WOLFENSTEIN

Игри за PC
Fanatic
В момента играе: The Second Encounter HD....

Re: WOLFENSTEIN

Мнение от Fanatic »

Играта ебе пички и кърти задници.
Може да не е най-великата wolfenstein игра правена някога , но на мен ми е достатъчно. За тези който още не са я пробвали мога да кажа само... БРАДВА!
I wanna be sedated.
Пръч

Мнение от Пръч »

Zakaza написа:Здр. как може да играем играта аз и брат ми в сингъл ( ако изобщо може ) :lol:
Ми едното ниво играеш ти, едното той. 5лв. за съвета, може и по банков път.
Пръч

Мнение от Пръч »

Drovage написа: Значи в грешка е монитора защото изписва че не подържа тая честота.А по принцип си ми е на 85.Но все пак мултито работи и играта е дърво.
Тва е по-скоро от драйверите на видеото отколкото от монитора. Съвсем нормално е един LCD монитор да не поддържа високи честоти - той просто показва каквото му пусне видеокартата. Не би трябвало видеото въобще да му подава такъв сигнал.
Аватар
Frosty.
В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2

Мнение от Frosty. »

А кой е казал че ми е LCD ? Монитора ми нито е плосък,нито е LCD и е 17 инча,бийт дат :lol: Не срсли,такъв е.
a.k.a Frosty
долу_админа
В момента играе: Игрътъ

Мнение от долу_админа »

ej daite nekvi kodove be :roll:

и да са изприкажа все пак - новия волф е яко отбиване на номера. за жалост е правен от хора в постоянен страх от това да загубят работата си. толкова кофти продукция за една истинска геймърска икона е непростима. а да, и няма конзола.
----------

Мнение от ---------- »

копи/пастет от hwbg форума:
Return to castle wolfenstein, е много по-добра от тая... :x
Аватар
Firzen
Цар

Мнение от Firzen »

Drovage написа:Ми изтегли само крака бре,аз съм така и си тръгва.Мултито върви ама сингъла заради тъпия ми монитор не :lol:
Десен бутон на .exe-то, properties, compatibility, run in compatibility mode for Win 98/Me.

Малко wtf решение, но на мен така ми тръгна.
Come, my raven, it could be a lark.
Der Meister
Обратна връзка:

Мнение от Der Meister »

Drovage написа:А кой е казал че ми е LCD ? Монитора ми нито е плосък,нито е LCD и е 17 инча,бийт дат :lol: Не срсли,такъв е.
Той имаше предвид, че повечето LCD монитори не поддържат високи честоти и тъй като масово хората са с LCD монитори излиза, че никой няма да може да игре играта ако от това беше проблема :)

Иначе за играта нямам големи очаквания, защото както казах и в другата тема няма да е в духа на RTCW. Дано да греша де :)
Аватар
Frosty.

Мнение от Frosty. »

Firzen написа:
Drovage написа:Ми изтегли само крака бре,аз съм така и си тръгва.Мултито върви ама сингъла заради тъпия ми монитор не :lol:
Десен бутон на .exe-то, properties, compatibility, run in compatibility mode for Win 98/Me.

Малко wtf решение, но на мен така ми тръгна.
Нищо не стана при мен.С какво видео си ? Аз съм с 8800GTS 320mb.
a.k.a Frosty
Аватар
Firzen
Цар

Мнение от Firzen »

GeForce 9600.
Come, my raven, it could be a lark.
Аватар
the_presator
В момента играе: CSS, SW: Empire at War, Legacy of Kain
Обратна връзка:

Мнение от the_presator »

Съжалявам, но новия Волфенщейн не притежава атмосферата на предишната игра.
Но за сметка на това играта е интересна, въпреки че на моменти имах чувството че играя в игра за Индиана Джоунс :shock:
специалните ефекти са много добри :D
TheChosen1 написа:даджайците
Аватар
Seigar -X-
В момента играе: Fallout Van Buren

Мнение от Seigar -X- »

the_presator написа:Съжалявам, но новия Волфенщейн не притежава атмосферата на предишната игра.
Но за сметка на това играта е интересна, въпреки че на моменти имах чувството че играя в игра за Индиана Джоунс :shock:
специалните ефекти са много добри :D
Познато усещане :D Атмосферата на Индиана Джоунс дойде и направи играта наистина приятна :P Оръжията обаче кик асс :D Теслата и Канона са много удовлетворяващи за ползване :D Btw заглеждали ли сте се в главния герой ? Прилича малко на Макс Пейн :) Enyway за днеска аз съм я спрял :) Най-вкусно е когато се яде малко по малко :P :P :P
US Release: Call of Duty: Black Ops
BG Release: Кално Дупе: Черни Операции
(by kom4o)
Аватар
shub niggurat
Обратна връзка:

Мнение от shub niggurat »

Аз чак сега успях да я сваля. Подкарах я без никакви проблеми, не разбрах кво е тва с херците и LCD мониторите. Аз съм с LCD в момента и играта тръгна без да пипам нищо.

Минах първото ниво и се накефих. Графиката е точно каквато трябва да е - без излишни глупости. Кефи ме как може да им правиш труповете на гъз, обаче :D
Има динамика, яки ефекти, друго ми не требе. Атмосферата ще я видим, но въобще не търса такава като в RTCW. Вече съм се отказал от тия неща ...
джумерки
Nocturne
Curse of the Sands
Обратна връзка:

Мнение от Nocturne »

Играта е доста зле. Много бледо продължение на първата. Ефектите са ужасно смотани и жалки. Графичко е пълно УАУ, не съм очаквал ,че Doom Енджина може да бъде и толкова грозен ръбав и недодялан. Бе изобщо играта е пълен шитец.Има интересни идеи реализирани зле. За мен това е една доста осрана работа. Която едва ли ще получи повече от 7 като оценка.
Аватар
the_presator
В момента играе: CSS, SW: Empire at War, Legacy of Kain
Обратна връзка:

Мнение от the_presator »

Адски много ме изкефи тези престрелки в нулева гравитация на гарата.
Докато швабите викат "Who did this???" ти ги разтрелваш и после вали дъжд от трупове.
това с другото измерение е адски яко въпреки че съм го виждал в една друга игра (където е малко по-различно но пак е така...).
тоя булет тайм ме кефи адски много :D
имаше едно място с мост който буквално пропадаше под краката ти, беше супер cool :)
също така можеш да виждаш слабите точки на противниците си.
аз онзи първия супер гад дето срещнах половин час го гърмя в хеда и му мятам гранати, а то трябвало да му спукам дюзите на раменете xD

Вижте сега, глупаво е да очаквате същата амосфера или сходна такава на RTCW. Кога излезе играта, къде е 2009??
като искате толкова пуснете си Enemy Territory и се кефете...
TheChosen1 написа:даджайците
Аватар
wannabe
Обратна връзка:

Мнение от wannabe »

Кефи ме,че играта е супер лека и зарежда адски бързо.Тя почти няма лоудинг.За мене тва е много важен фактор.Верно,че не е от най-красивите ма ми е напълно достатъчно.Атмосферата верно е близка до Индиана Джоунс,което също ме кефи.За сега съм доволен пък ще видим
VALEN7INVS
Цар
Обратна връзка:

Мнение от VALEN7INVS »

Не знам дали играем една и съща игра, обаче тази, която аз играя, определено е значително по-добра от RTCW, не само като атмосфера, ами и като цялостно изпълнение.

PS
Да не говорим пък колко брутално е намесването на The Black Sun и Thule Society в историята.
QVOD·EST·SVPERIVS
EST
·SICVT
QVOD
·EST·INFERIVS
Аватар
shub niggurat
Обратна връзка:

Мнение от shub niggurat »

Wannabe написа:Кефи ме,че играта е супер лека и зарежда адски бързо.Тя почти няма лоудинг.За мене тва е много важен фактор
И за мене , даже долавям една динамика , която е характерна за Call of Duty игрите. :)
джумерки
Аватар
Frosty.

Мнение от Frosty. »

Само на мене ли максималната бърза мишка ми е бавна ? А няма конзола да си я наглася :/
a.k.a Frosty
Аватар
wannabe
Обратна връзка:

Мнение от wannabe »

Мене default си ми е идеална
Публикувай отговор