само от 1 тип в армията и бях втф Също така понякога, като отворя панела с героя и после го затворя, отстрани остават каретата със статистиките му и от другата страна - инвентара , а по средата си се вижда world map-а, но не мога да мръдна Ерик, не знам какво да ти кажа за руската - там играх само с Империята, може да са поизшлайфали първите няколко мисии, после да ги е домързяло или еба ли го и аз. Но определено ги нямаше тия НЕЛЕПИ бъгове. От друга страна - пак си имаше тук-таме бъгове.
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Re: Disciples III вече става за игра?!?! [ViTALiTY] Публикувано на: 01 Юли 2010 12:26
Тая версия си е направо златна, в сравнение с боклука дето беше руската.
|
|
|
|
|
Vermic
|
|
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Re: Disciples III вече става за игра?!?! [ViTALiTY] Публикувано на: 01 Юли 2010 17:32
Тея педераси се подиграха с феновете :/
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
|
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
|
|
|
Заглавие: Re: Disciples III вече става за игра?!?! [ViTALiTY] Публикувано на: 01 Юли 2010 19:57
Бе не знам кви бъгове сте видели, ама цел ден цъкам, точно минах втората мисия на Империята и никъф бъг съм не видял. Освен един път когат на 3тия ми герой името му беше Ламбърт въпреки че го бях кръстил с нещо друго, та и двамата бяха с еднакви имена. Нищо друго не ми е сбъгясвало.
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Re: Disciples III вече става за игра?!?! [ViTALiTY] Публикувано на: 01 Юли 2010 21:28
Rammswein написа: Бе не знам кви бъгове сте видели, ама цел ден цъкам, точно минах втората мисия на Империята и никъф бъг съм не видял. Освен един път когат на 3тия ми герой името му беше Ламбърт въпреки че го бях кръстил с нещо друго, та и двамата бяха с еднакви имена. Нищо друго не ми е сбъгясвало. Радвай се на късмета си тогава! Фън ли ти е да я цъкаш? И бтв, струва ли ти се прекалено лесна? ( на каква трудност се пусна )
|
|
|
|
|
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
|
|
|
Заглавие: Re: Disciples III вече става за игра?!?! [ViTALiTY] Публикувано на: 01 Юли 2010 22:14
The Chameleon написа: Rammswein написа: Бе не знам кви бъгове сте видели, ама цел ден цъкам, точно минах втората мисия на Империята и никъф бъг съм не видял. Освен един път когат на 3тия ми герой името му беше Ламбърт въпреки че го бях кръстил с нещо друго, та и двамата бяха с еднакви имена. Нищо друго не ми е сбъгясвало. Радвай се на късмета си тогава! Фън ли ти е да я цъкаш? И бтв, струва ли ти се прекалено лесна? ( на каква трудност се пусна ) Цял ден прекарах в нея, за момента доста ме радва, готина джитка е. Доста лесна ми струва, щото почти не ми се налага да използвам поушъни и спелове, но все пак съм на easy. Честно казано обаче нямам нерви за по-труден геймплей, щото и без това отнема доста време да обиколиш картата на всяка мисия, а не ми се търчи напред-назад до замъци и наобратно да резъректвам. Но ако не играех с бойния клас и да ми се хийлват келешите на всеки търн, сигурно щеше да е голяма тегавня. Но до момента почти не съм попадал на битка, която да изгубя, а и някой да ми умре рядко се случва. Даже май беше само една загубата, първия път когато скочих на трол без да знам какво ме очаква. След това вече бях подготвен.
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Re: Disciples III вече става за игра?!?! [ViTALiTY] Публикувано на: 01 Юли 2010 22:57
Хаха, да... някои са много имба :Д Иначе, за маговете също е лесно с магии да се хийлват.. Утре пристига копието на играта!
|
|
|
|
|
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
|
|
|
Заглавие: Re: Disciples III вече става за игра?!?! [ViTALiTY] Публикувано на: 02 Юли 2010 00:37
The Chameleon написа: Хаха, да... някои са много имба :Д Е не, вършея си аз наоколо и трепя всичко наред, и изведнъж атакувам неква сган, отваря се арената и гледам некфа гад с 2к кръв. Ама скочих да го пробвам, викам може да прави слаб демидж. И кат му скочих с Ламбърд и оня кат му наби 400 демидж с един удар и ми причерне чак на мене. Ма кат му пуснеш некви съмонинги и лесно пада тролеца, а вече и некви други имбави гадове не ме стряскат. Ако имам нерви ше кача малко трудността. И някой има ли идея как да си сменя keymapping-а на клавиатурата, че избеснявам? В менюто няма никъде, ровя по файловете ама и там не намирам, че даже и Google не помага. Не ми бачка десния бутон на мишката и е ебати мъката да го ползвам, едва успявам да видя статове и експ на гадовете.
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Re: Disciples III вече става за игра?!?! [ViTALiTY] Публикувано на: 02 Юли 2010 00:40
Аз първия си баш зор видях срещу зелен дракон май ( или е бил черен? ) За киймапинга нямам идея :/
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Disciples III вече става за игра?!?! [ViTALiTY] Публикувано на: 02 Юли 2010 18:44
Минах една мисия и ме накефи много ама много малко раси бе да го еба.
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Disciples III вече става за игра?!?! [ViTALiTY] Публикувано на: 02 Юли 2010 19:36
Разликата в трудностите не е особено голяма. Аз на хард също нямам никакви проблеми, просто противника би трябвало да е с максимално AI. Демек - използва увеличаващите демиджа точки от батъл мап-а и ти праска магии от време на време. Успях да преборя бъговете и сега съм на трета мисия с демоните
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Disciples III вече става за игра?!?! [ViTALiTY] Публикувано на: 23 Юли 2010 08:35
Абе да попитам някъде няма ли излезли нови карти на 3-ката чи само тия 3 дето са на Хотсийт много малко ми се виждат
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|