Баннаха ме от хбокс лайв
Re: Баннаха ме от хбокс лайв
Когато си конектнат към Хбокс лайв играи с изваден хард диск. Демек без хард диск. Това ше спаси бана на хард диска ти.
Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
iddqd написа:Когато си конектнат към Хбокс лайв играи с изваден хард диск. Демек без хард диск. Това ше спаси бана на хард диска ти.
Добре де я ми обясни ма като на по-прост-какво представлява техният бан.Не можеш да влизаш в Xbox Live и да ползваш услугите им ли кво?
“To absent friends, lost loves, old gods, and the season of mists; and may each and every one of us always give the devil his due.”
Абе и още по зле.
ама това не е съвсем така
Бановете продължават и ние все още не знаем, на какъв принцип банват. И сигурно няма да ознаем.
В xbox-scene пуснаха обобщение на ситуацията, което ще ви представя тук, като ще добавя и неща, които ние знаем. Ще бъда кратък, за да не ви обърквам с ненужни подробности:
- след бан, конзолата, която е банната не може да влиза в Live. Без клониране на Nand флаша от друга конзола, това няма как да се оправи.
- след бан се спира възможността да се свалят игри на харда и да се ползва какъвото и да е съдържанието от него, освен сейвовете. Харда е непокътнат, а е посегнато на самия дашборд и това няма оправяне.
- след бан не може да се използва Windows Media Center. Шерването на медия през WMP11 обаче е възможно.
- банването на харда обаче не се случва в 100% от случаите.
- има случаи, в които ако влезете в лайв и ви баннат конзолата, но не сте вързали харда, то няма да ви се премахне възможността да го ползвате. В повечето случаи обаче това няма значение и банват харда *Updated
- хард от банната конзола, става безпроблемно на друга конзола и си работи нормално.
- профил или сейвове от банната конзола не могат да се прехвърлят на друга конзола. След бан те са „развалени“. Така всички сейвове прехвърлени на небанната конзола няма да работят, а всички спечелени ачийвмънти след бавнането на конзолата, също изчезват ако акаунта бъде прехвърлен. Затова най-добрия вариант е да си изтеглите акаунта от Live на друга конзола. Като си преместите акаунта на друга конзола, ще може без проблем и да изтеглите всичко, което сте купували с него.
- банването на акаунти е рядка практика и когато това се случи винаги се праща мейл. Ако нямате мейл, значи не ви е баннат геймър тага. Ако се случи такова нещо, то освен акаунта ви се банва и всичко, което се купили с него.
ама това не е съвсем така
применро май моят хард е баннат понеже като дам на някоя игра плеи от хард диска и пише да я преинсталирам занчи сигорно е банат и харда ми, но си пускам изтеглените игри за които съм дал пари от хбокс лайв и те си тръгват веднага, а те се пак са записани на харда ми.след бан се спира възможността да се свалят игри на харда и да се ползва какъвото и да е съдържанието от него, освен сейвовете. Харда е непокътнат, а е посегнато на самия дашборд и това няма оправяне.
И кво са решението е-нова конзола + нов акаунт в Live или клониране на NaNd флаша от друга конзола? 

“To absent friends, lost loves, old gods, and the season of mists; and may each and every one of us always give the devil his due.”
Братле мен неса ми баннали акаунта, ама дори и да ти го баннат нема се плашиш ше си игареш пиратки и тва е без нет. Само си извади харда като влизаш онлайн. То дори без лайв пак е по добре да си с хакнат бокс.
- Wayne_Rooney
няма значение дали си с хард или без банват дашборда тоест той заклучва опцията да се играят игри качени на харда но този хард може да се ползва на друга конзола
-
Това е риска който се поема с хакването - играеш много повече игри но всеки ден си на рулетка. Макар че ако питате мене - ако си играеш офлайн хакнато не би трябвало да ти пука за никакви банове и не би трябвало да влизаш в нета - не влезеш ли нищо не могат да ти направят.
Е как тогава си играя изтеглените игри от харда?
- Wayne_Rooney
за това нз но харда не е банат
- Tiny
- но с големо съ̀рце
- В момента играе: A dance with rogues
- Обратна връзка:
Можеш винаги да играеш в http://www.teamxlink.co.uk/
Вярно, че играчите са в пъти по-малко, но пак е по-добре от нищо.

A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
Ма в това мога да се жоина да игаря с бокса ли?
- Till.Lindemann
Абе аз си смених Хбокса с на еидн приятел, ама нензам дали да го пускам тозив в нета още понеже май вълната не е минала.
-
iddqd написа:Абе аз си смених Хбокса с на еидн приятел, ама нензам дали да го пускам тозив в нета още понеже май вълната не е минала.
Играй в сингъл докато отшуми. Моето скромно мнеие е, че мултиплеърът на х кашона не е толкова добър, че да рискуваш.
Абе аз искам да си пачвам игрите поне и да си тегля аркадни игри. Иначе да направя някои друг рунд на Соул калибур и малко фрагове на хало.
- Seigar -X-
- В момента играе: Fallout Van Buren
Те сега какво ? Банват хора дори с оригинални игри ? 

US Release: Call of Duty: Black Ops
BG Release: Кално Дупе: Черни Операции (by kom4o)
BG Release: Кално Дупе: Черни Операции (by kom4o)
Не банват хова с хакнати боксове. Иначе аз имам 5 оригинални игри, но около 20 пиратки и пвече.
-
iddqd написа:Не банват хова с хакнати боксове. Иначе аз имам 5 оригинални игри, но около 20 пиратки и пвече.
За к'во са ти оригинални бе, миндил

Ми кефи ме да купувам любимте си игри. Така шанса да правят повече хубави игри се увеличава.
-
iddqd написа:Ми кефи ме да купувам любимте си игри. Така шанса да правят повече хубави игри се увеличава.
Само пълниш джобовете на империалистическите агресори, най-големите врагове на Тутраканска селищна система!