Дадоха всички способности които Демон Хънтъра имаше на Уарлока.Max Payne написа:Демон ХънтъррррDjTaz написа:Както гледам май-никой не е гледал Близзкон .А там хората си го казаха ,но кои да слуша (съответно трябва да разбира английски), и това че въвеждат 2 нови раси не е за друго ,а в последствие да могат да направят нов HERO клас.![]()
![]()
World of Warcraft Cataclysm
Re: World of Warcraft Cataclysm
- R@Z0R
- В момента играе: квото тръгва на лаптопа
- Обратна връзка:
Така е, ама паладина,мага, шамана и попа ги сложиха като обикновени, grove keeper-a стана друид,beastmaster-a - хънтър,МК - воин, warden - роуг, death knight-a го сложиха, останалите няма да се връзват поради расови особености и можем само да се надяваме на демон хънтър.
Или евентуално blademaster. 
The Past is like a broken mirror - you try to put it back together, cut yourslef with a piece. Your reflection changes. And you change with it.
Искам демон хънтър мааму, ще си купя геймкарта само за да си направя демон хънтър.Max Payne написа:Така е, ама паладина,мага, шамана и попа ги сложиха като обикновени, grove keeper-a стана друид,beastmaster-a - хънтър,МК - воин, warden - роуг, death knight-a го сложиха, останалите няма да се връзват поради расови особености и можем само да се надяваме на демон хънтър.Или евентуално blademaster.
LA COKA
-
¦•••SHERIFA•••¦
Доживях преди минути по Нова Телевизия по време рекламата на филма в неделя от 20:00 "Живот или смърт" background theme музиката да е от... WoW: Ironforge града, като влизаш. Другите не ги знам, понеже не съм и играл, но тоя няма как да сбъркам + mp3s ги имам в WinAmp-а и слушам от време на време.
Та... май някой в НОВА цъка WoW-ец
. А може би се е впечатлил от новият експанжън ? wh0 kn0wz.
Та... май някой в НОВА цъка WoW-ец
- Manowarrior
- В момента играе: Worms Armageddon, HoMM 4, The Lord of the Rings Online, Killing Floor, Alien Swarm
- Обратна връзка:
Да бе аз като я гледах тази реклама и се чудех откъде ми е толкова позната мелодията. 
И сам да съм у трамваю, па че се бутам.
- the_presator
- В момента играе: CSS, SW: Empire at War, Legacy of Kain
- Обратна връзка:
blizzard тайно са купили нова!
няма съмнение.
няма съмнение.
TheChosen1 написа:даджайците
-
VALEN7INVS
- Цар
- Обратна връзка:
И аз това го забелязах снощи и не пропуснах да осведомя майка ми по въпроса.¦•••SHERIFA•••¦ написа:Доживях преди минути по Нова Телевизия по време рекламата на филма в неделя от 20:00 "Живот или смърт" background theme музиката да е от... WoW: Stormwind града, като влизаш. Другите не ги знам, понеже не съм и играл, но тоя няма как да сбъркам + mp3s ги имам в WinAmp-а и слушам от време на време.
Та... май някой в НОВА цъка WoW-ец. А може би се е впечатлил от новият експанжън ? wh0 kn0wz.
QVOD·EST·SVPERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
- Tiny
- но с големо съ̀рце
- В момента играе: A dance with rogues
- Обратна връзка:
Щеше да има реклами "Hi, I'm Milen Tzvetkov and I'm a douchebag!the_presator написа:blizzard тайно са купили нова!
няма съмнение.
- Cut! There's no douchebag class in World of warcraft."
- F#$! you! I've been a douchebag since 1970
....
Try world fo warcraft for free on blablablabla.com
-What's your game"
простете дебилщината ми
A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
- Admiral General Hurf
- Местоположение: Aruba, Jamaica, Bermuda, Bahama, a place called Kokomo
Звучи логично.
Я тибя МУСТАК
Warbringer » 16:12 » написа:и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко
-
Vermic
- В момента играе: опаааааа
- Обратна връзка:
А някои от вас не се ли замисли за нов вид маг?
Нещо от рода на Guardian of Tirisfal или ордена Tirisfal?
Ама и те са си магове.
Абе ще бъде голяма изненада
Може пък да е не е демън хънтър а си е просто демон!
Нещо от рода на Guardian of Tirisfal или ордена Tirisfal?
Ама и те са си магове.
Абе ще бъде голяма изненада
Може пък да е не е демън хънтър а си е просто демон!
Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
То може би не му е мястото тука но някой да знае добър сървър на версия 1.12.1??
Знам че версията е доста стара ама ме обхвана носталгията та за това да питам.
Знам че версията е доста стара ама ме обхвана носталгията та за това да питам.
Що ми е некво тъпо, копеле ?
Щото си тъпо копеле.
Щото си тъпо копеле.
-
kadishona
- В момента играе: WoW
DotA
и всички по-нови култуви игри (CoD, AC)
ragnaros никога не е бил най-силният бос в играта, Onixia; Райдовете никога не са били от "порядъка" на 40 души, а максимум 40.KaLI_BoGa написа:Офтопик:Помните ли времената когато най-якия бос беше Ragnaros и един нормален рейд беше от порядака на 40 души??
Онтопик:Тоя катаклизъм ще пораздвижи малко историята на WoW и ще даде доста голяма база върху която близз да работят за Warcraft 4.
Наистина ще се радвам да го направят. Наистина ще изчистят всичките чикии от Wotlk, където ти иска 10 часа gamingtime игра за един епик от сет и ПВП-то е който първи критне...
Сигурно ще освежат малко нещата със експанжъна. Надявам се да не уосморят статсовете и кръвта, и да стане ояден герой на 60 4500hp, Нормален на Cataclysm na 85 60к... лътъфъ??
Blizz Трябва бая да поработят за да оформят контитента, защото повечето планини отгоре са ненаправени....
Като гледам, няма да го пуснат скоро защото до сега дори и Артас не са го пуснали..
Изписаха се доста неща относно новите комбинаций на раси/класове
ето този линк обяснява доста неща:
http://www.wow.com/2009/08/18/a-discuss ... binations/
ето този линк обяснява доста неща:
http://www.wow.com/2009/08/18/a-discuss ... binations/
Що ми е некво тъпо, копеле ?
Щото си тъпо копеле.
Щото си тъпо копеле.