Автор |
Съобщение |
Fanatic
|
|
В момента играе: The Second Encounter HD....
|
|
Заглавие: Re: WOLFENSTEIN Публикувано на: 19 Авг 2009 18:40
Играта ебе пички и кърти задници. Може да не е най-великата wolfenstein игра правена някога , но на мен ми е достатъчно. За тези който още не са я пробвали мога да кажа само... БРАДВА!
___________________________________ I wanna be sedated.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: WOLFENSTEIN Публикувано на: 19 Авг 2009 19:06
Zakaza написа: Здр. как може да играем играта аз и брат ми в сингъл ( ако изобщо може ) Ми едното ниво играеш ти, едното той. 5лв. за съвета, може и по банков път.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: WOLFENSTEIN Публикувано на: 19 Авг 2009 19:10
Drovage написа: Значи в грешка е монитора защото изписва че не подържа тая честота.А по принцип си ми е на 85.Но все пак мултито работи и играта е дърво. Тва е по-скоро от драйверите на видеото отколкото от монитора. Съвсем нормално е един LCD монитор да не поддържа високи честоти - той просто показва каквото му пусне видеокартата. Не би трябвало видеото въобще да му подава такъв сигнал.
|
|
|
|
|
Frosty.
|
|
В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
|
|
Заглавие: Re: WOLFENSTEIN Публикувано на: 19 Авг 2009 19:24
А кой е казал че ми е LCD ? Монитора ми нито е плосък,нито е LCD и е 17 инча,бийт дат Не срсли,такъв е.
___________________________________ a.k.a Frosty
|
|
|
|
|
долу_админа
|
|
В момента играе: Игрътъ
|
|
Заглавие: Re: WOLFENSTEIN Публикувано на: 19 Авг 2009 20:16
ej daite nekvi kodove be и да са изприкажа все пак - новия волф е яко отбиване на номера. за жалост е правен от хора в постоянен страх от това да загубят работата си. толкова кофти продукция за една истинска геймърска икона е непростима. а да, и няма конзола.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: WOLFENSTEIN Публикувано на: 19 Авг 2009 20:38
копи/пастет от hwbg форума: Return to castle wolfenstein, е много по-добра от тая...
|
|
|
|
|
Firzen
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: WOLFENSTEIN Публикувано на: 19 Авг 2009 21:11
Drovage написа: Ми изтегли само крака бре,аз съм така и си тръгва.Мултито върви ама сингъла заради тъпия ми монитор не Десен бутон на .exe-то, properties, compatibility, run in compatibility mode for Win 98/Me. Малко wtf решение, но на мен така ми тръгна.
___________________________________ Come, my raven, it could be a lark.
|
|
|
|
|
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Re: WOLFENSTEIN Публикувано на: 19 Авг 2009 21:12
Drovage написа: А кой е казал че ми е LCD ? Монитора ми нито е плосък,нито е LCD и е 17 инча,бийт дат Не срсли,такъв е. Той имаше предвид, че повечето LCD монитори не поддържат високи честоти и тъй като масово хората са с LCD монитори излиза, че никой няма да може да игре играта ако от това беше проблема Иначе за играта нямам големи очаквания, защото както казах и в другата тема няма да е в духа на RTCW. Дано да греша де
|
|
|
|
|
Frosty.
|
|
|
|
Заглавие: Re: WOLFENSTEIN Публикувано на: 19 Авг 2009 21:22
Firzen написа: Drovage написа: Ми изтегли само крака бре,аз съм така и си тръгва.Мултито върви ама сингъла заради тъпия ми монитор не Десен бутон на .exe-то, properties, compatibility, run in compatibility mode for Win 98/Me. Малко wtf решение, но на мен така ми тръгна. Нищо не стана при мен.С какво видео си ? Аз съм с 8800GTS 320mb.
|
|
|
|
|
Firzen
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: WOLFENSTEIN Публикувано на: 19 Авг 2009 22:11
GeForce 9600.
___________________________________ Come, my raven, it could be a lark.
|
|
|
|
|
the_presator
|
|
В момента играе: CSS, SW: Empire at War, Legacy of Kain
|
|
Заглавие: Re: WOLFENSTEIN Публикувано на: 19 Авг 2009 22:27
Съжалявам, но новия Волфенщейн не притежава атмосферата на предишната игра. Но за сметка на това играта е интересна, въпреки че на моменти имах чувството че играя в игра за Индиана Джоунс специалните ефекти са много добри
|
|
|
Seigar -X-
|
|
В момента играе: Fallout Van Buren
|
|
Заглавие: Re: WOLFENSTEIN Публикувано на: 20 Авг 2009 00:08
the_presator написа: Съжалявам, но новия Волфенщейн не притежава атмосферата на предишната игра. Но за сметка на това играта е интересна, въпреки че на моменти имах чувството че играя в игра за Индиана Джоунс специалните ефекти са много добри Познато усещане Атмосферата на Индиана Джоунс дойде и направи играта наистина приятна Оръжията обаче кик асс Теслата и Канона са много удовлетворяващи за ползване Btw заглеждали ли сте се в главния герой ? Прилича малко на Макс Пейн Enyway за днеска аз съм я спрял Най-вкусно е когато се яде малко по малко
___________________________________ US Release: Call of Duty: Black Ops BG Release: Кално Дупе: Черни Операции (by kom4o)
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: WOLFENSTEIN Публикувано на: 20 Авг 2009 01:14
Аз чак сега успях да я сваля. Подкарах я без никакви проблеми, не разбрах кво е тва с херците и LCD мониторите. Аз съм с LCD в момента и играта тръгна без да пипам нищо. Минах първото ниво и се накефих. Графиката е точно каквато трябва да е - без излишни глупости. Кефи ме как може да им правиш труповете на гъз, обаче Има динамика, яки ефекти, друго ми не требе. Атмосферата ще я видим, но въобще не търса такава като в RTCW. Вече съм се отказал от тия неща ...
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
|
Nocturne
|
Curse of the Sands |
|
|
|
Заглавие: Re: WOLFENSTEIN Публикувано на: 20 Авг 2009 07:08
Играта е доста зле. Много бледо продължение на първата. Ефектите са ужасно смотани и жалки. Графичко е пълно УАУ, не съм очаквал ,че Doom Енджина може да бъде и толкова грозен ръбав и недодялан. Бе изобщо играта е пълен шитец.Има интересни идеи реализирани зле. За мен това е една доста осрана работа. Която едва ли ще получи повече от 7 като оценка.
|
|
|
|
|
the_presator
|
|
В момента играе: CSS, SW: Empire at War, Legacy of Kain
|
|
Заглавие: Re: WOLFENSTEIN Публикувано на: 20 Авг 2009 08:12
Адски много ме изкефи тези престрелки в нулева гравитация на гарата. Докато швабите викат "Who did this???" ти ги разтрелваш и после вали дъжд от трупове. това с другото измерение е адски яко въпреки че съм го виждал в една друга игра (където е малко по-различно но пак е така...). тоя булет тайм ме кефи адски много имаше едно място с мост който буквално пропадаше под краката ти, беше супер cool също така можеш да виждаш слабите точки на противниците си. аз онзи първия супер гад дето срещнах половин час го гърмя в хеда и му мятам гранати, а то трябвало да му спукам дюзите на раменете xD Вижте сега, глупаво е да очаквате същата амосфера или сходна такава на RTCW. Кога излезе играта, къде е 2009?? като искате толкова пуснете си Enemy Territory и се кефете...
|
|
|
wannabe
|
|
|
|
Заглавие: Re: WOLFENSTEIN Публикувано на: 20 Авг 2009 09:15
Кефи ме,че играта е супер лека и зарежда адски бързо.Тя почти няма лоудинг.За мене тва е много важен фактор.Верно,че не е от най-красивите ма ми е напълно достатъчно.Атмосферата верно е близка до Индиана Джоунс,което също ме кефи.За сега съм доволен пък ще видим
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: WOLFENSTEIN Публикувано на: 20 Авг 2009 09:59
Не знам дали играем една и съща игра, обаче тази, която аз играя, определено е значително по-добра от RTCW, не само като атмосфера, ами и като цялостно изпълнение.
PS Да не говорим пък колко брутално е намесването на The Black Sun и Thule Society в историята.
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: WOLFENSTEIN Публикувано на: 20 Авг 2009 10:11
Wannabe написа: Кефи ме,че играта е супер лека и зарежда адски бързо.Тя почти няма лоудинг.За мене тва е много важен фактор И за мене , даже долавям една динамика , която е характерна за Call of Duty игрите.
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
|
Frosty.
|
|
|
|
Заглавие: Re: WOLFENSTEIN Публикувано на: 20 Авг 2009 10:27
Само на мене ли максималната бърза мишка ми е бавна ? А няма конзола да си я наглася :/
|
|
|
|
|
wannabe
|
|
|
|
Заглавие: Re: WOLFENSTEIN Публикувано на: 20 Авг 2009 12:25
Мене default си ми е идеална
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|