За вредата от ГМО се е писало много, като ви харесва да игнорирате вредните въздействия в/у организма няма да ви спирам. Но за почвата вреда има.
ГМО, конкретно зеленчуци, наистина са много големи и красиви и наистина се развиват в рамките на 3 до 4 месеца. Обаче почвата се изтощаваа много бързо и традиционните методи за смяна на разпложението на културите просто не действа. Добивите намаляват бързо и е нужно постоянно торене, което от своя страна в рамките на 7-10 години води до отраяне на почвата,
При естествените продукти натуряване има, но почвата остава използваема дори след 100 години.
ГМО не са естествени и е нормално да не са съобразени с естествения ход на обямна на в-вата. Според мен на този етап технологията е твърде примитивна и промяната на гена става твърде механично и едва ли не с "касапска" прецизност
Американците не са еталон за социално развитие. Фирмите, занимаващи се със семена на ГМО са доста богати и успяват да подкупят цяли правителства (в това число и нашето).
Надявам се да съм ви бил що-годе полезен, и не забравяйте, че има много факти, които ви се спестяват. Естествените продукти съдържат и много други вещества, които са нужни на организма. В ГМО има повечето, други ги няма...а има и допълнителни, които не влияят съвсем положително.
Аз предпочитам да ям естествени продукти. Ако ви харесва да се тровите (пардон, храните се с безвреедни и полезни храни) давайте. Аз ще се опитвам да си набявам максимално количество естествени продукти, било то и само заради вкусовите им качества

И световния глад не трябва да се бори с ГМО, а като американците и другите "богати" страни започнат по-мъдро да си оползотворяват ресурсите.(демек да не ядат кът за 30 сомалиеца всеки, хихи)
Освен това информацията за ГМО е противоречива, а в момента вестниците пишат за каквото им се плати. Да бъдем обективни.