PS3 / PS3 SLIM разлика
Re: PS3 / PS3 SLIM разлика
Тук си много прав дизайна на машината и на джойстика е ужасен.Да не говорим,че въобще не е удобен пада(идва от човек,който е играл само Килзоун,''Малката Голяма Планета'' у приятел) Блурея и безплатното мулти са скритите козове на конзолата.
- pcultimate
- В момента играе: Flame Wars: PCM edition
Да бе а новият е почти по-зле от бокса.Само като се сетя колко е грозен бокса с кабелаците...И Wii btw изглежда доста странно...
Едит:Разбрах че мразиш ПС3 ама защо говориш глупости сякаш са факт?Дизайна е грозен за някой ,но навява носталгични спомени за други(за геймпада говоря) а ако пипнеш малко конзолата а.к.а. винил или направо къстъм панел-
+ако беше толкова неудобен защо не са го пипнали от ПС2?+Все пак има и алтернативи-логитек и т.н.
Едит:Разбрах че мразиш ПС3 ама защо говориш глупости сякаш са факт?Дизайна е грозен за някой ,но навява носталгични спомени за други(за геймпада говоря) а ако пипнеш малко конзолата а.к.а. винил или направо къстъм панел-
+ако беше толкова неудобен защо не са го пипнали от ПС2?+Все пак има и алтернативи-логитек и т.н.Military Law: There's no such thing as an atheist in a foxhole
Виждам всеобщото мнение,към което спада моето.Освен това не мразя пс3.Фен съм на шутъри,а с пс3 контролъра е направо не трагедия ами..................За файтъри примерно е страхотен и завиждам на хората с такъв пад,защото на бокса с д-пада е мъка.pcultimate написа:Да бе а новият е почти по-зле от бокса.Само като се сетя колко е грозен бокса с кабелаците...И Wii btw изглежда доста странно...
Едит:Разбрах че мразиш ПС3 ама защо говориш глупости сякаш са факт?Дизайна е грозен за някой ,но навява носталгични спомени за други(за геймпада говоря) а ако пипнеш малко конзолата а.к.а. винил или направо къстъм панел-+ако беше толкова неудобен защо не са го пипнали от ПС2?+Все пак има и алтернативи-логитек и т.н.
- Till.Lindemann
абе яяяяя тъшак...
първо-стария пс3 си е бая тюфлек, няма тъшак
конкролера бил зле-ако беше зле наистина нямаше ли да го пипнат за толкова години?
или предпочиташ едно кюфте(верно има с охлаждане) като на хбокс?
първо-стария пс3 си е бая тюфлек, няма тъшак
конкролера бил зле-ако беше зле наистина нямаше ли да го пипнат за толкова години?
или предпочиташ едно кюфте(верно има с охлаждане) като на хбокс?
Предпочитам кюфте,с което мога да смажа целия форум на код,ако те играят с мишка и клавиатура,от колкото ''прецизия'' дуалшок,с който не мога да убия бот на изи в килзоун.Капиш.Понеже та знам,че си супер бавен и пускаш теми в форума ''да са изсера ли? Ако да с какво да са обърша ? Моля аргументирайте се добре ! '' ще ти обясня. Обичам шутъри=играя шутъри=искам да ми е удобно=х360 е конзолата за мен.Пожелавам ти лека нощ,защото се насрах да пиша днес,а и ми се гледа US OPEN -.-
- Till.Lindemann
а дали тва, че не можеш да убиеш бот на изи не е защото си бавноразвиваш се недъг?
Зависи наистина от дизайна.За мен лично по-голямата версия ми харесва повече.Иначе ако ти се играят PS 2 игри все още могат да се намерят по магазините чисто нови 60-ки
Даже аз точно такава си взех и съм предоволоен