Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Re: PS3 / PS3 SLIM разлика
Публикувано на: 06 Сеп 2009 21:34

Тук си много прав дизайна на машината и на джойстика е ужасен.Да не говорим,че въобще не е удобен пада(идва от човек,който е играл само Килзоун,''Малката Голяма Планета'' у приятел) Блурея и безплатното мулти са скритите козове на конзолата.

Профил

Аватар
В момента играе: Flame Wars: PCM edition
Публикувано на: 06 Сеп 2009 21:36

Да бе а новият е почти по-зле от бокса.Само като се сетя колко е грозен бокса с кабелаците...И Wii btw изглежда доста странно...
Едит:Разбрах че мразиш ПС3 ама защо говориш глупости сякаш са факт?Дизайна е грозен за някой ,но навява носталгични спомени за други(за геймпада говоря) а ако пипнеш малко конзолата а.к.а. винил или направо къстъм панел-+ако беше толкова неудобен защо не са го пипнали от ПС2?+Все пак има и алтернативи-логитек и т.н.

Профил

Аватар
Публикувано на: 06 Сеп 2009 22:10

pcultimate написа:
Да бе а новият е почти по-зле от бокса.Само като се сетя колко е грозен бокса с кабелаците...И Wii btw изглежда доста странно...
Едит:Разбрах че мразиш ПС3 ама защо говориш глупости сякаш са факт?Дизайна е грозен за някой ,но навява носталгични спомени за други(за геймпада говоря) а ако пипнеш малко конзолата а.к.а. винил или направо къстъм панел-+ако беше толкова неудобен защо не са го пипнали от ПС2?+Все пак има и алтернативи-логитек и т.н.

Виждам всеобщото мнение,към което спада моето.Освен това не мразя пс3.Фен съм на шутъри,а с пс3 контролъра е направо не трагедия ами..................За файтъри примерно е страхотен и завиждам на хората с такъв пад,защото на бокса с д-пада е мъка.

Профил

Аватар
Публикувано на: 06 Сеп 2009 23:03

абе яяяяя тъшак...
първо-стария пс3 си е бая тюфлек, няма тъшак
конкролера бил зле-ако беше зле наистина нямаше ли да го пипнат за толкова години?
или предпочиташ едно кюфте(верно има с охлаждане) като на хбокс?

Профил

Аватар
Публикувано на: 06 Сеп 2009 23:11

Предпочитам кюфте,с което мога да смажа целия форум на код,ако те играят с мишка и клавиатура,от колкото ''прецизия'' дуалшок,с който не мога да убия бот на изи в килзоун.Капиш.Понеже та знам,че си супер бавен и пускаш теми в форума ''да са изсера ли? Ако да с какво да са обърша ? Моля аргументирайте се добре ! '' ще ти обясня. Обичам шутъри=играя шутъри=искам да ми е удобно=х360 е конзолата за мен.Пожелавам ти лека нощ,защото се насрах да пиша днес,а и ми се гледа US OPEN -.-

Профил

Аватар
Публикувано на: 06 Сеп 2009 23:37

а дали тва, че не можеш да убиеш бот на изи не е защото си бавноразвиваш се недъг?

Профил

Аватар
В момента играе: джобен тенис
Публикувано на: 14 Сеп 2009 16:14

Зависи наистина от дизайна.За мен лично по-голямата версия ми харесва повече.Иначе ако ти се играят PS 2 игри все още могат да се намерят по магазините чисто нови 60-ки ;) Даже аз точно такава си взех и съм предоволоен :)

Профил Skype
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2025 PC Mania | Реклама | Контакти Хостинг от Actiefhost