Дади написа:Mарио ftw, бе, дееба
Ем...и аз него цъкнах, ама мн изостава...
Дади написа:Mарио ftw, бе, дееба
elianbg написа:рапе рапе хаха деба шибаните конзолни геимъри![]()
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Кое им е иконичното бе,марио мое да е икона на нинтендо ма не и на гейминга.Некъв нисък,дебел,космат водопроводчик,събиращ гъбки,дето преди 15 години съм го играл само щото нямаше кво друго...И ако има нещо което може да се нарече икона на революция в гейминга,тва е именно Фриимън.Ако за тебе халф лайф е лайнарщина,то не знам вобще кво си говоримеДади написа:Да, бе, ебаси тъпите лапета, дет' са се навъдили. Сума по-култови FPS герои от фриман има - нюкем, маринката от ДууМ, блазковиц, ама те - лайнарщината халф-лайф![]()
Пък Марио и Пак-Ман са в изцяло друга категория, дееба, т'ва са икони на гейминга, които изобщо не им е работа да ги сравняват с нек'ви путьовци кат' крейтос и фрийман
Wannabe написа:Кое им е иконичното бе,марио мое да е икона на нинтендо ма не и на гейминга.Некъв нисък,дебел,космат водопроводчик,събиращ гъбки,дето преди 15 години съм го играл само щото нямаше кво друго...И ако има нещо което може да се нарече икона на революция в гейминга,тва е именно Фриимън.Ако за тебе халф лайф е лайнарщина,то не знам вобще кво си говориме
Wannabe написа:Ха боли ме за марио,но думата "лайнарщина" редом до халф лайф и то казана от някои в гейминг форум,ме удари като гръм от ясно небе
Seigar -X- написа:Дади когато се научиш как да разбираш игрички с история и персонажи пиши пак в темата
Бате,замислял ли си се че тея игри дето ги изброи,за времето си са били единствени по рода си?Именно за това имат и толкова много фенове,просто тогава друг избор за фпс нямаше.Аиде кажи ми кое всъщност е интересното в тях?Двуизмерната графика?Еднаквите нива?Баналната история?Да и аз съм се сцепвал да играя куейк 2 и тн. но е факт че именно с халф лайф жанра еволюира и е това което е сега.Факт е,че 3д игрите на id software са пълен провал просто щото вече има конкуренция...Докато халф лайф поредицата става все по-добра и по-добраДади написа:Искрено се гордея от факта, че съм отраснал с ДууМ, Quake и Wolfenstein, а не с "халфата" Х.х До ден днешен считам игрите на id за по-добри, ако не и за най-добрите изобщо представители на FPS жанра
В детската градина "Диди" не тукаДади написа:Seigar -X- написа:Дади когато се научиш как да разбираш игрички с история и персонажи пиши пак в темата
Шефе, от 'ного време се гласим ти го кажем, та - тъп си
Wannabe написа:Двуизмерната графика?Еднаквите нива?Баналната история?
Халф лайф двуизмерна ли ти изглежда?Или пък историята е последната,която може да се нарече баналнаДади написа:Wannabe написа:Двуизмерната графика?Еднаквите нива?Баналната история?
Прощавай, за ДууМ ли говорим или за халфата?![]()
пп
сейгаре, затапи ме