28 Авг 2009 17:26 Мнения: 225 Местоположение: Варна
В момента играе: Мнооооого неща
Заглавие: Re: Vanquish
Публикувано на: 09 Окт 2010 21:28
Току ще изиграх изиграх демото. Много добре са я направили много ефектно и някак си създава усещането, че все едно гледаш филм, макар и да играеш на игра
___________________________________ I reject you reality and substitude my one
___________________________________ If the only thing keeping a person decent is the expectation of divine reward, then that person is a piece of shit.
iddqd
Публикувано на: 19 Окт 2010 20:52
Спуквам я от цъкане тая игра. Много е екшънска и е много скай-фаи. Само дето първия бос ми взе здравето 1 час ме убиваше ебаси копелето, едвам го минах. Малко немога да свикна на системата с ъпгрейдите на уепъните нещо нз кое като зимам какво ми дава ама ще го радбере и това. Всеки случаи играрата доста по ми допада от гиърс оф уар примерно.
___________________________________ Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
iddqd
Публикувано на: 20 Окт 2010 22:07
ОООО превъртях я за 2 дена. Бахаха тия японците са мн луди деба. Добре са се научили от разни западни игри като гиърс и хало и са вкариали тяхните си елементи от лост планет и соник. Играта е маняшка и накря много ме изкефи как президента на америка си нарпави хараири бахаха. Само неразбрах за какво се пафкат тези цигарките някои може ли да ми каже?
___________________________________ Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения