Vanquish

Раздел за всичко конзолно от Magnavox Odyssey до текущото конзолно поколение.
Аватар
gambit_12
В момента играе: Мнооооого неща

Re: Vanquish

Мнение от gambit_12 »

Току ще изиграх изиграх демото. Много добре са я направили много ефектно и някак си създава усещането, че все едно гледаш филм, макар и да играеш на игра
I reject you reality and substitude my one
Аватар
iddqd

Мнение от iddqd »

http://arenabg.com/details.php?id=9be29 ... 6f7cda9e04 О иеее тамън превъртях халото на легендари и сега ще цъкам на това ибаси кефа
Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
Аватар
Alaster
В момента играе: PoE
Dark Souls

Мнение от Alaster »

If the only thing keeping a person decent is the expectation of divine reward, then that person is a piece of shit.
Аватар
iddqd

Мнение от iddqd »

Спуквам я от цъкане тая игра. Много е екшънска и е много скай-фаи. Само дето първия бос ми взе здравето 1 час ме убиваше ебаси копелето, едвам го минах. Малко немога да свикна на системата с ъпгрейдите на уепъните нещо нз кое като зимам какво ми дава ама ще го радбере и това. Всеки случаи играрата доста по ми допада от гиърс оф уар примерно.
Аватар
iddqd

Мнение от iddqd »

ОООО превъртях я за 2 дена. Бахаха тия японците са мн луди деба. Добре са се научили от разни западни игри като гиърс и хало и са вкариали тяхните си елементи от лост планет и соник. Играта е маняшка и накря много ме изкефи как президента на америка си нарпави хараири бахаха. Само неразбрах за какво се пафкат тези цигарките някои може ли да ми каже?
Публикувай отговор