Автор |
Съобщение |
Dexter
|
Футболен разбирач |
|
В момента играе: Football Manager 2007 Pro Evolution Soccer 2013
|
|
Заглавие: Re: ВСЕКИ ДА БЕГА ДА ГЛАСУВА !!! Публикувано на: 11 Окт 2009 13:30
Дади написа: Mарио ftw, бе, дееба Ем...и аз него цъкнах, ама мн изостава...
___________________________________ WeAreGettingClose
|
|
|
|
|
Дади
|
|
В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
|
|
Заглавие: Re: ВСЕКИ ДА БЕГА ДА ГЛАСУВА !!! Публикувано на: 11 Окт 2009 13:35
Да, бе, ебаси тъпите лапета, дет' са се навъдили. Сума по-култови FPS герои от фриман има - нюкем, маринката от ДууМ, блазковиц, ама те - лайнарщината халф-лайф Пък Марио и Пак-Ман са в изцяло друга категория, дееба, т'ва са икони на гейминга, които изобщо не им е работа да ги сравняват с нек'ви путьовци кат' крейтос и фрийман ПП dunno why i care, though
___________________________________ "Properly read, the Bible is the most potent force for atheism ever conceived." — Isaac Asimov.
|
|
|
|
|
Seigar -X-
|
|
В момента играе: Fallout Van Buren
|
|
Заглавие: Re: ВСЕКИ ДА БЕГА ДА ГЛАСУВА !!! Публикувано на: 11 Окт 2009 13:44
Любимия ви Марио ще го духа Super много скоро Гордън е реалистичен герой, който всеки може да бъде Не е мусколест или мега красив или пък зелена барета. Гордън е най-нормален професор, който за пръв път хваща оръжие в живота си в Half-Life Това най-много ми харесва в него.
___________________________________ US Release: Call of Duty: Black Ops BG Release: Кално Дупе: Черни Операции (by kom4o)
|
|
|
|
|
pcultimate
|
|
В момента играе: Flame Wars: PCM edition
|
|
Заглавие: Re: ВСЕКИ ДА БЕГА ДА ГЛАСУВА !!! Публикувано на: 11 Окт 2009 13:53
Егати не вчрвах, че нещо може да води на Марио...Иначе гласувах за Гордън ,doh.Просто HL беше една от най-въздействащите игри,които съм играл...
___________________________________ Military Law: There's no such thing as an atheist in a foxhole
|
|
|
|
|
elianbg
|
|
|
|
Заглавие: Re: ВСЕКИ ДА БЕГА ДА ГЛАСУВА !!! Публикувано на: 11 Окт 2009 14:31
рапе рапе хаха деба шибаните конзолни геимъри
|
|
|
|
|
Fanatic
|
|
В момента играе: The Second Encounter HD....
|
|
Заглавие: Re: ВСЕКИ ДА БЕГА ДА ГЛАСУВА !!! Публикувано на: 11 Окт 2009 14:41
Фрийман ми напомня на доктор Хаус.
___________________________________ I wanna be sedated.
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: ВСЕКИ ДА БЕГА ДА ГЛАСУВА !!! Публикувано на: 11 Окт 2009 14:49
elianbg написа: рапе рапе хаха деба шибаните конзолни геимъри Зле си, лапе.
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
wannabe
|
|
|
|
Заглавие: Re: ВСЕКИ ДА БЕГА ДА ГЛАСУВА !!! Публикувано на: 11 Окт 2009 14:57
Дади написа: Да, бе, ебаси тъпите лапета, дет' са се навъдили. Сума по-култови FPS герои от фриман има - нюкем, маринката от ДууМ, блазковиц, ама те - лайнарщината халф-лайф Пък Марио и Пак-Ман са в изцяло друга категория, дееба, т'ва са икони на гейминга, които изобщо не им е работа да ги сравняват с нек'ви путьовци кат' крейтос и фрийман Кое им е иконичното бе,марио мое да е икона на нинтендо ма не и на гейминга.Некъв нисък,дебел,космат водопроводчик,събиращ гъбки,дето преди 15 години съм го играл само щото нямаше кво друго...И ако има нещо което може да се нарече икона на революция в гейминга,тва е именно Фриимън.Ако за тебе халф лайф е лайнарщина,то не знам вобще кво си говориме
|
|
|
|
|
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Re: ВСЕКИ ДА БЕГА ДА ГЛАСУВА !!! Публикувано на: 11 Окт 2009 15:25
Wannabe написа: Кое им е иконичното бе,марио мое да е икона на нинтендо ма не и на гейминга.Некъв нисък,дебел,космат водопроводчик,събиращ гъбки,дето преди 15 години съм го играл само щото нямаше кво друго...И ако има нещо което може да се нарече икона на революция в гейминга,тва е именно Фриимън.Ако за тебе халф лайф е лайнарщина,то не знам вобще кво си говориме Пич, много се впрягаш бе, това е само някаква тъпа интернет анкета. Иначе каквото и да си говорим Марио е икона на гейминга. Всеки е чувал за него, абсолютна класика е. Едва ли има геймър, който да не е играл Супер Марио. Определено най-известния гейм персонаж.
|
|
|
|
|
wannabe
|
|
|
|
Заглавие: Re: ВСЕКИ ДА БЕГА ДА ГЛАСУВА !!! Публикувано на: 11 Окт 2009 15:53
Ха боли ме за марио,но думата "лайнарщина" редом до халф лайф и то казана от някои в гейминг форум,ме удари като гръм от ясно небе
|
|
|
|
|
Дади
|
|
|
|
Заглавие: Re: ВСЕКИ ДА БЕГА ДА ГЛАСУВА !!! Публикувано на: 11 Окт 2009 16:29
Wannabe написа: Ха боли ме за марио,но думата "лайнарщина" редом до халф лайф и то казана от някои в гейминг форум,ме удари като гръм от ясно небе Искрено се гордея от факта, че съм отраснал с ДууМ, Quake и Wolfenstein, а не с "халфата" Х.х До ден днешен считам игрите на id за по-добри, ако не и за най-добрите изобщо представители на FPS жанра, като евентуално съм склонен на добавя и Bioshock тук. Half-life е абсолютен клонинг и наистина не ми е ясно к'во толкова му харесвате >.> И фриман бил " реалистичен герой". буахахахаха
___________________________________ "Properly read, the Bible is the most potent force for atheism ever conceived." — Isaac Asimov.
|
|
|
|
|
Seigar -X-
|
|
|
|
Заглавие: Re: ВСЕКИ ДА БЕГА ДА ГЛАСУВА !!! Публикувано на: 11 Окт 2009 17:23
Дади когато се научиш как да разбираш игрички с история и персонажи пиши пак в темата
___________________________________ US Release: Call of Duty: Black Ops BG Release: Кално Дупе: Черни Операции (by kom4o)
|
|
|
|
|
Дади
|
|
|
|
Заглавие: Re: ВСЕКИ ДА БЕГА ДА ГЛАСУВА !!! Публикувано на: 11 Окт 2009 17:44
Seigar -X- написа: Дади когато се научиш как да разбираш игрички с история и персонажи пиши пак в темата Шефе, от 'ного време се гласим ти го кажем, та - тъп си
|
|
|
|
|
wannabe
|
|
|
|
Заглавие: Re: ВСЕКИ ДА БЕГА ДА ГЛАСУВА !!! Публикувано на: 11 Окт 2009 17:57
Дади написа: Искрено се гордея от факта, че съм отраснал с ДууМ, Quake и Wolfenstein, а не с "халфата" Х.х До ден днешен считам игрите на id за по-добри, ако не и за най-добрите изобщо представители на FPS жанра Бате,замислял ли си се че тея игри дето ги изброи,за времето си са били единствени по рода си?Именно за това имат и толкова много фенове,просто тогава друг избор за фпс нямаше.Аиде кажи ми кое всъщност е интересното в тях?Двуизмерната графика?Еднаквите нива?Баналната история?Да и аз съм се сцепвал да играя куейк 2 и тн. но е факт че именно с халф лайф жанра еволюира и е това което е сега.Факт е,че 3д игрите на id software са пълен провал просто щото вече има конкуренция...Докато халф лайф поредицата става все по-добра и по-добра
|
|
|
|
|
R7KWHR3k
|
|
Мнения: 400 Местоположение: Страната на неограничените възможности...
В момента играе: всичко
|
|
Заглавие: Re: ВСЕКИ ДА БЕГА ДА ГЛАСУВА !!! Публикувано на: 11 Окт 2009 17:57
+1 глас за Гордън.
|
|
|
|
|
Seigar -X-
|
|
|
|
Заглавие: Re: ВСЕКИ ДА БЕГА ДА ГЛАСУВА !!! Публикувано на: 11 Окт 2009 18:08
Дади написа: Seigar -X- написа: Дади когато се научиш как да разбираш игрички с история и персонажи пиши пак в темата Шефе, от 'ного време се гласим ти го кажем, та - тъп си В детската градина " Диди" не тука
|
|
|
|
|
Дади
|
|
|
|
Заглавие: Re: ВСЕКИ ДА БЕГА ДА ГЛАСУВА !!! Публикувано на: 11 Окт 2009 18:53
Wannabe написа: Двуизмерната графика?Еднаквите нива?Баналната история? Прощавай, за ДууМ ли говорим или за халфата? пп сейгаре, затапи ме
|
|
|
|
|
Andy
|
|
В момента играе: Test Drive : Unlimited
|
|
Заглавие: Re: ВСЕКИ ДА БЕГА ДА ГЛАСУВА !!! Публикувано на: 11 Окт 2009 19:09
Гласувах за Марио, ама нещата отиват към победа за Гордън...
___________________________________ "Dream of a world in peace, yet you cause pain and destruction"
|
|
|
|
|
wannabe
|
|
|
|
Заглавие: Re: ВСЕКИ ДА БЕГА ДА ГЛАСУВА !!! Публикувано на: 11 Окт 2009 19:12
Дади написа: Wannabe написа: Двуизмерната графика?Еднаквите нива?Баналната история? Прощавай, за ДууМ ли говорим или за халфата? пп сейгаре, затапи ме Халф лайф двуизмерна ли ти изглежда?Или пък историята е последната,която може да се нарече банална
|
|
|
|
|
elianbg
|
|
|
|
Заглавие: Re: ВСЕКИ ДА БЕГА ДА ГЛАСУВА !!! Публикувано на: 11 Окт 2009 19:13
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|